1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Campionilor »
  5. Real Madrid vs Celtic Glasgow

Real Madrid - Celtic Glasgow, Ponturi pariuri fotbal, Liga Campionilor, 02.11.2022

Grigore Cartianu
Grigore Cartianu

2022-11-02 07:44:00

Fotbal Liga Campionilor

02 Noiembrie 2022, 19:45

Real Madrid

Real Madrid

versus
Celtic

Celtic

1.72

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Real Madrid v Celtic

Ultima zi din grupele Ligii Campionilor va limpezi apele și în Grupa F, prin meciurile Real Madrid - Celtic Glasgow și Shakhtar Donetsk - RB Leipzig. Campioana Spaniei și a Europei e deja calificată în "optimi", dar nu are asigurat locul 1. Cu o victorie la Varșovia, RB Leipzig ar trece pe prima poziție, iar Realul ar putea contracara doar prin propriul succes. Dar RB Leipzig nu va avea meci ușor, pentru că Șahtior are șansa de a prinde locul 2, în cazul unei victorii.

Clasamentul înaintea ultimei etape: 1. Real Madrid - 10 p (10-5); 2. RB Leipzig - 9 p (9-9); 3. Șahtior Donețk - 6 p (8-6); 4. Celtic - 2 p (3-10).

Echipa lui Ancelotti e mare favorită. Voi miza pe acest statut al ei, la o cotă oferită de Betano pariuri sportive.

Real Madrid: Forma echipei, știri și statistici

Real Madrid a avut un start de sezon excepțional în La Liga (10 victorii și un egal, golaveraj 27-9) și foarte bun în Champions League (3 victorii și 1 egal, golaveraj 8-2), fiind neînvinsă în 15 jocuri, totalizând 13 victorii și 2 egaluri, golaveraj general 35-11.

Ultima săptămână a întunecat însă cerul Madridului. Înfrângerea de la Leipzig a complicat puțin situația din Liga Campionilor, împingând miza locului 1 până în ultima etapă, iar remiza de duminică, 1-1 acasă cu Giroma, a permis Barcelonei să se apropie la un singur punct în La Liga. Și asta, deși printre victimele Realului se numără deja Atletico Madrid (2-1), Barcelona (3-1) și Sevilla (3-1), celelalte trei echipe spaniole de Champions League.

Antrenorul italianul Carlo Ancelotti (63 de ani) are ceva probleme în alcătuirea primului "11", mai ales ca urmare a faptului că nu poate conta pe Benzema.

Primii 5 marcatori ai Realului sunt străini: doi brazilieni (Vinicius și Rodrygo), un uruguayan (Valverde), un francez (Benzema) și un croat (Modric).

Absenți: Benzema, Tchouameni (accidentați).

Parcursul din Champions League: 2-1 (a) și 1-1 (d) cu Șahtior Donețk, 2-0 (a) și 2-3 (d) cu RB Leipzig, 3-0 (d) cu Celtic Glasgow - în Grupa F.

Golgheterii echipei (în La Liga + Champions League): Vinicius (9), Valverde (7), Benzema (5), Rodrygo (5), Modric (3), Rüdiger (2), Asensio (2), Lucas Vazquez (2), Hazard (1), Militao (1), Alaba (1).

Ultimele 5 meciuri:

* 1-1 (a) cu Girona

* 2-3 (d) cu RB Leipzig

* 3-1 (a) cu Sevilla

* 3-0 (d) cu Elche

* 3-1 (a) cu Barcelona

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 10 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Celtic: Forma echipei, știri și statistici

Celtic Glasgow este "cea mai japoneză" echipă din fotbalul european. Printre titularii săi se numără Furuhashi, Maeda și Hatate, toți cu pronunțat profil ofensiv. De altfel, cei trei au marcat 11 dintre cele 43 de goluri reușite de Celtic, în acest sezon, în prima ligă scoțiană și în Champions League (mai mult de un sfert). În lot se mai află și un al patrulea fotbalist nipon, mijlocașul Ideguchi, dar el nu prea prinde echipa.

Din iunie 2021, antrenorul lui Celtic este australianul de origine greacă Angelos Postecoglou (57 de ani). Acesta a reușit să câștige titlul în Scoția în campionatul trecut, stopând supremația lui Glasgow Rangers după numai un an.

Din postura de campioană a Scoției, Celtic s-a calificat direct în grupele Ligii Campionilor, unde rezultatele au fost însă modeste. Totuși, echipa lui Postecoglu a făcut deocamdată două puncte (golaveraj 3-10), ambele în "dubla" cu Șahtior Donețk, în vreme ce rivala istorică Glasgow Rangers a încheiat cu 6 înfrângeri din 6 partide și cu cel mai slab golaveraj dintre cele 32 de echipe din faza grupelor: 2-22.

Și în cazul lui Celtic, cei mai buni marcatori sunt străini: un japonez (Furuhashi), un grec (Giakoumakis), un israelian (Abada) și un portughez (Joao Jota).

Absenți: McGregor, Starfelt (accidentați).

Parcursul din Champions League: 1-1 (a) și 1-1 (d) cu Șahtior Donețk, 0-2 (a) și 1-3 (d) cu RB Leipzig, 0-3 (a) cu Real Madrid - în Grupa F.

Golgheterii echipei (în Premier League + Champions League): Furuhashi (8), Giakoumakis (7), Abada (6), Joao Jota (6), Forrest (4), Jenz (2), Maeda (2), Starfelt (2), Taylor (2), Hatate (1), Juranovic (1), Turnbull (1), Welsh (1), 

Ultimele 5 meciuri:

* 3-0 (d) cu Livingston

* 1-1 (a) cu Șahtior Donețk

* 4-3 (d) cu Hearts

* 4-0 (d) cu Motterwell / Cupa Ligii Scoției

* 6-1 (a) cu Hibernian

Echipe probabile

Real Madrid Echipă probabilă Real Madrid
Portar Courtois
Fundași Lucas Vazquez, Militao, Rüdiger, Ferland Mendy
Mijlocaşi Valverde, Camavinga, Ceballos
Atacanţi Asesnsio, Rodrygo, Vinicius
Celtic Echipă probabilă Celtic
Portar Hart
Fundași Juranovic, Carter-Vickers, Jenz, Taylor
Mijlocaşi O'Riley, Hatate - Abada, Maeda, Haksabanovic
Atacanţi Furuhashi

Statistica meciurilor directe Real Madrid v Celtic

Este a patra confruntare dintre cele două echipe în Liga Campionilor. Prima "dublă" a avut loc în martie 1080, în "sferturile" competiției care pe atunci se numea Cupa Campionilor Europeni. Celtic a câștigat prima manșă cu 2-0, dar Real Madrid a răsturnat totul în retur, printr-un 3-0 obținut spre final, și s-a calificat în semifinale.

În actuala campanie, madrilenii au câștigat lejer la Glasgow, prin golurile lui Vinicius (56), Modric (60) și Hazard (77).

Cele 3 confruntări directe:

* 2022: Celtic Glasgow - Real Madrid 0-3

* 1980: Real Madrid - Celtic Glasgow 3-0

* 1980: Celtic Glasgow - Real Madrid 2-0

Cote pentru Real Madrid v Celtic

Din oferta Betano pariuri sportive, pe lângă pontul principal, recomand alte două pariuri:

* Pauză/Final: 1/1 / cota 1,70

* Total goluri: peste 3,5 / cota 1,98.

Real Madrid vs Celtic Pont: Real Madrid H-1,5

Ca și celelalte echipe spaniole din Champions League (Atletico Madrid, FC Barcelona, FC Sevilla), Real Madrid a dezamăgit în ultima vreme în Champions League. Atletico a ocupat ultimul loc în grupă și a fost eliminată complet din Europa, Barcelona și Sevilla au încheiat pe 3 și vor continua în Europa League, iar Real Madrid e în pericol să rateze primul loc după ce în primele trei etape făcuse punctaj maxim. Au venit însă remiza cu Shakhtar (și aceea, smulsă în minutul 90+5!) și înfrângerea cu RB Leipzig, ambele în deplasare, iar cerul s-a înnorat. S-a adăugat și recentul 1-1 cu modesta Girona, în La Liga, pe "Bernabeu", tulburând și mai mult apele. Doar o victorie convingătoare în fața codașei grupei ar putea readuce liniștea în tabăra madrilenă. Iar super-jucătorii Realului chiar pot face asta! Cota vine din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 10/10
Cota: 1.72
Status: Castigat

Vă salut! Eu sunt Grigore Cartianu, un "tânăr jurnalist" trecut de 50 de ani. Activez în presă din 1991, când eram student. Am debutat la revista nr. 1 a vremii, Expres Magazin. Am lucrat apoi la Evenimentul zilei, Sportul românesc, Prosport, Jurnalul Național, din nou Evenimentul zilei, Adevărul, România liberă. Am trecut prin toate etapele devenirii unui gazetar: reporter (Expres Magazin), repor ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici