1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Campionilor »
  5. Rapid Viena vs Sparta Praga. Ponturi Pariuri Liga Campionilor, 20.07.2021

Rapid Viena vs Sparta Praga. Ponturi Pariuri Liga Campionilor, 20.07.2021

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2021-07-19 14:06:00

Fotbal Liga Campionilor

20 Iulie 2021, 21:30

Rapid Viena

Rapid Viena

versus
Sparta Praga

Sparta Praga

1.87

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Rapid Viena v Sparta Praga

Una dintre cele mai interesante întâlniri din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor este cea dintre Austria Viena și Sparta Praga. Vicecampioanele Austriei și Cehiei anunță un meci spectaculos, iar la finalul analizei meciului găsiți pontul recomandat. Câștigătoarea acestei duble o va întâlni, în turul 3 preliminar, pe AS Monaco. 

Rapid Viena: Forma echipei, știri și statistici

Rapid Viena este vicecampioana Austriei și speră să prindă un loc în grupele UEFA Champions League, după o așteptare de 16 ani. În ultima vreme, austriecii au eșuat de fiecare dată în preliminarii și au ajuns, cel mult, în grupele Europa League, așa cum s-a întâmplat ultima dată în sezonul precedent. Misiunea se anunță oricum aproape imposibilă, de vreme ce, în cazul unei calificări în turul 3 preliminar, adversară va fi AS Monaco, ocupanta locului 3 în Ligue 1. Austria Viena a jucat deja un meci oficial, 6-0 cu Wiener Viktoria, în turul 1 al Cupei Austriei, rezultat care a luat proporții după ce adversarul a rămas în 10, încă din minutul 29. În presezon, vicecampioana Austriei a jucat nu mai puțin de 6 amicale. L-a pierdut chiar pe primul, 0-4 cu Wiener SC, dar a câștigat 3 dintre următoarele 5 - cel mai important fiind un 1-0 cu FC Copenhaga. 

Austria Viena l-a cedat pe Yusuf Demir la echipa a doua a Barcelonei, cel puțin până în vara viitoare. Catalanii au opțiune de cumpărare în cazul în care vor fi mulțumiți de evoluția mijlocașului ofensiv de 18 ani. Knasmuller este înlocuitorul acestuia, în primul 11. Wimmer și Hoffman vor alcătui cuplul de fundași centrali, iar în atac vor juca Fountas și Kara. Schobesberger a revenit la antrenamente după aproape 2 ani de pauză, dar nu va juca în această întâlnire. 

Rapid Viena a făcut meciuri spectaculoase în cupele europene. În sezonul precedent, austriecii au jucat în grupele Europa League, unde au scos 7 puncte, insuficiente pentru calificare. Meciurile vicecampioanei Austriei au produs nu mai puțin de 24 de goluri, golaveraj 11-13. Acasă, Rapid Viena a învins-o pe Dundalk (4-3), a remizat cu Molde (2-2) și a pierdut cu Arsenal (1-2). 

Sparta Praga: Forma echipei, știri și statistici

La fel ca adversara din această dublă, Sparta Praga n-a mai jucat în grupele Champions League de 16 ani. În plus, n-a mai intrat în preliminariile UCL din 2016, când era eliminată de FCSB, 1-1 și 0-2. Fără a-i putea face față rivalei Slavia Praga, Sparta se mulțumește și cu locul 2 și, la o adică, cu o participare în grupele Europa League, acolo unde a jucat și în sezonul precedent. Spre deosebire de Rapid Viena, Sparta nu are niciun meci oficial jucat în acest sezon. În amicale, cehii au înregistrat 5 victorii, un egal, 2-2 cu Dinamo Moscova, și un eșec, 2-3 cu Wolfsberger. Sparta a dat și a luat gol în 11 dintre ultimele 12 partide, iar 15 dintre ultimele 16 meciuri au avut cel puțin 3 goluri. 

Adam Hlozek este principalul reper ofensiv al Spartei. Convocat și la națională pentru campionatul european, Hlozek a fost golgheterul campionatului, în sezonul precedent, cu 15 goluri în 19 meciuri, perioadă în care a oferit și 8 pase decisive. Un randament excepțional, în condițiile în care problemele medicale l-au împiedicat să joace în nu mai puțin de 15 partide. Julis va fi atacantul central, iar Hlozek va juca în spatele său. Niță este de neclintit dintre buturi. Kozak și Tetteh au părăsit echipa. Hancko a semnat definitiv, iar Hojer este un nou-venit care va intra în primul 11. 

Sparta a terminat pe locul 3 grupa de Europa League câștigată de Milan. A încheiat cu două eșecuri ce nu i-au permis să meargă în faza eliminatorie, deși, după 4 etape, avea un punct mai puțin decât Milan și două sub Lille. Cu excepția ultimului meci, 0-1 acasă cu Milan, toate celelalte partide ale cehilor au avut cel puțin 3 goluri. Ultimele 4 deplasări europene ale Spartei au adus cel puțin 3 reușite. 

Echipe probabile

Rapid Viena Echipă probabilă Rapid Viena
Portar Strebinger
Fundași Stojkovic, Wimmer, Hofmann, Ullmann
Mijlocaşi Schick, Grahovac, Petrovic, Knasmullner
Atacanţi Fountas, Kara
Sparta Praga Echipă probabilă Sparta Praga
Portar Niță
Fundași Wiesner, Celustka, Hancko, Hojer
Mijlocaşi Stetina - Dockal, Pavelka, Hlozek, Krejci
Atacanţi Julis

Statistica meciurilor directe Rapid Viena v Sparta Praga

Cele două echipe nu s-au mai întâlnit din 2011, când Sparta Praga câștiga cu 2-0 un meci amical. 

Cote pentru Rapid Viena v Sparta Praga

1.62 este cota pentru un meci cu goluri în ambele porți. Un GG3+ este cotat la 2.10.

Rapid Viena vs Sparta Praga Pont: Peste 2.5 goluri asiatic

Rapid Viena și Sparta Praga sunt două echipe care pun mare preț pe ofensivă. Acest lucru este dovedit de ultimele rezultate înregistrate în competițiile europene, astfel încât mă aștept să vedem o partidă spectaculoasă. Austriecii au făcut meciuri cu cel puțin 3 goluri în ultimele 3 partide europene jucate pe teren propriu, în toamna trecută. În același timp, 8 dintre ultimele 9 meciuri europene ale cehilor au avut măcar 3 reușite, inclusiv ultimele 4 deplasări. Cum UEFA a scos regula golului marcat în deplasare, mă aștept ca partida să fie și mai spectaculoasă. Din oferta de pariuri sportive Betano am ales varianta unui meci cu cel puțin 3 goluri, la cea mai bună cotă de pe piață.

Miza: 8/10
Cota: 1.87
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici