1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Campionilor »
  5. PSV Eindhoven vs Galatasaray – Ponturi Pariuri Liga Campionilor 21.07.2021

PSV Eindhoven vs Galatasaray – Ponturi Pariuri Liga Campionilor 21.07.2021

Lavinia Benciu
Lavinia Benciu

2021-07-20 15:16:00

Fotbal Liga Campionilor

21 Iulie 2021, 22:00

PSV Eindhoven

PSV Eindhoven

versus
Galatasaray

Galatasaray

1.85

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru PSV Eindhoven v Galatasaray

Avem un meci foarte interesant în calificările Ligii Campionilor. PSV și Galatasaray se duelează miercuri seară de la orele 22:00 pe Stadionul Philips din Eindhoven sub conducerea arbitrului spaniol Hernandez. Formația olandeză pleacă cu prima șansă în această confruntare, însă părerea mea este că nu va scăpa așa ușor de ambiția și încăpățânarea turcilor. În continuare puteți citi analiza acestei partide și un pariu recomandat.

PSV Eindhoven: Forma echipei, știri și statistici

PSV a terminat pe locul 2 în sezonul trecut cu 72 de puncte după cele 34 de etape jucate. A înregistrat un total de 21 de victorii, 9 egaluri și a suferit doar 4 înfrângeri.

Golaverajul 74:35 a arătat forma excelentă a ofensivei vicecampioanei, care a marcat 39 de goluri în meciurile jucate pe teren propriu și 35 în deplasare. Defensiva a jucat excelent pe teren propriu, unde a încasat doar 11 goluri și a tremurat în meciurile pe teren străin, unde a primit 22 de goluri în 17 etape.

Donyell Malen a fost golgheterul echipei și a ocupat locul 2 în clasamentul golgheterilor. Tânărul atacant a reușit 19 goluri în sezonul trecut. După el urmează israelianul Eran Zahavi, cu 11 goluri marcate sezonul trecut. Ambii au rămas alături de PSV și de antrenorul Schmidt.

În pauza competițională a disputat patru amicale, trei dintre acestea fiind cu echipe modeste precum RWDM, Delbrucker și Osnabruck. A câștigat meciurile cu RWDM, scor 6:2, Delbrucker, scor 10:1 și a remizat cu Osnabruck. Ultimul amical a fost jucat împotriva lui PAOK și a fost câștigat cu scorul de 1:0.

Putem spune că forma echipei este foarte bună și nu degeaba este considerată favorită acestei întâlniri.

Singurele schimbări notabile din pauză competițională sunt sosirile lui Joel Drommel de la Twente, cumpărat cu 3.5 milioane de euro și Andre Ramalho de la Salzburg, cumpărat cu 2.5 milioane de euro.

Galatasaray: Forma echipei, știri și statistici

Galatasaray pornește cu șansă a doua în acest meci, dar cred că este subestimată de casele de pariuri.

Vicecampioana Turciei a reușit să adune 84 de puncte în cele 40 de etape din sezonul trecut. Deși a terminat la egalitate cu liderul Besiktas, Galatasaray a pierdut titlul. Un gol în plus reușit de lider a făcut diferența.

Golaverajul 80:36 este similar cu cel al lui PSV, reflectând bună dispoziție a ofensivei turcești care a

marcat 45 de goluri acasă și 35 în deplasare. Defensiva nu stă nici ea prea rău. A primit 17 goluri pe teren propriu și 19 în deplasare. Adem Buyuk a fost golgheterul echipei sezonul trecut cu 17 goluri marcate.

Forma echipei este excelentă. A terminat campionatul pe locul secund, după cum spuneam mai sus și are în spate o serie de 8 victorii, după ce a câștigat cele 2 amicale cu Dinamo București și cu Kasimpasa. În deplasare, Galata a încheiat pe locul secund, câștigând 14 din cele 20 de etape.

Nu s-au făcut schimbări notabile în lotul formației din Turcia. Clubul a cheltuit 1.5 milioane euro pe Yilmaz de la Keciörengücü. Au fost lăsați liberi de contract câțiva jucători care nu au demonstrat prea multe în sezonul anterior.

Statistica meciurilor directe PSV Eindhoven v Galatasaray

Au trecut 3 ani de zile de la ultima întâlnire dintre PSV și Galatasaray. Se întâlneau într-un amical, câștigat în final de olandezi. În Liga Campionilor s-au duelat ultima dată în 2006.

18.07.18               CF           PSV        Galatasaray        3 : 1

31.10.06               CL           PSV        Galatasaray        2 : 0

18.10.06               CL           Galatasaray        PSV        1 : 2

30.10.01               CL           Galatasaray       PSV        2 : 0

19.09.01               CL           PSV        Galatasaray        3 : 1

Cote pentru PSV Eindhoven v Galatasaray

Din oferta de pariuri Betano am ales varianta ca ambele echipe să marcheze, cota 1.85. Varianta combinată GG și peste 2.5 goluri ne urcă la 2.30.

PSV Eindhoven vs Galatasaray Pont: Ambele marchează

PSV este una dintre cele mai ofensive echipe din Olanda. În sezonul anterior a avut o medie de 2.17 goluri înscrise per etapă, încasând unul per meci. Galata a demonstrat și ea că este o forță ofensivă, cu al doilea cel mai bun atac din Super League. În deplasare a câștigat 14 din cele 20 de etape, așa că jocul pe teren străin nu ar trebui să îi dea de furcă acum. Ambele echipe au făcut schimbări minore în această vară, așa că mă aștept să le văd evoluând la un nivel cel puțin la fel de bun precum in sezonul anterior. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 8/10
Cota: 1.85
Status: Castigat

Sunt tipster in echipa PariuriX de la inceputul anului 2018 si ma axez pe urmatoarele campionate: Germania, Olanda, Norvegia, Ucraina, Anglia, Spania. Analizez de asemenea meciurile din Champions League si Europa League. Acesta nu este neaparat un job, sportul si pariurile sportive sunt o pasiune. In timpul liber imi place sa joc tenis si badminton. Lucrez la o companie multinationala, dar ma con ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici