Share

Olympiakos vs Neftci Baku, Ponturi pariuri preliminarii Liga Campionilor UEFA. 21.07.2021. Intrarea în scenă a campioanei elene

Liga Campionilor

Cota: 1.65

Adaugat de: Răzvan Toma

21 Iul 2021 03:42 622 0
Logo Olympiakos Pireu Olympiakos Pireu
Logo Neftci Baku Neftci Baku
VS
22:00 21 Iulie 2021
Fotbal Liga Campionilor

Analiză și informații pentru Olympiakos Pireu v Neftci Baku

Pentru Olympiakos acest meci înseamnă intrarea în scenă în actuala ediție a cupelor europene (și nu doar), în care va întâlni pe Neftci Baku. Echipele azere au devenit de ceva timp destul de incomode, așa că în pofida faptului că este marea favorită a confruntării, gruparea din Pireu trebuie să abordeze cu atenție această "dublă". Pontul partidei din prima manșă poate fi găsit la sfârșitul analizei.

Olympiakos Pireu: Forma echipei, știri și statistici

Î V V E E

După cucerirea clară a celui de-al 46-lea titlu, la 26 de puncte distanță de loccul 2, în afara bucuriei trăite pentru acest succes, Pedro Martins și jucătorii săi s-au gândit cu speranțe și la noua campanie pentru Liga Campionilor, unde doresc să aibă un drum cât mai lung. În primele meciuri are adversare ddestul la îndemână, campioana Azerbaidjanului și dacă trece de aceasta va întâlni învingătoarea dintre Ludogoreț și Mura. Mai ales că în ultimii ani a fost o prezenț constantă în faza grupelor, chiar dacă acolo mai mult a făcut figurație.

Primul eșalon elen este încă departe de a începe, alb-roșii în această perioadă susținând mai multe meciuri amicale, cu echipe precum Wolfsberger AC, FK Krasnodar, FC Salzburg, ȚSKA Sofia, FK Ufa și FCU Craiova. Cu Neftci va fi primul său meci oficial la general din noul sezon.

Pedro Martins l-ar putea debuta în poartă pe portarul ceh Vaclik, care săptămâna trecută a venit de la Sevilla, semnând un contract valabil pe două sezoane. Nu va putea apela însă la Tiquinho Soares și Fortounēs, ambii accidentați, nici la Ousseynou Ba, suspendat.

Neftci Baku: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Fondat în 1937, Neftci, care s-ar traduce „Petrolul”, a avut o prezență constantă în perioada URSS, în prima divizie unională, chiar dacă nu a câștigat vreun trofeu. A fost prezentă la 27 de ediții, ocupând într-un clasament all-time sovietic locul 12 (cea mai bună poziție fiind locul 3 ocupat în 1966). După independența Azerbaidjanului, a cucerit 9 titluri, 7 cupe și 2 supercupe, deveniddn logic, una dintre cele mai puternice echipe a acestei țări. În ediția 2012/13 a cupelor europene, a devenit prima echipă azeră prezentă într-o fază a grupelor. Prea multe alte isprave nu mai are dincolo de granițe.

Nici în Azerbaidjan nu a început încă noul sezon, însă echipa din Baku a intrat mai repede în competiție. Pentru a o confrunta acum pe Olympiakos, a trebuit să treacă în turul trecut de Dinamo Tbilisi, după ce a învins-o în ambele partide cu același scor, 2-1. Antrenorul Samir Abbasov nu are probleme de efectiv, ci doar de a alege cel mai în formă prim 11.

Echipe probabile

Olympiakos Pireu

Echipă probabilă Olympiakos Pireu
Portar Vaclik
Fundași Lala, Papastathopoulos, Marković, Riabciuk
Mijlocaşi Mpouhalakēs, M'Vila – Valbuena, Camara, Ranđelović
Atacanţi El Arabi

Neftci Baku

Echipă probabilă Neftci Baku
Portar A. Mamedov
Fundași Stanković, Mbodj, Çelik
Mijlocaşi Buludov, Kane, Mahmudov, Bougrine, Lawal
Atacanţi Meza, Alaskarov

Statistica meciurilor directe Olympiakos Pireu v Neftci Baku

Nu s-au mai întâlnit.

Cote pentru Olympiakos Pireu v Neftci Baku

Betano pariuri oferă o cotă de 2,62 pentru ambele înscriu.

Olympiakos Pireu vs Neftci Baku Pont: Peste 2,5 goluri asiatic

Nu este o mare descoperire afirmația conform căreia Olympiakos este marea favorită atât a întâlnirii de față, cât și a dublei. Fiind însă primul ei meci oficial din noul sezon, nu este de așteptat să facă chiar un pas de defilare. Iar Neftci nu este chiar o echipă de neluat în seamă. Totodată, fiind la început, prea multe alte elemente de sprijin nu există, intrându-și în rol mai ales intuiția fiecăruia. În cazul de față ea spune că e de așteptat să se marcheze.

Pont pariuri: Peste 2,5 goluri asiatic

Miza: 8/10

Cota: 1.65

Adaugat de: Răzvan Toma

Status: Pierdut

Răzvan Toma

Ponturi:

19

Castigate:

11

Pierdute:

8

Anulate:

0

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrează în presa sportivă începând din 1986, pe când era student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici