1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Campionilor »
  5. Napoli vs Eintracht Frankfurt

Napoli vs Eintracht Frankfurt. Ponturi Pariuri Liga Campionilor, 15.03.2023. Napoli, aproape de sferturi

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2023-03-14 18:16:00

Fotbal Liga Campionilor

15 Martie 2023, 22:00

Napoli

Napoli

versus
Eintracht Frankfurt

Eintracht Frankfurt

1.65

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Napoli v Eintracht Frankfurt

Napoli joacă acasă returul optimilor din UEFA Champions League, cu Eintracht Frankfurt, și este la un pas de calificarea în sferturi. Italienii au câștigat cu 2-0 în deplasare, iar prezența între ultimele 8 echipe din Europa ar fi o premieră, într-un sezon în care Napoli are 6 victorii și doar un eșec în cea mai importantă competiție europeană intercluburi. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

100 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Napoli: Forma echipei, știri și statistici

Napoli este ca și calificată în sferturile de finală, o fază pe care echipa lui Spalletti ar atinge-o în premieră. Nici măcar pe vremea când Maradona strălucea lângă Vezuviu, Napoli n-a ajuns printre ultimele 8 echipe din Cupa Campionilor Europeni. Băieții lui Spalletti au făcut un sezon perfect în Europa, în care singurul pas greșit a fost eșecul de pe Anfield, 0-2 cu Liverpool, venit însă într-un moment în care italienii câștigaseră grupa deja. Partida din Anglia a fost și singura în care Napoli nu a marcat în acest sezon european. Chiar și așa, liderul din Serie A avea cele mai multe goluri marcate în acest sezon de UEFA Champions League, în faza grupelor (20), după ce le asfaltase pe Liverpool (4-1), Rangers (6-0 la general) și Ajax (10-3 la general). Momentan doar Benfica are mai multe reușite (23), după ce s-a calificat în sferturi cu 7-1 la general în dubla cu Brugge. În campionat, totul merge perfect, în ciuda eșecului de pe teren propriu cu Lazio (0-1). În ultima etapă, Napoli a învins-o pe Atalanta (2-0) și are 18 puncte peste Inter, ocupanta locului secund.

Raspadori este accidentat, iar ceva probleme au Meret, Lozano și Kim. Primii doi nu au jucat nici cu Atalanta, în weekend, iar sud-coreanul a ieșit în minutul 76 al ultimei partide din campionat. Dacă niciunul dintre cei 3 nu va fi refăcut, în locul lor vor juca Gollini, Politano și Juan Jesus. Cel mai important lucru pentru Napoli este că Osimhen și Kvaratskhelia vor fi titulari. 

Napoli a mai fost atât de aproape de sferturi în 2012, când câștigase manșa tur a dublei cu Chelsea, 3-1 pe teren propriu, dar a cedat în prelungiri în returul de pe Stamford Bridge (1-4). Napoli are 11 meciuri fără eșec pe teren propriu în Liga Campionilor - 8 victorii și 3 remize. Ultima înfrângere, 2-4 cu Manchester City, în noiembrie 2017.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Eintracht Frankfurt: Forma echipei, știri și statistici

La prima participare în grupele UEFA Champions League, Eintracht Frankfurt a depășit așteptările tuturor. Câștigătoarea Europa League din sezonul precedent, a terminat pe locul 2 o grupă din care au mai făcut parte Tottenham și Sporting, ceea ce părea de neimaginat. Germanii au făcut meciuri extraordinare în cupele europene, în ultimele două sezoane, astfel că au căpătat o încredere fantastică. În afara meciului tur cu Napoli, echipa lui Olver Glasner a mai pierdut două meciuri în acest sezon de Liga Campionilor, 0-3 cu Sporting, pe teren propriu, și 2-3 la Londra, cu Tottenham. Totuși, în ultima perioadă Eintracht Frankfurt a făcut rezultate modeste. După înfrângerea din tur, germanii au mai adăugat 3 partide fără succes, toate în campionat, 1-2 cu Leipzig, 2-2 cu Wolfsburg și 1-1 cu VfB Stuttgart. După această serie negativă, Eintracht a coborât pe locul 6, la 5 puncte în spatele lui Union Berlin, care ocupă ultimul loc ce duce în Liga Campionilor. Ultimul succes este cel dinaintea partidei tur cu italienii, 2-0 cu Werder Bremen.

Glasner are o mulțime de probleme în zona ofensivă, exact ceea ce nu-i trebuia înaintea unui retur în care este obligat să atace. Kolo Muani a fost eliminat în tur și este suspendat, în vreme ce Lindstrom, Knauff și Dina Ebimbe au probleme fizice. Kamada și Gotze vor juca în spatele lui Borre, în ofensivă, în vreme ce Tuta, Hasebe și Ndicka vor alcătui linia de fundași centrali.

În deplasările din grupă, Eintracht a marcat în fiecare meci, iar în două rânduri a înscris prima. S-a întâmplat la Marsilia, unde s-a și impus cu 1-0, în singura partidă fără gol primit pe teren străin. La Londra, cu Tottenham, băieții lui Glasner au deschis scorul, dar n-au mai avut nicio reacție până la pauză, interval în care Spurs a marcat de 3 ori. La Lisabona, Eintracht a întors rezultatul după ce a fost condusă de Sporting. Kamada și Kolo Mouani au marcat în repriza a doua. 

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Echipe probabile

Napoli Echipă probabilă Napoli
Portar Gollini
Fundași Di Lorenzo, Rrahmani, Kim, Olivera
Mijlocaşi Anguissa, Lobotka, Zielinski
Atacanţi Politano, Osimhen, Kvaratskhelia
Eintracht Frankfurt Echipă probabilă Eintracht Frankfurt
Portar Trapp
Fundași Tuta, Hasebe, Ndicka
Mijlocaşi Buta, Rode, Sow, Max
Atacanţi Kamada, Goetze - Borre

Statistica meciurilor directe Napoli v Eintracht Frankfurt

În tur a fost 2-0 pentru Napoli, după golurile marcate de Osimhen (40) și Di Lorenzo (65). Kolo Muani a fost eliminat în minutul 58.

80 RON FREEBET + 100 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Napoli v Eintracht Frankfurt

Un meci cu cel puțin 3 goluri este cotat la 1.70. Over 1 în prima repriză are o cotă identică. 

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

NOU!!! CLICK PE POZĂ ȘI PARIUL VA FI ADĂUGAT AUTOMAT PE BILET!!

Napoli vs Eintracht Frankfurt Pont: Gol marcat în ambele reprize

Când vine vorba despre Napoli, gândul ne duce imediat către meciurile foarte spectaculoase pe care echipa lui Spalletti le-a făcut atât în campionat, cât și în Liga Campionilor. Napoli este una dintre cele mai la modă echipe din Europa și nimeni nu-și dorește să întâlnească, în acest moment, liderul din Serie A. Eintracht Frankfurt este nevoită să atace pe Stadio Maradona și ar trebui să vedem o partidă foarte spectaculoasă, cu multe ocazii. În consecință, și goluri. Din oferta de pariuri sportive Betano am ales varianta în care se marchează în ambele reprize.

Miza: 8/10
Cota: 1.65
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici