1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Campionilor »
  5. Manchester City - Sevilla

Manchester City - Sevilla. Ponturi pariuri fotbal Liga Campionilor. 02.11.2022

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2022-11-02 08:20:00

Fotbal Liga Campionilor

02 Noiembrie 2022, 22:00

Manchester City

Manchester City

versus
Sevilla FC

Sevilla FC

1.75

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Manchester City v Sevilla FC

În ultima etapă a grupei G din Liga Campionilor, Manchester City joacă pe teren propriu cu Sevilla, iar noi am selectat un pronostic petru acest meci din oferta Superbet pariuri. Manchester City ocupă primul loc în grupă, cu 13 puncte, în timp ce Sevilla este pe trei, cu cinci puncte. 

Manchester City: Forma echipei, știri și statistici

Manchester City și-a asigurat calificarea în optimile Ligii Campionilor de pe primul loc, cu egalul de pe terenul lui Dortmund din runda precedentă.

Sunt două remize consecutive fără gol pentru City, care are cea mai bună apărare din faza grupelor, cu un singur gol primit.

În campionat, lucrurile merg ceva mai bine pentru elevii lui Pep Guardiola, care se mențin în plasa celor de la Arsenal, pe locul al doilea, la două puncte distanță.

De Bruyne a marcat un gol superb în victoria din deplasare cu Leicester, dar ar putea fi odihnit pentru această partidă.

Guardiola ar trebui să aducă linia a doua și să dea șansa unor tineri din academie să prindă minute în cea mai importantă competiție intercluburi.

Rata de succes a lui City pe teren propriu, în Liga Campionilor, cu Guardiola pe bancă, este de 86%, cea mai mare pentru un antrenor cu cel puțin 20 de meciuri jucate.

Haaland este accidentat, ceea ce îl aduce pe Alvarez ca titular, iar Phoden, rezervă în campionat, va începe în linia ofensivă alături de Mahrez.

Bernardo Silva va primi sarcina de a ordona jocul la mijlocul terenului, iar Gomez va reveni în flancul stâng, după suspendarea cu Dortmund.

 

 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 10 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Sevilla FC: Forma echipei, știri și statistici

Sevilla și-a asigurat participarea în Europa League, odată cu victoria din runda precedentă cu Copenhaga, 3-0 pe teren propriu.

A fost doar a treia victorie pentru andaluzi în 17 partide oficiale.

Nu se vede vreun reviriment sub comanda lui Sampaoli, iar echipa a pierdut pe teren propriu în campionat, 0-1 cu Rayo Vallecano.

Sevilla ocupă locul 18, loc retrogradabil, cu doar zece puncte și o așteaptă derby-ul cu Betis în weekend, pe terenul marii rivale.

De aceea, e de așteptat ca Sampaoli să-și menajeze jucătorii cărora le-a acordat mai mult credit.

Apărarea reprezintă punctul nevralgic și compartimentul cu cel mai puține soluții, deși nu sunt indisponibili.

Va fi o formulă cu Rafa Mir vârf, iar Suso, Lamela și Papu Gomez sunt la susținere.

Gudelj rămâne fundaș central, deoarece Nianzou e accidentat. Delaney și Jordan vor juca în fața apărării, cu Rakitic trecut pe bancă. 

 

 

Echipe probabile

Manchester City Echipă probabilă Manchester City
Portar Ortega;
Fundași Cancelo, Dias, Ake, Gomez;
Mijlocaşi Bernardo, Rodri, Gundogan;
Atacanţi Foden, Alvarez, Grealish
Sevilla FC Echipă probabilă Sevilla FC
Portar Dmitrovic;
Fundași Navas, Gudelj, Marcao, Acuna
Mijlocaşi Rakitic, Jordan; Januzaj, Isco, Gomez;
Atacanţi Mir

Statistica meciurilor directe Manchester City v Sevilla FC

În tur, Manchester City s-a impus cu 4-0.

Cote pentru Manchester City v Sevilla FC

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,47 pentru un meci cu cel puțin trei goluri și o cotă de 2,1 pentru ca Sevilla să nu marcheze.

Manchester City vs Sevilla FC Pont: Manchester City câștigă cu h (-1,5)

E o seară de Liga Campionilor, iar Manchester City va încerca să le ofere suporterilor o victorie înainte de despărțirea temporară de această competiție. Chiar dacă pe teren se vor regăsi mulți fotbaliști care au prins mai puține minute, Guardiola va alinia un prim 11 puternic. Sevilla are mari probleme în apărare, iar acest lucru s-a văzut și în campionat, unde a fost dominată acasă de Rayo Vallecano. Jocul cu Sampaoli arată chiar mai rău decât sub comanda lui Lopetegui, de aceea merg pe o victorie a gazdelor la cel puțin două goluri diferență. Cota am ales-o din oferta Superbet pariuri.

Miza: 10/10
Cota: 1.75
Status: Castigat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici