1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Campionilor »
  5. Manchester City vs FC Porto. Ponturi pariuri Liga Campionilor 21.10.2020

Manchester City vs FC Porto. Ponturi pariuri Liga Campionilor 21.10.2020

Baicu Marius
Baicu Marius

2020-10-20 16:46:00

Fotbal Liga Campionilor

21 Octombrie 2020, 22:00

Manchester City

Manchester City

versus
FC Porto

FC Porto

1.74

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Manchester City v FC Porto

Manchester City începe un nou sezon european miercuri de la ora 22:00, atunci când va primi vizita celor de la FC Porto într-un meci ce contează pentru prima rundă a grupei C din Liga Campionilor. Partida are loc pe Etihad Stadium și va fi condusă la centru de olandezul Kevin Blom. La finalul acestei avancronici vă vom oferi și un pronostic pe goluri.

Manchester City: Forma echipei, știri și statistici

După 3 eliminări consecutive în faza sferturilor de finală, obiectivul ”cetățenilor” în acest nou sezon european este unul cât se poate de clar: câștigarea Ligii Campionilor. Primul pas îl reprezintă partida din grupe cu FC Porto, meci ce vine la patru zile după succesul chinuit în campionat cu Arsenal, scor 1:0. De altfel echipa lui Guardiola nu a avut parte de debutul de sezon la care spera, ocupând doar poziția a 11-a în Premier League cu 7 puncte.

O statistică interesantă arată faptul că ”cetățenii” se descurcă excelent în Liga Campionilor pe teren propriu, aceștia câștigând șapte din ultimele 8 partide disputate acasă.  Din această serie, unde remarcăm și un golaveraj impresionant de 29:7, singurul pas greșit este o remiză 1:1 cu Șahtior bifată anul trecut.

Marea problemă a lui Guardiola înaintea meciului de miercuri o reprezintă lipsa unor jucători cheie. Nu vor juca Kevin De Bruyne și Gabriel Jesus, dar nici trioul defensiv format din Aymeric Laporte, Oleksandr Zinchenko și Benjamin Mendy.

În meciul cu Arsenal antrenorul spaniol a folosit o formulă inedită 3-1-4-2, dar s-ar putea să meargă în meciul de miercuri pe un 4-3-3, cu Ilkay Gundogan și Ferran Torres introduși în teren încă din primul minut.

FC Porto: Forma echipei, știri și statistici

FC Porto revine în grupele Ligii Campionilor după ce în sezonul precedent a fost eliminată în turul 3 preliminar de către Krasnodar (1:0, 2:3). Acum însă ea a beneficiat de o calificare directă în grupe datorită faptului că a câștigat campionatul în Portugalia.

După patru etape în actualul sezon de Liga NOS, FC Porto ocupă locul secund cu 7 puncte. Aceasta vine după o remiză 2:2 cu Sporting Lisabona în care a fost egalată pe final de meci.

Din tabăra oaspeților vor lipsi doi jucători pentru acest meci. Este vorba de Ivan Marcano și Mouhamed Mbaye, ambii fiind accidentați.

Felipe Anderson, jucător împrumutat de la West Ham, este anunțat titular pentru această partidă. Acesta urmează să facă parte din trio-ul ofensiv al lui Porto alături de Corona și Marega.

Echipe probabile

Manchester City Echipă probabilă Manchester City
Portar Ederson
Fundași Walker, Dias, Ake, Cancelo
Mijlocaşi Rodri, Gundogan, Foden
Atacanţi Torres, Aguero, Sterling
FC Porto Echipă probabilă FC Porto
Portar Marchesin
Fundași Manafa, Mbemba, Pepe
Mijlocaşi Sanusi; Oliveira, Otavio, Uribe
Atacanţi Corona, Marega, Anderson

Statistica meciurilor directe Manchester City v FC Porto

Cele două echipe s-au mai întâlnit o singură dată. Este vorba de o dublă manșă disputată în fazele eliminatorii Europa League în sezonul 2011 / 2012, atunci când City s-a impus cu 2:1 în deplasare și 4:0 acasă.

Cote pentru Manchester City v FC Porto

Pe lângă pontul principal, recomandăm și pronosticul Peste 3.5 goluri la o cotă de 2.00. Dacă plasezi pariurile propuse la agenția recomandată, poți beneficia și de un bonus Winmasters de 110% până la 550RON!

Manchester City vs FC Porto Pont: Ambele echipe marchează

În ciuda faptului că vine după două meciuri în care a punctat o singură dată, City rămâne o adevărată mașină de dat goluri care se poate dezlănțui oricând. Suntem convinși că ea va puncta în acest meci, și probabil nu doar o dată. Pe de altă parte Guardiola nu se poate baza pe câțiva jucători importanți în defensivă precum Aymeric Laporte, Oleksandr Zinchenko sau Benjamin Mendy, iar asta poate oferi o șansă suplimentară oaspeților de a înscrie și ei măcar un gol. Oricum City a arătat câteva slăbiciuni defensive în acest start de sezon, primind gol sau goluri în patru din cele șase partide disputate până acum. Apogeul a fost atins în partida cu Leicester, câștigată de ”vulpi” cu 5:2! De altfel trebuie menționat și faptul că City a primit gol în fiecare din ultimele șapte partide jucate în Champions League. Iar Porto este într-o formă ofensivă bună, marcând de minim două ori în fiecare din cele patru partide oficiale disputate în acest start de sezon. Sigur, nu a întânit adversari de nivelul lui City, dar chiar și așa credem că acest meci poate merge spre un GG la o cotă de 1.74.

Miza: 10/10
Cota: 1.74
Status: Castigat

Manchester City vs FC Porto Pont: Manchester City HA-1

Manchester City pleacă favorită cu Porto, iar trupa lui Pep vrea să debuteze cu o victorie categorică în fața dragonilor. Chiar dacă cetățenilor le lipsesc câțiva jucători importanți, precum De Bruyne sau Jesus, cred că City nu va avea probleme în fața unei formații care a început slab sezonului. Merg pe un succes clar al trupei lui Guardiola, însă aleg să fiu precaut și în cazul unul succes la limită, vom primi miza înapoi. Cota oferită de Unibet e una ok!

Fotbal Liga Campionilor

Manchester City HA-1

1.42
Manchester City vs FC Porto

21 Oct 20, 22:00

Miza: 10/10
Cota: 1.42
Status: Castigat

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici