1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Campionilor »
  5. Manchester City - Borussia Dortmund Ponturi Pariuri Liga Campionilor, 06.04.2021. Duel dezechilibrat pe Etihad!

Manchester City - Borussia Dortmund Ponturi Pariuri Liga Campionilor, 06.04.2021. Duel dezechilibrat pe Etihad!

 Csaba Zsolt
Csaba Zsolt

2021-04-05 12:36:00

Fotbal Liga Campionilor

06 Aprilie 2021, 22:00

Manchester City

Manchester City

versus
Borussia Dortmund

Borussia Dortmund

1.60

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Manchester City v Borussia Dortmund

Liga Campionilor a ajuns în faza sferturilor de finală, iar primele partide vor avea loc marți. Una dintre ele se va disputa pe Etihad Stadium, unde Manchester City va primi vizita celor de la Borussia Dortmund. Se anunță o confruntare atractivă, dar în care elevii lui Pep Guardiola sunt cotați cu prima șansă. Arbitrul confruntării va fi Ovidiu Hațegan (40 de ani), cel care revine în Liga Campionilor, după patru luni de absență.

La finalul analizei veți regăsi și un pont.

Manchester City: Forma echipei, știri și statistici

Pep Guardiola a fost adus la Manchester City de Khaldoon Al Mubarak, pentru a cuceri trofeul Ligii Campionilor. Până acum n-a reușit, deși de trei ori a ajuns până în sferturi. Acum are șansa să egaleze performanța din sezonul 2015-2016, când sub comanda lui Manuel Pellegrini, a fost la un pas de finală.

Actualul sezon se poate termina perfect. Momentan este în luptă în toate competițiile și sunt șanse mari să triumfe în fiecare. În FA Cup este calificată în semifinale, unde se va lupta cu Chelsea, în timp ce în EFL Cup se va duela cu Manchester United pentru trofeu. Nici măcar în Premier League nu mai are emoții. Cu opt etape înainte de finalul sezonului, are un avans de 14 puncte față de ocupanta locului secund. Practic, este deja cu o mână pe trofeu. Etapa precedentă a jucat pe King Power Stadium, unde s-a impus fără probleme cu 2-0. Pep și-a permis să facă câteva schimbări în echipă, pentru a odihni câțiva jucători pentru meciul cu Dortmund.

În Liga Campionilor n-a avut emoții în drumul către sferturile de finală. În grupe s-a clasat pe primul loc, cu un golaveraj excelent, 13-1. În optimi a trecut cu un dublu 2-0, de Borussia Monchengladbach, iar acum cel mai probabil va trece și de Dortmund.

Ilkay Gundogan continuă să strălucească. A ajuns la 16 reușite în toate competițiile, performanță ce n-a mai atins-o până acum. Kevin De Bruyne nu mai are nevoie de nicio prezentare. Domină categoric mijlocul terenului, oferand peste 15 pase decisive. Tânărul Phil Foden a fost folosit aproape în toate pozițiile de Pep, dar acum cel mai probabil va evolua în atac, cu Sterling și Silva.

Toți jucătorii sunt disponibili.

 

Borussia Dortmund: Forma echipei, știri și statistici

Borussia Dortmund riscă să nu prindă un loc de Liga Campionilor. În campionatul intern se află doar pe locul cinci, la o distanță de șapte lungimi de obiectiv. Chiar dacă mai sunt în joc 21 de puncte, șansele de a recupera acest handicap sunt reduse, din cauza jocul practicat în ultima perioadă. În weekendul precedent a avut un meci extrem de important, în compania celor de la Eintracht Frankfurt. A pierdut cu 1-2, într-un meci în care atacul n-a funcționat deloc. Chiar dacă are 10 goluri marcate în Liga Campionilor și 21 în Bundesliga, Erling Haaland are momente când este neputincios. Este curtat de mai multe cluburi și cel mai probabil va părăsi clubul la finalul sezonului.

Edin Terzic a încercat să mai schimbe ceva, dar fără succes. În optimile Ligii Campionilor a trecut de Sevilla, după două manșe în care s-au marcat nouă goluri, iar patru dintre ele au fost reușite de Haaland. Marco Reus este departe de forma arătată în sezoanele precedente, iar pe tânărul Jude Bellingham presiunea este enorm de mare.  Are doar 17 ani și din acest motiv, al capitolul experiență nu stă deloc bine.

În defensivă sunt probleme destul de mari. În partidele jucate pe teren străin a primit în medie 1.5 goluri pe meci. Trebuie neapărat adus un portar, deoarece nici Marwin Hitz, dar nici Roman Burki nu traversează cea mai bună perioadă.

Axel Tisel, Dan-Axel Zagadou, Marcel Schmelzer și Jadon Sancho sunt accidentați.

 

 

Echipe probabile

Manchester City Echipă probabilă Manchester City
Portar Ederson
Fundași Zinchenko, Dias, Stones, Cancelo
Mijlocaşi Gundogan, Rodrigo, Bryne
Atacanţi Foden, Sterling, Silva
Borussia Dortmund Echipă probabilă Borussia Dortmund
Portar Hitz
Fundași Can, Akanji, Hummels, Guerreiro
Mijlocaşi Hazard, Bellingham, Delaney, Dahoud, Reus
Atacanţi Haaland

Statistica meciurilor directe Manchester City v Borussia Dortmund

Până acum cele două formații s-au întâlnit de cinci ori, iar Manchester City n-a obținut nicio victorie.

21.07.2018 Manchester City - Borussia Dortmund 0-1
28.07.2016 Borussia Dortmund - Manchester City 1-1
04.12.2012 Borussia Dortmund - Manchester City 1-0
03.10.2012 Manchester City - Borussia Dortmund 1-1
04.08.2010 Borussia Dortmund - Manchester City 3-1

Cote pentru Manchester City v Borussia Dortmund

Având în vedere stilul de joc a celor două formații, sunt șanse să avem un meci în care pronosticul "ambele marchează" să fie câștigător, iar Betano pariuri sportive oferă o cotă de 1.80, pentru ca acest lucru să se întâmple.

Manchester City vs Borussia Dortmund Pont: Prima repriză: Peste 1 gol (HA)

Manchester City a ajuns la 12 meciuri europene jucate pe teren propriu, în care n-a simțit gustul înfrângerii. Având în vedere forța grupului, cel mai probabil această serie de invincibilitate va continua. Borussia Dortmund are un bilanț negativ, în confruntările cu echipele din Anglia, opt înfrângeri, un rezultat de egalitate și patru victorii. City n-a câștigat niciodată în fața celor de la Borussia, iar acum a venit momentul cel așteptat. Diferența de valoare între cele două formații este destul de mare, iar elevii lui Pep Guardiola pot rezolva soarta calificării încă din prima manșă.

Miza: 5/10
Cota: 1.60
Status: Anulat

Manchester City vs Borussia Dortmund Pont: Manchester City HA-1

Manchester City pornește în mod evident cu prima șansă în acest sfert de finală cu Borussia Dortmund, cele două formații se află la poli opuși în ceea ce privește forma de moment. City are o singură înfrângere în ultimele 3 luni și doar United i-a întrerupt seria interminabilă de victorii. În campionat deja este la o distanță mare, titlul este ca și acontat, așa că se poate concentra pe această Fata Morgana, Champions League, trofeu pe care se tot chinuie să îl câștige. După eșecul cu United, echipa lui Pep a învins de la 2 goluri în sus în celelalte partide. De cealaltă parte, Borussia n-o duce prea bine în campionat, este la 7 puncte de locul 4 și riscă să rateze participarea în sezonul viitor de Champions League. Cu un Haaland în criză de formă, Borussia scârțâie din toate încheieturile. Nu cred că nemții pot face față formației engleze, așa că merg pe un succes al lui Manchester City cu handicap asiatic -1 la o cotă din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 1/10
Cota: 1.53
Status: Anulat

Salut. În 2020 m-am alăturat proiectului pariurix.com, unde ofer pronosticuri din fotbal. De câțiva ani urmăresc cu mare interes cel mai puternic campionat din lume, Premier League, iar majoritatea ponturilor oferite de mine sunt din fotbalul englez. În afară de cel mai iubit sport din lume, urmăresc cu mare interes handbal, tenis și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici