1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Campionilor »
  5. Maccabi Haifa vs Crvena Zvezda

Maccabi Haifa – Crvena Zvezda – Pariuri preliminarii Liga Campionilor, 17.08.2022. Doar prima parte

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2022-08-17 03:33:00

Fotbal - UEFA Champions League

17 August 2022, 22:00

Maccabi Haifa

Maccabi Haifa

versus
Steaua Roşie Belgrad

Steaua Roşie Belgrad

1.87

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Maccabi Haifa v Steaua Roşie Belgrad

Campioanele Israelului și Serbiei nu sunt niște obișnuite ale grupelor Ligii Campionilor, așa că acest meci este foarte important pentru ambele în a pătrunde în această zonă superioară a fotbalului internațional atât de râvnită, aducătoare de bani mai ales, dar și de glorie. Meciul de pe stadionul „Sammy Ofer” este doar un prim act al acestei confruntări echilibrate care se anunță a avea suspans până la ultimul fluier al partidei retur. Pontul acestei partide poate fi găsit la sfârșitul analizei de față.

Pariază la Winner pe meciul dintre Maccabi Haifa vs Steaua Roșie Belgrad cu 50 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE

Maccabi Haifa: Forma echipei, știri și statistici

Maccabi Haifa a luat cu brio examenele de limba greacă, după ce a trecut în primele sale confruntări din preliminariile Ligii Campionilor de Olympiakos Pireu și Apollōn Limassol. De această dată schimbă limba și doar un pic zona geografică, căci Serbia nu este prea departe de bazinul mediteranean. Însă nu și valoarea, Crvena Zvezda fiind cel puțin la fel de valoroasă ca precedentele adversare. Iar miza este și mai apăsătoare, pentru că obiectivul atingerii fazei grupelor este la doi pași sau mai exact la două partide.

În 2009/10 a izbutit să atinga faza grupelor Ligii Campionilor, e drept acolo devenind carne de tun într-o grupă cu adversare net superioare, precum Bordeaux (la acea vreme era o echipă puternică), Bayern München și Juventus, pierzând pe linie. De-atunci, mai nimic. Anul trecut a fost eliminată din prima de Kairat Almatî, după 1-1 acasă și 0-2 în deplasare. Avea să ajungă apoi în grupele UEFA Conference League, unde s-a clasat pe ultimul loc, în spatele lui Feyenoord, Sparta Praga și Union Berlin, cu numai 4 puncte.

Până acum, singurele partide oficiale ale campioanei Israelului au fost aceste partide din cadrul Ligii Campionilor UEFA: 1-1 (a) și 4-0 (d) cu Olympiakos Pireu, 4-0 (a) și 0-2 (d) cu Apollōn Limassol. E drept, a mai fost înainte, finala supercupei, pierdută la loviturile de departajare cu Hapoel Beer-Sheva, dar care nu se compară ca anvergură cu meciurile internaționale. Noua ediție a campionatului Israelului începe abia în acest weekend.

Antrenorul Barak Bachar nu are probleme de efectiv.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 7 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Steaua Roşie Belgrad: Forma echipei, știri și statistici

Crvena Zvezda domină de câțiva ani competiția internă, luând fața marii sale rivale, Partizan. Și în prezent conduce în clasament, după 5 meciuri jucate în noua ediție.

În sezonul trecut, după ce a trecut de un tur preliminar al Ligii Campionilor, eliminând-o Kairat Almatî, 1-2 (d) și 5-0 (a), dar s-a oprit în fața lui Sheriff Tiraspol, 1-1 (a) și 0-1 (d), continuând în Liga Europa. Acolo a avut un drum lung, trecând mai întâi cu ușurință de CFR Cluj în play-off, 4-0 (a) și 2-1 (d), calificându-se în faza grupelor unde s-a descurcat foarte bine. Într-o grupă cu Braga, 2-1 (a) și 1-1 (d), cu Midtjylland, 1-1 (d) și 0-1 (a), cu Ludogoreț, 1-0 (d) și 1-0 (a), a reușit să se claseze prima și astfel, să continue competiția. Însă în optimile de finală a părăsit competiția, fiind eliminată de Rangers, 0-3 (d) și 2-1 (a).

În ediția actuală a intrat direct în turul 3 eliminatoriu al Ligii Campionilor UEFA, unde a dat de păcălitoarea lui CFR Cluj, Piunik Erevan, de care a trecut fără nici cera mai mică emoție, 5-0 (a) și 2-0 (d).

Vom aminti și rezultatele din noua ediție a campionatului Serbiei: 4-0 (a) cu Radnički Niš, 5-0 (a) cu Kolubara, 2-1 (d) cu Mladost Lučani, 6-0 (a) cu Radnik Surdulica și 4-0 (a) cu Voždovac. Așadar, 5 victorii din 5 și numai un gol primit.

Dejan Stanković va putea din nou să conteze pe fundașul stânga Rodić, care a lipsit la precedentul meci, fiind suspendat. Va conta mult pe mijlocașul ofensiv Bukari, ghanezul marcând de cinci ori în ultimele patru partide.

Echipe probabile

Maccabi Haifa Echipă probabilă Maccabi Haifa
Portar Joshua Cohen
Fundași Sundgren, Goldberg, Planić, Cornud
Mijlocaşi Lavi, Ali Mohammed Al-Faz, Chery
Atacanţi Haziza, Pierrot, David
Steaua Roşie Belgrad Echipă probabilă Steaua Roşie Belgrad
Portar Borjan
Fundași Eraković, Milunović, Dragović, Rodić
Mijlocaşi Kangwa, Kanga, Bukari, Ivanić
Atacanţi Pešić, Katai

Statistica meciurilor directe Maccabi Haifa v Steaua Roşie Belgrad

Nu s-au mai întâlnit

Cote pentru Maccabi Haifa v Steaua Roşie Belgrad

Betano pariuri oferă o cotă de 2,18 pentru peste 2,5.

Pariază la Netbet pe meciul dintre Maccabi Haifa vs Steaua Roșie Belgrad cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Maccabi Haifa vs Steaua Roşie Belgrad Pont: GG - Ambele marchează

Sunt două echipe apropiate valoric, ambele aflate într-o formă foarte bună, cu ofensive bune care au multe goluri la activ. Așa cum am afirmat și în prolog, acest meci va fi doar o primă parte a acestui thriller care își va afla finalul în ultima parte. Dar acest lucru nu înseamnă că acum, la Haifa, cele două o vor lăsa mai moale, și nu vor încerca să îți asigure un prim avantaj. Având în vedere toate acestea, tindem să dăm credit ofensivelor despre care subliniam că sunt în formă, așteptând să tremure plasele ambelor porți. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 8/10
Cota: 1.87
Status: Castigat

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+149.04
Câștigate
39
Pierdute
12
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+46.41
Câștigate
14
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici