1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Campionilor »
  5. Liverpool - Atletico, Ponturi Pariuri Fotbal, Liga Campionilor, 11.03.2020. Rezistă trupa lui Simeone și pe „Anfield”?

Liverpool - Atletico, Ponturi Pariuri Fotbal, Liga Campionilor, 11.03.2020. Rezistă trupa lui Simeone și pe „Anfield”?

Marius Huțu
Marius Huțu

2020-03-10 23:10:00

Fotbal - Liga Campionilor

11 Martie 2020, 22:00

Liverpool

Liverpool

versus
Atletico Madrid

Atletico Madrid

1.97

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Liverpool v Atletico Madrid

Liverpool – Atletico Madrid, manșa retur a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, care va avea loc miercuri, de la ora 22:00, este probabil meciul săptămânii în fotbalul european, afectat tot mai mult de epidemia cu Covid – 19. Partida începe de la scorul de 0-1 și se regăsește pe lista noastră de pronosticuri.

Din fericire pentru gazde, întâlnirea se desfășoară cu spectatori, până la ora publicării articolului nefiind anunțată închiderea porților, precum la alte întâlniri.

Liverpool: Forma echipei, știri și statistici

Liverpool se află, probabil, în fața celei mai dificile provocări din acest sezon, să întoarcă rezultatul cu Atetico, în fața unei echipe care a făcut o artă din sistemul de apărare în ultimii ani. În campionat, „cormoranii” au mers din victorie în victorie, rezultatele au venit pe un fond de încredere excepțional, adversarii nu au ținut ritmul, astfel că au luat un avans de peste 20 de puncte. Niciun joc nu l-au susținut însă sub presiune, așa cum se anunță returul cu formația din Madrid.

Trupa lui Jurgen Klopp a traversat în ultimele săptămâni, probabil, cea mai fragilă perioadă a sezonului. A pierdut trei din ultimele cinci partide (prima chiar cu Atletico), toate în deplasare, iar în celelalte două jocuri s-a impus la limită, 3-2 cu West Ham și 2-1 cu Bournemouth, pe „Anfield”, după ce a fost condusă de fiecare dată.

Liverpool va pune multă pasiune în acest joc, pentru că nu acceptă atât de ușor ideea că ar putea fi eliminată chiar din „optimi”, după ce a jucat finala în ultimii 2 ani. Jurgen Klopp privește tot ce s-a întâmplat în tur ca pe o primă repriză. Ori „cormoranii” au întors multe meciuri după ce au fost conduși, chiar și în acest sezon din Premier League, chiar și din situații imposibile. Etalon de dată recentă rămâne semifinala cu Barcelona din sezonul trecut. După 0-3 în tur, Liverpool a câștigat cu 4-0 în retur. Ar mai fi de remarcat faptul că englezii nu au mai pierdut pe teren propriu de 25 de partide în Europa, de la un 0-3 cu Real Madrid în octombrie 2014.

Antrenorul german are o veste bună și alta proastă înaintea returului cu Atletico. Căpitanul Jordan Henderson este așteptată să revină în primul „11” după trei săptămâni de absență. De la el se așteaptă să readucă echilibrul la mijlocul terenului. În schimb, Liverpool l-a pierdut pe portarul titular, brazilianul Alisson.

Atletico Madrid: Forma echipei, știri și statistici

Atletico vine în avantaj pe „Anfield”, dar este conștientă că acest 1-0 este un avantaj fragil, având în vedere forța „cormoranilor” atunci când au publicul în spate. Trupa lui Diego Simeone pune mare preț pe o calificare în sferturile de finală, sperând să-și salveze sezonul în Liga Campionilor, având în vedere că parcursul în La Liga a fost sub așteptări.

Atletico Madrid este fără înfrângere în ultimele șase întâlniri, dar se află abia pe locul 6 în întrecerea internă, în afara locurilor de Liga Campionilor. Spaniolii au terminat la egalitate în ultimele două jocuri, cu Espanyol (1-1, deplasare) și Sevilla (2-2, acasă).

Diego Simeone se așteaptă ca echipa lui să sufere în anumite momente, dar este covins că va avea și șanse. „Ați văzut în ultimii opt ani ce putem face și va trebui să arătăm de ce suntem capabili”, a declarat argentinianul, care nu a jucat niciodată ca jucător sau antrenor pe „Anfield”.

Din punct de vedere statistic, Atletico a câștigat doar o partidă din ultimele nouă disputate în deplasare, în tururile eliminatorii ale Ligii Campionilor. Nu sunt nici excluse loviturile de departajare la acest joc. Spaniolii au mers mai departe doar în două din șase ocazii la 11 metri, față de Liverpool, care a progresat de patru ori în cinci cazuri.

Lemar și Morata au probleme medicale și sunt incerți.

Echipe probabile

Liverpool Echipă probabilă Liverpool
Portar Adrian
Fundași Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson
Mijlocaşi Henderson, Fabinho, Wijnaldum
Atacanţi Salah, Firmino, Mane
Atletico Madrid Echipă probabilă Atletico Madrid
Portar Oblak
Fundași Trippier, Savic, Felipe, Renan Lodi
Mijlocaşi Saul Níguez, Partey, Koke, Vitolo
Atacanţi Joao Félix, Correa

Statistica meciurilor directe Liverpool v Atletico Madrid

Exceptând partida tur, cele două formații s-au întâlnit pentru ultima dată la nivel oficial acum 10 ani, în semifinalele Europa League. După 1-0 în tur pentru Atletico, Liverpool a egalat situația în retur la sfârșitul celor 90 de minute. Spaniolii s-au calificat în finală după prelungiri, chiar dacă englezii au câștigat cu 2-1. Forlan a marcat la 2-0 în minutul 103.

Cote pentru Liverpool v Atletico Madrid

Pentru Liverpool, meciul cu Atletico este ca o finală. Iar în astfel de cazuri, trupa lui Klopp își ridică nivelul foarte sus. Cu publicul în spate, englezii par o echipă invincibilă. Pentru a câștiga în 90 de minute, Liverpool are o cotă de 1.60 la agenția Betano.

Liverpool vs Atletico Madrid Pont: Gol marcat până în minutul 28:00

Liverpool este obligată să atace pentru a întoarce rezultatul. În semifinala cu Barcelona din sezonul trecut, „cormoranii” au deschis scorul în minutul 7. În patru din ultimele cinci jocuri oficiale ale echipei Liverpool, primul gol a venit în primele 15 minute. Dacă Atletico va scăpa fără gol în prima jumătate de oră, atunci va deveni din ce în ce mai încrezătoare în posibilitatea de a elimina campioana Europei. Pentru a-și simplifica returul cu formația spaniolă, băieții lui Jurgen Klopp vor încerca să marcheze cât mai devreme. Un prim gol în primele 28 de minute pare un pariu posibil, având în vedere că și ultimele șase partide oficiale ale echipei Atletico au avut de fiecare dată cel puțin un gol în această perioadă a jocului.

Miza: 8/10
Cota: 1.97
Status: Pierdut

Liverpool vs Atletico Madrid Pont: Liverpool victorie

Liverpool are o misiune grea în această seară, având nevoie să remonteze acel 0-1 din tur dacă vrea să se califice. Echipa nu a traversat cea mai bună perioadă în ultimele săptămâni, pierzând 0-3 la Watford iar apoi fiind eliminată din FA Cup după 0-2 cu Chelsea, însă obiectivele sale încă rămân în picioare, Premier League fiind aproape câștigat. Iar în Champions League au șanse bune să meargă mai departe, trupa lui Klopp având o mentalitate care i-a făcut să întoarcă până și acel 0-3 de la Barcelona. În plus revine căpitanul Henderson, cea mai importantă piesă din echipă. Atletico Madrid este aceeași trupă arțăgoasă sub comanda lui Simeone, care însă în deplasare în general nu se descurcă atât de bine precum acasă, exemplul fiind meciul de anul trecut cu Juventus. În plus nici forma oaspeților nu este chiar cea mai bună, Madrid venind după 2 remize, ultima 2-2 acasă cu Sevilla meci în care au fost dominați în multe momente. Consider astfel că Liverpool este favorită, pariul mergând pe victoria lor la o cotă oferită de Betano.

Miza: 10/10
Cota: 1.60
Status: Castigat

Liverpool vs Atletico Madrid Pont: Peste 4,5 cartonașe

Cu toții știm jocul lui Atletico de pe teren străin mai ales când trebuie să apere un fragil 1:0. Cel mai probabil că spaniolii vor adopta strategia "enervării" și se vor bloca în jumătatea proprie, speculând greșelile gazdelor și mizând pe cartea contra-atacului. În tur au fost 4 cartonașe galbene, iar pentru un singur cartonaș in plus putem profita de o cotă de 1.86 oferită de NetBet.

Miza: 9/10
Cota: 1.86
Status: Pierdut

Liverpool vs Atletico Madrid Pont: Liverpool peste 1,5 goluri

Liverpool va încerca sa întoarcă scorul din tur. Cum titlul e ca și acontat, meciul din seara asta e ca o finală pentru lui Klopp. Englezii vor pune tunurile pe poarta apărată de Oblak încă din primul minut și cred ca Atletico cu greu va face fata asaltului cormoranilor. Cu tripleta magică din față, consider ca Liverpool va reuși sa marcheze de 2 ori în această seară și sa întoarcă scorul. Cota oferită de betano este una bună!

Miza: 10/10
Cota: 1.70
Status: Pierdut

Liverpool vs Atletico Madrid Pont: Peste 1 gol asiatic la pauză

Liverpool are ceva de tras dacă vrea să ajungă în sferturile Champions League, având de recuperat un gol după eșecul cu 0-1 din tur. Echipa lui Klopp chiar dacă nu traversează cea mai bună perioadă a sa, rămâne o mașinărie de goluri și chiar dacă Diego Simeone va încerca să omoare meciul, cred totuși că Liverpool va avea ac de cojocul spaniolilor, așa că merg pe goluri rapide.

Miza: 10/10
Cota: 1.85
Status: Anulat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici