1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Campionilor »
  5. Liverpool vs Atalanta. Ponturi Pariuri Liga Campionilor, 25.11.2020. Sete de revanșă

Liverpool vs Atalanta. Ponturi Pariuri Liga Campionilor, 25.11.2020. Sete de revanșă

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2020-11-24 18:39:00

Fotbal Liga Campionilor

25 Noiembrie 2020, 22:00

Liverpool

Liverpool

versus
Atalanta

Atalanta

1.60

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Liverpool v Atalanta

Liverpool primește vizita Atalantei, în grupa D. Câștigătoarea din 2019 are maximum de puncte după 3 meciuri, în vreme ce italienii au doar 4 puncte, după usturătorul eșec din urmă cu 3 săptămâni. Liverpool s-a impus la Bergamo cu 5-0. Pontul recomandat, în cele ce urmează.

Liverpool: Forma echipei, știri și statistici

Liverpool este pe cai mari în cea mai dificilă perioadă din ultimii ani. Deși are o mulțime de absenți importanți, mai ales în defensivă, campioana Angliei are maximum de puncte în Liga Campionilor și împarte cu Tottenham prima poziție din Premier League. Liverpool e neînvinsă de la începutul lui octombrie, de la acel șocant 2-7 cu Aston Villa. De atunci au trecut 8 meciuri în toate competițiile, în care cormoranii au bifat 6 victorii și două remize. În ultimul meci de campionat, Liverpool nu i-a dat nicio șansă lui Leicester (3-0). În Champions League, câștigătoarea din urmă cu două sezoane le-a învins pe Ajax (1-0), Midtyjlland (2-0) și Atalanta (5-0). Meciul de la Bergamo n-a fost atât de simplu pe cât lasă să se vadă scorul. Atalanta a avut ocazii mari, dar Liverpool s-a descurcat de minune pe contraatac. Diogo Jota a marcat nu mai puțin de 3 goluri la Bergamo. Portughezul este într-o formă senzațională și a marcat în 5 dintre ultimele 6 meciuri ale echipei lui Klopp. Doar Manchester City a rămas netaxată de portughezul adus cu 45 de milioane de euro de la Wolverhampton.

Într-o astfel de formă, Jota nu poate lipsi din primul 11, iar portughezul va fi acompaniat de toți ceilalți oameni ofensivi ai lui Klopp, Mane, Salah și Firmino. În defensivă, compartimentul din care lipsesc van Dijk, Gomez și Alexander-Arnold, Klopp îi va folosi pe Milner în dreapta și pe Matip și Fabinho în centru. Robertson va juca în stânga. Henderson, Thiago Alcantara, Oxlade-Chamberlain, Naby Keita și Shaqiri sunt incerți. 

Liverpool a câștigat ultimele 4 meciuri de Ligă, în 90 de minute, fără să primească gol. Aici intră și returul cu Atletico, din sezonul precedent, al cărui rezultat e cel de la finalul celor 90 de minute, 1-0. Liverpool n-a pierdut niciun meci în 90 de minute, pe teren propriu, din octombrie 2014, de la 0-3 cu Real Madrid. De atunci, cormoranii au obținut 14 victorii și 5 remize.

Atalanta: Forma echipei, știri și statistici

Atalanta a început să-și piardă strălucirea. Echipa lui Gasperini a câștigat doar un meci dintre ultimele 6 jucate în toate competițiile, 2-1 cu Crotone. De atunci, bergamascii au pierdut cu Liverpool (0-5) și au remizat cu Inter (1-1) și Spezia (0-0) în Serie A. În campionat, Atalanta e doar pe locul 7, la 6 puncte de lider. În Liga Campionilor, echipa lui Gasperini are 4 puncte după 3 meciuri și duce o luptă dură pentru calificare cu Ajax. În meciul direct, Atalanta a revenit de la 0-2 și a scos un punct, dar lăncierii i-au depășit pe italieni la golaveraj, după ce Liverpool ui-a dat 5 goluri Atalantei, în urmă cu trei săptămâni.

Caldara, Depaoli și Malinovskyi sunt absenții Atalantei, dar niciunul dintre ei nu intra în calcule pentru titularizare. Față de meciul tur, Gollini îi va lua locul lui Sportiello, iar Gosens va juca în locul lui Mojica. În rest, aceiași oameni, cu Papu Gomez în spatele lui Muriel și Zapata.

Atalanta are o singură victorie în ultimele 4 meciuri din Liga Campionilor, 4-0 în deplasare cu Midtjylland, dar ultimele 7 meciuri ale bergamascilor au adus cel puțin 3 goluri. De fapt, 10 dintre cele 12 partide jucate în Ligă, au avut cel puțin 3 reușite. În deplasare, Atalanta vine după 3 victorii, 3-0 cu Șahtior, 4-3 cu Valencia și 4-0 cu Midtyjlland. Singurele eșecuri sunt cele două din startul ediției trecute, 0-4 la Zagreb și 1-5 cu Manchester City. Cu alte cuvinte, toate deplasările Atalantei au avut cel puțin 3 goluri, iar 4 dintre ele, cel puțin 4.

Echipe probabile

Liverpool Echipă probabilă Liverpool
Portar Alisson
Fundași Milner, Fabinho, Matip, Robertson
Mijlocaşi Jones, Wijnaldum - Salah, Jota, Mane
Atacanţi Firmino
Atalanta Echipă probabilă Atalanta
Portar Gollini
Fundași Toloi, Palomino, Djimsiti
Mijlocaşi Hateboer, Freuler, De Roon, Gosens
Atacanţi Papu Gomez - Zapata, Muriel

Statistica meciurilor directe Liverpool v Atalanta

Meciul tur, câștigat de Liverpool cu 5-0, a fost singurul dintre cele două echipe.

Cote pentru Liverpool v Atalanta

2.05 e cota pentru măcar două goluri în primele 45 de minute. O primă repriză cu măcar 5 cornere e cotată la 1.65.

Liverpool vs Atalanta Pont: Peste 3 goluri asiatic

Atalanta vine pe Anfield cu gândul să răzbune eșecul usturător din tur. Cum Ajax, rivala din lupta pentru locul 2, are meci ușor cu Midtyjlland, echipa lui Gasperini e obligată să scoată un rezultat cât mai bun posibil în această partidă. Asta ar însemna să forțeze victoria în fața unui adversar care are probleme în apărare, dar este letal în ofensivă. Mă aștept să vedem un meci deschis, cu multe ocazii. Betano pariuri oferă cea mai bună cotă pentru un Over 3. Toate meciurile bergamascilor, în acest sezon de Champions League, au avut cel puțin 4 goluri. În ultimele 7 partide de Ligă, jucate de Atalanta, s-a marcat de cel puțin 3 ori.

Miza: 10/10
Cota: 1.60
Status: Pierdut

Liverpool vs Atalanta Pont: Liverpool victorie

Liverpool este una dintre cele mai în formă echipe din Europa, deși are foarte multe probleme la nivelul lotului, Van Dijk, Joe Gomez și Trent lipsind din apărare. Însă chiar și așa echipa lui Klopp joacă un fotbal foarte spectaculos, fiind pe primul loc în Anglia la egalitate cu Tottenham, iar în Champions League având 9 puncte, așadar punctaj maxim. Iar în meciul tur au câștigat 5-0, forța lor ofensivă fiind impresionantă. Atalanta este o echipă cu o filosofie pozitivă de joc, care anul trecut a impresionat atât în Liga Campionilor cât și în Serie A. Însă acum trupa din Bergamo pare în scădere, având doar 4 puncte în această grupă, reușind de exemplu doar o remiză acasă cu Ajax, 2-2. În plus nici în campionat nu mai joacă atât de bine, remizând 0-0 la Spezia în weekend după un meci slab. Consider astfel că Liverpool este favorită, pariul mergând pe victoria lor la o cotă oferită de PublicWin.

Miza: 1/10
Cota: 1.70
Status: Pierdut

Liverpool vs Atalanta Pont: Atalanta - Peste 10.5 șuturi în meci

Italieniii au un joc ofensiv variat și abordează aceeași strategie deschisă, indiferent de numele adversarului. Consider că își vor crea destul de multe oportunități de a marca și pe Anfield, în ciuda faptului că în tur au pierdut la Bergamo cu 0-5. Atunci, italienii au expediat 9 șuturi spre poarta englezilor. În precedentele 2 partide din grupa D au trimis 13 șuturi cu Ajax și 19 cu Midtjylland. De la cormorani vor lipsi în continuare piese de bază din apărare precum Van Dijk, Alexander-Arnold și Joe Gomez.

Miza: 10/10
Cota: 2.00
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici