1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Campionilor »
  5. Liverpool - Ajax Ponturi Pariuri Liga Campionilor, 01.12.2020. Se anunță spectacol pe Anfield.

Liverpool - Ajax Ponturi Pariuri Liga Campionilor, 01.12.2020. Se anunță spectacol pe Anfield.

 Csaba Zsolt
Csaba Zsolt

2020-11-30 19:26:00

Fotbal Liga Campionilor

01 Decembrie 2020, 22:00

Liverpool

Liverpool

versus
Ajax Amsterdam

Ajax Amsterdam

1.75

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Liverpool v Ajax Amsterdam

Marți seara, de la ora 22:00, Liverpool va primi vizita celor de la Ajax, într-un meci care poate decide prima echipă calificată din grupa D. Lupta este destul de strânsă. În afară de Midtjylland, toate celalalte echipe au șanse să ajungă în optimile de finală. Meciul tur a fost unul echilibrat, care a fost decis de un autogol marcat de Tagliafico.

La finalul analizei veți regăsi și un pont.

Liverpool: Forma echipei, știri și statistici


În primul sezon după ce a cucerit trofeul Ligii Campionilor, Liverpool a fost eliminată în optimile de finală de Atletico Madrid, după două manșe echilibrate. Acum a picat într-o grupă mai dificilă, iar după primele trei meciuri, în care a obținut maximum de puncte, era ca și calificată. Calculele s-au schimbat în urmă cu o săptămână, când a pierdut pe Anfield cu 0-2, cu Atalanta. Trupa lui Gian Piero Gasperini a profitat la maxim de probleme "cormoranilor", reușind să oprească trio-ul format din Mane, Origi și Salah. În cele 90 de minute jucate, elevii lui Jurgen Klopp n-au avut niciun șut pe spațiul porții!

În weekendul precedent a jucat în deplasare la Brighton, de unde trebuia să se întoarcă cu toate cele trei puncte puse în joc, dacă luăm în calcul diferența de valoare între cele două formații. Cei drept, a condus cu 1-0 până în minutul 90+3, când Gross a restabilit egalitatea. Atât Mane, cât și Salah au nimerit plasa porții, dar ambele reușite au fost anulate de VAR. La capitolul ocazii, Brighton a avut mai multe, dar atacanții n-au fost inspirați. 

Defensiva suferă în absența lui Virgil van Dijk, iar Klopp este nevoit să folosească un jucător de doar 19 ani în centrul apărării. Rhys Williams are doar șase partide jucate în acest sezon, dar în Liga Campionilor a jucat toate minutele în ultimele două meciuri. Lângă el va evolua Joel Matip, cel care a fost odihnit în meciul de campionat.

Lista jucătorilor accidentați este destul de lungă. Trent Alexander-Arnold, Joe Gomez, Alex Oxlade Chamberlain, Virgil van Dijk, James Milner, Thiago și Nathaniel Phillips sunt indisponibili pentru această confruntare.

Ajax Amsterdam: Forma echipei, știri și statistici

Ajax revine din nou în Anglia, după ce în ultimele două sezoane a mai jucat cu Chelsea și Tottenham. Echipa pregătită de Erik ten Hag are din nou șansa să joace în optimile de finală, după ce în ediția precedentă a ratat calificarea în ultima etapa, când a fost învinsă de Valencia, la capătul unui meci senzațional. Situația nu este prea bună nici în momentul de față. Chiar dacă se află pe locul secund cu 7 puncte, are doar șansa a 3-a, deoarece atât Liverpool, cât și Atalanta, mai au un meci de disputat cu ultima clasată Midtjylland. La Bergamo a ratat o șansă imensă. Acum putea să joace mai relaxat, dacă ar fi obținut toate cele trei puncte. Deși a condus cu 2-0, defensiva n-a rezistat până la final, iar Zapata a restabilit egalitatea, reușind să marcheze o dublă în doar șase minute.

În campionat țintește titlul cu numărul 35, iar la cum decurg lucrurile, n-ar trebui să aibă emoții. În cele 10 partide a obținut 9 victorii și a suferit o singură înfrângere. În octombrie a stabilit scorul sezonului, după ce s-a impus în fața celor de la Venlo cu 13-0! Are o medie de 4 goluri marcate pe meci și nici în defensivă nu stă rău, cu doar cinci primite. În ultimul meci de campionat câțiva jucători au fost odihniți, iar Traore și Tadic au jucat doar în prima repriză. Principalul marcator al echipei este sârbul Tadic, cu șapte reușite în campionat și cu două în Liga Campionilor. 

Singurul jucător care nu poate juca este Mohammed Kudus. 

Echipe probabile

Liverpool Echipă probabilă Liverpool
Portar Alisson
Fundași Robertson, Williams, Matip, Williams
Mijlocaşi Henderson, Fabinho, Wijnaldum
Atacanţi Jota, Salah, Mane
Ajax Amsterdam Echipă probabilă Ajax Amsterdam
Portar Onana
Fundași Mazraoui, Schuurs, Martinez, Tagliafico
Mijlocaşi Klaassen, Blind, Gravenberch
Atacanţi Neres, Traore, Tadic

Statistica meciurilor directe Liverpool v Ajax Amsterdam

21.10.2020 Ajax - Liverpool 0-1
01.08.2003 Ajax - Liverpool 0-0
28.07.2001 Ajax - Liverpool 3-1

Cote pentru Liverpool v Ajax Amsterdam

Spre deosebire de meciul tur, șansele ca ambele formații să marcheze sunt destul de ridicate, iar cota pentru ca acest lucru să se întâmple, conform Unibet pariuri, este de 1.42.

Liverpool vs Ajax Amsterdam Pont: Ajax Amsterdam +1 (Handicap asiatic)

Până acum, Liverpool n-a pierdut niciodată pe teren propriu în fața unei echipe din Olanda, dar această statistică se poate schimba după această confruntare. Ajax vine după șase victorii consecutive și în toate a reușit să marcheze cel puțin două goluri. Liverpool suferă, iar acest lucru se vede și în rezultatele obținute. După ce a revenit de la echipa națională, unde a contribuit decisiv, Sadio Mane n-a făcut meciuri prea bune. Nici Salah n-a excelat, iar evoluțiile lui Diogo Jota sunt inconstante. Mă aștept la un meci atractiv, cu multe faze de poartă, în care Ajax să obțină cel puțin un punct.

Miza: 8/10
Cota: 1.75
Status: Anulat

Liverpool vs Ajax Amsterdam Pont: Peste 2 goluri asiatic la pauză

În joc este calificarea în optimi așadar este de așteptat un meci de care pe care în care ambele echipe vor ieși la atac pentru că punctele puse în joc sunt prețioase. Olandezii au o poftă mare de goluri, reușind câteva scoruri fluviu în Eredivisie. Desigur, Liverpool nu este Emmen sau Venlo, dar formația engleză scârțâie serios în apărare. Este co-lider, dar are o apărare dezastruoasă, 17 goluri primite, de 2 ori mai multe decât Tottenham, cealaltă echipă care are același număr de puncte în campionat. Așadar, o să mizez pe un meci care va porni tare încă din primele minute la o cotă excelentă oferită de Unibet pariuri sportive.

Miza: 5/10
Cota: 3.60
Status: Pierdut

Salut. În 2020 m-am alăturat proiectului pariurix.com, unde ofer pronosticuri din fotbal. De câțiva ani urmăresc cu mare interes cel mai puternic campionat din lume, Premier League, iar majoritatea ponturilor oferite de mine sunt din fotbalul englez. În afară de cel mai iubit sport din lume, urmăresc cu mare interes handbal, tenis și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici