1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Campionilor »
  5. Lincoln vs CFR Cluj – Ponturi pariuri turul II preliminar Champions League, 20.07.2021. Ne e frică și de echipele din Gibraltar?

Lincoln vs CFR Cluj – Ponturi pariuri turul II preliminar Champions League, 20.07.2021. Ne e frică și de echipele din Gibraltar?

Caramavrov
Caramavrov

2021-07-19 23:25:00

Champions League

20 Iulie 2021, 19:00

Lincoln Red Imps

Lincoln Red Imps

versus
CFR Cluj

CFR Cluj

1.65

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Lincoln Red Imps v CFR Cluj

Ponturi la meciul Lincoln (Gibraltar) vs CFR Cluj, din turul II preliminar al Champions League, meci care se dispută pe 20 iulie, de la ora 19:00.

Lincoln a eliminat o echipă din Luxemburg în turul I, pe Fola. După 2-2 în deplasare, a urmat un 5-0 fără comentarii pe teren propriu.

CFR a trecut cu mari emoții în turul secund. A fost 3-1 la Cluj cu Borac Banja Luka, echipa campioană a Bosniei, iar la retur formația noastră a tremurat serios. A fost 2-0 pentru gazde, s-a intrat în prelungiri datorită noii reguli UEFA prin care golul/golurile din deplasare nu se mai dublează. Chipciu a reușit să puncteze abia în minutul 118, aducând astfel calificarea.

Terenul de joc al echipei din Gibraltar este unul sintetic.

Nicio televiziune din Gibraltar nu produce partida, așa că aceasta nu va fi văzută, logic, nici în România. Cel puțin, acestea erau informațiile cu o zi înainte de joc.

Returul va avea loc miercuri, 28 iulie, la Cluj.

Lincoln Red Imps: Forma echipei, știri și statistici

Lincoln Red Imps este campioana Gibraltarului, ea terminând sezonul trecut cu doar două înfrângeri. Lotul echipei este estimat la 1.08 milioane de euro pe transfermarkt.com, cam cât Costache de la CFR și de 30 de ori mai puțin decât valoarea campioanei României.

Jucătorii cel mai bine cotați sunt fundașul Scott Wiseman și extrema stângă Brian Gomez – câte 200.000 de euro.

În palmaresul clubuui se află 25 de titluri de campioană, 18 Cupe și 11 Supercupe ale Gibraltarului.

Lincoln are câțiva jucători care au evoluat în Ligile 2 și 3 din Spania.

„CFR este de un alt nivel. Nu-mi fac iluzii, dar vrem să jucăm la cele mai înalte standarde. Sper să vină cât mai mulți spectatori la meci, s-a văzut și la partida precedentă că fanii ne-au purtat spre o victorie la scor”, și-a spus părerea despre confruntarea cu CFR antrenorul lui Lincoln Red Imps, Mick McElwee.

CFR Cluj: Forma echipei, știri și statistici

CFR a bătut-o greu pe nou-promovata FC U Craiova în primul meci din actuala ediție de campionat. Deși a avut 2-0 în minutul 12, campioana României s-a văzut egalată până la pauză, reușind să înscrie golul victoriei în minutul 75, prin Petrila.

Din nou probleme în centrul defensivei clujene, cu două goluri primite după ce s-a juat mingea cu capul de către jucătorii adverși în careul ceferiștilor.

Șumudică a schimbat și sistemul, și toată linia defensivă după eșecul din Bosnia, dar erorile au apărut iarăși. Parcă nici Arlauskis nu mai e portarul care zbura din colț în colț ca în sezoanele precedente.

Dacă trece de Lincoln, CFR Cluj se califică sigur în grupele Conference League, dar are șanse în continuare și pentru grupele Champions League sau Europa League. Dacă ajung în turul III al Ligii Campionilor, ceferiștii vor juca pentru play-off cu învingătoarea din „dubla” Slovan Bratislava - Young Boys Berna.

„Sper să fim concentrați, încerc să le transmit jucătorilor motivația mea pentru a nu avea surprize. Indiferent de suprafața pe care jucăm, valoarea trebuie să-și spună cuvântul și aș prefera să rezolvăm calificarea din meciul tur, după care să ne concentrăm pe retur și pe ceea ce avem de făcut în campionat”, a prefațat Șumudică meciul cu Lincoln.

Antrenorul CFR-ului a reușit să-l aducă la echipă pe Denis Alibec, care nu are drept de joc pentru „dubla” cu Lincoln, și se vorbește și despre transferul lui Budescu.

Echipe probabile

Lincoln Red Imps Echipă probabilă Lincoln Red Imps
Portar Goldwin
Fundași Wiseman, B. Lopes, R. Chiapolina, Toscano
Mijlocaşi L. Walker, Rosa, Yahaya
Atacanţi Ronan, De Barr, Britto
CFR Cluj Echipă probabilă CFR Cluj
Portar Arlauskis
Fundași Susici, Bouhenna, Grahovac, Camora
Mijlocaşi Rodriguez, Sigurjonsson - Petrila, Deac, Păun
Atacanţi Omrani

Statistica meciurilor directe Lincoln Red Imps v CFR Cluj

Cele două formații nu s-au mai întâlnit până acum.

Cote pentru Lincoln Red Imps v CFR Cluj

Un pariu un pic mai avantajos, pare a fi -1.25 handicap asiatic CFR Cluj, dar cota e mai mică decât -1,5: 1.50 față de 1.65 (la agenția de pariuri Betano). Avantajul constă în faptul că se pierde doar jumătate din suma mizată în cazul unei victorii a campioanei României la un singur gol diferență. Pierzi toată suma dacă joci -1.5, iar meciul se termină cu un succes scurt al clujenilor.

Pentru Over 2.25 total asiatic, cota este 1.50 la aceeași casă de pariuri. Se câștigă dacă se dau cel puțin 3 goluri și se pierde doar jumătate din miză la fix două reușite.

Lincoln Red Imps vs CFR Cluj Pont: -1.5 handicap asiatic CFR

Ar trebui să fie diferență de nivel între cele două, iar asta să se vadă pe teren. CFR a suferit enorm în Bosnia, ar trebui să concretizeze aici, în Gibraltar, câteva dintre ocaziile create și să nu stea cu emoții la retur. Jocul funcționează destul de bine, echipa își creează ocazii bune de a marca, dar fotbaliștii de atac nu și-au intrat încă în mână. Dacă am ajuns să ne temem de o echipă din Gibraltar, înseamnă că am ajuns în lumea a treia, nu a patra. Ar trebui să fie la îndemâna campioanei României o victorie la două goluri diferență. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 8/10
Cota: 1.65
Status: Pierdut

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici