1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Campionilor »
  5. Lille vs Sevilla

Lille vs Sevilla. Ponturi Pariuri Liga Campionilor, 20.10.2021

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2021-10-19 18:24:00

Fotbal Liga Campionilor

20 Octombrie 2021, 22:00

Lille

Lille

versus
Sevilla FC

Sevilla FC

1.80

Cele mai bune cote:

Favbet
D. 811/29.04.2020
Pariază acum la Favbet

Analiză și informații pentru Lille v Sevilla FC

Lille și Sevilla se întâlnesc pe Stade Pierre Mauroy, într-una dintre cele mai echilibrate grupe din Liga Campionilor, din care mai fac parte Salzburg și Wolfsburg. Austriecii sunt singurii care au câștigat un meci și conduc grupa cu 4 puncte. Sevilla are două puncte după cele două rezultate de 1-1, în vreme ce Lille este ultima, cu doar un punct, obținut pe teren propriu, cu Wolfsburg. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Lille: Forma echipei, știri și statistici

În mod cert, plecarea lui Christophe Galtier a lăsat un gol pe care Jocelyn Gourvennec n-a reușit să-l acopere, cel puțin deocamdată. Lille nu mai are nimic din strălucirea din sezonul precedent, dar asta nu are legătură cu calitatea jucătorilor, ci, mai degrabă, cu stilul de joc al noului antrenor. Asta se vede în rezultatele contradictorii obținute până acum. Lille a câștigat mai puțin de jumătate din meciurile jucate până acum și ocupă doar locul 11 în campionat, unde a pierdut în ultima etapă pe terenul lui Clermont (0-1), asta după ce reușise să adune 9 puncte în precedentele 3 etape. În Liga Campionilor, francezii au doar un punct, obținut cu Wolfsburg (0-0), pe teren propriu. În ultimul meci din grupă, campioana Franței a pierdut la Salzburg (1-2). Cum locul 2 este la un singur punct distanță, calificarea rămâne deschisă, dar Lille are mare nevoie de un succes cu Sevilla.

Jardim și Botman sunt absenții din tabăra francezilor. Fonte și Djalo vor juca în centrul apărării, iar Celik va acoperi flancul drept. Absenți cu Clermont din pricina suspendării, Reinildo și Burak Yilmaz sunt disponibili pentru partida cu Sevilla și vor fi titulari. Celălalt atacant va fi Jonathan David. Ikone și Gomes vor acoperi flancurile liniei de mijloc. 

Lille a pierdut 8 dintre ultimele 10 meciuri jucate în Champions League, perioadă în care a obținut doar două remize, cu Wolfsburg și Valencia, în 2019. Ultimul succes este un 2-0 cu BATE Borisov, în deplasare, în 2012.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 8 luni pe profit din 9 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Sevilla FC: Forma echipei, știri și statistici

Sevilla este mult mai obișnuită cu meciurile europene, decât Lille, dar în Champions League rezultatele nu s-au apropiat deloc de cele din Europa League sau Cupa UEFA, competiție pe care andaluzii au câștigat-o de 6 ori în ultimii 15 ani. Până acum, Sevilla a scos doar două puncte din cele două meciuri, ambele încheiate cu același scor, 1-1. Cu Salzburg, echipa lui Julen Lopetegui a avut și noroc, pentru că austriecii au ratat două lovituri de la 11 metri. Cu Wolfsburg, Sevilla a egalat dintr-un penalty controversat acordat în minutul 85. De altfel, ambele goluri ale spaniolilor au fost marcate din penalty, de Rakitic. În ultima etapă de campionat, Sevilla a câștigat la Vigo (1-0).

Lopetegui nu se poate baza, din start, pe 2 titulari. En Nesyri și Joan Jordan sunt accidentați și au șanse mici să fie recuperați. Rafa Mir, marcatorul de la Vigo, va juca în ofensivă, iar în linia mediană, locul lui Jordan va fi luat de Delaney. Nici Jules Kounde nu este 100%, dar în cazul lui nu se pune problema să lipsească. 

Sevilla nu a câștigat niciunul dintre ultimele 4 meciuri din Liga Campionilor, dar a remizat în ultimele 3. Ultimul succes este cel obținut anul trecut chiar în Franța, 3-1 cu Rennes, în ultimul meci din faza grupelor. Acela este singurul succes al andaluzilor, în ultimele 6 meciuri din Liga Campionilor. În ultimele 8 meciuri ale Sevillei s-au marcat cel puțin două goluri. 

Echipe probabile

Lille Echipă probabilă Lille
Portar Grbic
Fundași Celik, Djalo, Fonte, Reinildo
Mijlocaşi Ikone, Sanches, Andre, Gomes
Atacanţi David, Yilmaz
Sevilla FC Echipă probabilă Sevilla FC
Portar Bono
Fundași Navas, Kounde, D. Carlos, Acuna
Mijlocaşi Delaney, Fernando, Rakitic
Atacanţi Lamela, Mir, Ocampos

Statistica meciurilor directe Lille v Sevilla FC

Cele două echipe nu s-au mai întâlnit de la mijlocul anilor 2000, când drumurile lor se intersectau în Cupa UEFA. Ultimul meci oficial datează din martie 2006, când andaluzii întorceau pe teren propriu (2-0) rezultatul din tur (0-1) și mergeau mai departe către trofeu. 

Cote pentru Lille v Sevilla FC

Sevilla are 1.70 pentru varianta handicap asiatic 0. Selecția GG sau 3+ este cotată la 1.75.

Lille vs Sevilla FC Pont: Peste 2 goluri asiatic

Sevilla este, în mod cert, echipa mai valoroasă, dar asta nu este neapărat suficient. Andaluzii au jucători mai buni și mai obișnuiți cu meciurile din Liga Campionilor, ceea ce le dă prima șansă, doar că și francezii au atuurile lor, și mă gândesc aici la oamenii din zona ofensivă. Cu excepția meciului dintre Lille și Wolfsburg, toate celelalte partide au avut cel puțin două goluri. Pe ideea că se va marca pe Stade Pierre Mauroy merg și eu, iar din oferta de pariuri Betano am ales varianta Over 2, cu miza returnată în cazul în care se marchează doar de două ori.

Miza: 8/10
Cota: 1.80
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici