1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Campionilor »
  5. Lazio vs Zenit. Ponturi Pariuri Liga Campionilor, 24.11.2020. Lazio e favorită

Lazio vs Zenit. Ponturi Pariuri Liga Campionilor, 24.11.2020. Lazio e favorită

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2020-11-23 19:15:00

Fotbal Liga Campionilor

24 Noiembrie 2020, 22:00

Lazio

Lazio

versus
Zenit Saint Petersburg

Zenit Saint Petersburg

1.70

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Lazio v Zenit Saint Petersburg

În grupa F din Liga Campionilor, Lazio primește vizita lui Zenit Sankt Petersburg. Italienii sunt pe locul 2 în grupă, neînvinși după 3 partide, în vreme ce rușii au scos doar un punct până acum și au șanse infime să ocupe una dintre primele două poziții. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului.

Lazio: Forma echipei, știri și statistici

Lazio s-a redresat, din punctul de vedere al lotului, iar asta s-a văzut în meciul de campionat de la Crotone, pe care l-a câștigat fără să joace la mai mult de 65% din capacitate. Revenirea lui Immobile, care a ratat ultimele două meciuri din UEFA Champions League, din pricina Covid 19, s-a simțit inclusiv pe tabelă. Parteneriatul de succes cu Joaquin Correa face ca Lazio să fie favorită în fața rușilor, care n-au putut s-o învingă pe Lazio în tur, deși echipa lui Inzaghi a fost una improvizată. De altfel, aceasta este marea reușită a italienilor. Au scos două puncte cu Brugge și Zenit, într-un moment în care aveau mari probleme de lot, astfel că sunt favoriți la calificare, după ce, în primul meci, au învins-o acasă pe Borussia Dortmund (3-1).

Echipa lui Inzaghi nu va arăta prea diferit față de formula de la Crotone. Cu Milinkovic-Savic și Luiz Felipe indisponibili din pricina Covid 19, Inzaghi îi va folosi tot pe Patric și Parolo în locul celor 2. Ștefan Radu, la debut în Champions, și Acerbi vor completa linia defensivă. Foarte probabil, Reina va rămâne în poartă, deși Strakosha este recuperat. În atac, Lazio îi va avea pe Correa și Immobile.

Lazio e neînvinsă în ultimele 7 meciuri din toate competițiile, perioadă în care a obținut 4 victorii și 3 remize. Marea problemă a capitolinilor este că au luat gol în 9 dintre cele 11 meciuri jucate până acum. Doar Cagliari și Crotone nu au marcat împotriva lazialilor, care au făcut meciuri de GG în 8 rânduri. Lazio a marcat în ultimele 7 meciuri din Champions League jucate pe Olimpico, perioadă în care a pierdut doar o dată, cu Olympiacos (1-2). 

Zenit Saint Petersburg: Forma echipei, știri și statistici

Spre deosebire de Lazio, care ocupă locul 8 în Serie A, la 6 puncte de lider, Zenit este pe poziția a doua în campionat, la un singur punct în spatele lui ȚSKA Moscova. Problemele lui Zenit, care a pierdut de doar două ori în 15 meciuri de campionat, apar în Liga Campionilor, unde rușii au un singur punct după 3 etape, iar șansele de a merge în optimi sunt foarte mici. Pentru o calificare miraculoasă, Zenit ar trebui să o învingă pe Lazio, care s-a dovedit a fi de netrecut cu o echipă cârpită, dar să le depășească și pe Borussia și Brugge, în fața cărora a pierdut în primele două meciuri. Cu toate acestea, echipa lui Serghei Semak nu abandonează lupta. Cele 4 meciuri fără eșec dinaintea partidei cu Lazio i-au convins pe ruși că pot obține un rezultat pozitiv. Asta ar însemna și un punct, care ar fi util doar dacă Borussia ar trece de Brugge. Altfel, șansele scad spre zero.

Sunt ceva probleme de lot în tabăra rușilor. Drioussi este indisponibil, în vreme ce Azmoun, Karavaev, Wendel și Krugovoi sunt incerți. Dacă nu vor putea juca, Semak va începe cu Dzyuba în ofensivă, atacantul exclus de la ultima acțiune a naționalei Rusiei, din pricina unei filmări cu bucluc. Musaev și Malcom au revenit în ultima etapă, iar brazilianul ar trebui să fie titular pe Olimpico. 

Zenit nu se descurcă prea bine în deplasare, unde a obținut un singur succes în ultimele 7 meciuri jucate în toate competițiile, 2-0 cu Khimki. E adevărat, în această perioadă a pierdut doar de două ori, 0-1 cu Dinamo Moscova și 0-2 cu Borussia Dortmund. În UEFA Champions League, rușii au scos doar o remiză în ultimele 7 deplasări, 1-1 la Lyon, în ediția trecută. În rest, 6 eșecuri, cu Gent, Benfica - de două ori - Leipzig și Borussia Dortmund. Ultimul succes în deplasare este un 2-0 la Lyon, în 2015.

Echipe probabile

Lazio Echipă probabilă Lazio
Portar Reina
Fundași Patric, Acerbi, Radu
Mijlocaşi Lazzari, Parolo, Leiva, L. Alberto, Fares
Atacanţi Correa, Immobile
Zenit Saint Petersburg Echipă probabilă Zenit Saint Petersburg
Portar Kerzhakov
Fundași Karavaev, Lovren, Rakitskyi, D. Santos
Mijlocaşi Ozdoev, Barrios, Kuzyaev, Erokin, Malcom
Atacanţi Dzyuba

Statistica meciurilor directe Lazio v Zenit Saint Petersburg

Meciul tur a fost singurul în care s-au întâlnit cele două echipe.

Cote pentru Lazio v Zenit Saint Petersburg

Un meci cu peste 2.5 goluri este cotat la 1.77, iar goluri marcate în ambele porți au 1.79. Cine se simte îndrăzneț, poate miza pe un HA (-1), la o cotă de 2.07.

Lazio vs Zenit Saint Petersburg Pont: Lazio câștigă

Lazio este mai bună decât Zenit Sankt Petersburg, iar asta reiese nu numai din diferența dintre campionate, ci și din meciul tur. Chiar dacă nu a câștigat, Lazio a reușit să plece neînvinsă din Rusia, unde a mers cu o echipă improvizată, măcinată de Covid 19. Acum, italienii au aproape toată echipa disponibilă, iar revenirea lui Immobile este un atu pentru echipa lui Inzaghi.Cum Lazio a învins-o pe Borussia Dortmund, liderul grupei, în singurul meci jucat pe Olimpico, mă aștept să treacă și de Zenit. Betano pariuri oferă cea mai bună cotă pentru o victorie a lui Lazio.

Miza: 10/10
Cota: 1.70
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici