1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Campionilor »
  5. Lazio vs Bayern. Ponturi Pariuri Liga Campionilor, 23.02.2021

Lazio vs Bayern. Ponturi Pariuri Liga Campionilor, 23.02.2021

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2021-02-22 13:34:00

Fotbal Liga Campionilor

23 Februarie 2021, 22:00

Lazio

Lazio

versus
Bayern Munchen

Bayern Munchen

1.82

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Lazio v Bayern Munchen

Lazio și Bayern se întâlnesc în optimile UEFA Champions League, pe Stadio Olimpico. Ambele echipe au încheiat faza grupelor fără eșec, iar Lazio speră să facă o surpriză uriașă în fața deținătoarei trofeului. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului.

Lazio: Forma echipei, știri și statistici

Lazio e la cel mai bun sezon din ultimul deceniu. După ce a obținut participarea în UEFA Champions League după 13 ani, echipa lui Simone Inzaghi a trecut de faza grupelor și a făcut-o fără eșec, în ciuda multiplelor problemele pe care le-au întâmpinat italienii. Au fost meciuri în care Inzaghi nu a avea pe cine trimite în teren, din pricina Covid și a accidentărilor, și totuși Lazio a scăpat fără eșec atât la Sankt Petersburg, cât și la Brugge. Pe Borussia Dortmund a învins-o acasă, iar în deplasare a scos un punct, dar, chiar și așa, Lazio a avut mari emoții în ultima partidă. A fost 2-2 cu Brugge, pe Olimpico, iar belgienii au avut o bară în prelungirile partidei. Un gol marcat în acel moment ar fi eliminat-o pe Lazio, care a ajuns în optimi și speră să profite de problemele din tabăra germanilor.

Lazio a câștigat ultimul meci de campionat, 1-0 cu Sampdoria, și este pe locul 5 în Serie A, la egalitate cu ocupanta locului 4, Atalanta. Inzaghi are câteva semne de întrebare în ceea ce privește primul 11. În primul rând, are probleme în defensivă. Luiz Felipe este accidentat și a fost scos de pe lista UEFA. Foarte probabil, nici Ștefan Radu nu poate fi recuperat, astfel încât doar Acerbi, dintre titularii obișnuiți, ar urma să joace. Patric și Musacchio ar trebui să fie ceilalți 2, în condițiile în care Hoedt a avut o evoluție catastrofală în partida cu Inter, din urmă cu două etape. În rest, vor fi aceiași oameni, cu Joaquin Correa alături de Immobile, în ofensivă.

Lazio a câștigat ultimele 7 meciuri jucate pe teren propriu, unde nu a mai pierdut de la partida cu Verona (1-2), în decembrie. În Champions League, Lazio le-a învins pe Borussia Dortmund și Zenit cu același scor, 3-1, în vreme ce, în ultimul meci a fost 2-2 cu Brugge. 

Bayern Munchen: Forma echipei, știri și statistici

Bayern este deținătoarea trofeului și una dintre favoritele la câștigarea competiției și în acest sezon. Bayern a impresionat pe toată lumea în stagiunea precedentă, în care a câștigat trofeul doar cu victorii. Seria bavarezilor a fost întreruptă în acest sezon de Atletico Madrid, care i-a rezistat campioanei Europei pe teren propriu, 1-1. Bayern a marcat 22 de goluri în cele 6 partide din grupa din care au mai făcut parte Atletico Madrid, Salzburg și Lokomotiv Moscova. Totuși, echipa lui Hansi Flick dă semne de oboseală. După ce a câștigat și al 6-lea trofeu, campionatul mondial al cluburilor, Bayern s-a întors obosită din Qatar. Campioana Europei și a Germaniei a scos doar un punct în ultimele două etape de campionat, în care a remizat cu Arminia Bielefeld (3-3) și a pierdut la Frankfurt (1-2). În aceste condiții, avansul în lupta cu Leipzig a scăzut la doar două puncte.

Flick are multe probleme de lot. Covid 19 și accidentările îl obligă pe antrenorul lui Bayern să improvizeze aproape meci de meci, în condițiile în care-i lipsesc jucători foarte importanți. Gnabry, Tolisso și Douglas Costa sunt accidentați, iar Pavard și Thomas Muller au Covid. În aceste condiții, Musiala și Choupo Moting se luptă pentru un loc de titular, în spatele lui Lewandowski. Coman și Sane vor completa linia de 3. De văzut cine va juca în banda dreaptă, de vreme ce Sule a făcut un meci foarte prost la Frankfurt, iar singura soluție de a-l înlocui ar fi Kimmich, ceea ce ar face ca Leon Goretzka să rămână fără partener în fața apărării. Totuși, e posibil ca Flick să rămână cu Sule în dreapta defensivei, mai ales că, până la retur, mai e timp suficient să-l recupereze pe Pavard și nici nu e foarte probabil ca Lazio să câștige la o diferență care să facă imposibilă calificarea în sferturi.

Bayern are 16 meciuri fără eșec în deplasare, unde n-a mai pierdut din toamna lui 2017, când era învinsă la Paris (0-3). De atunci, dintre cele 16 partide, neluând în calcul meciurile din Final 8, care s-a jucat pe teren neutru, Bayern s-a impus în 12 rânduri. Doar Real Madrid (2-2), Ajax (3-3), Liverpool (0-0) și Atletico (1-1) i-au rezistat lui Bayern, în Europa.  

Echipe probabile

Lazio Echipă probabilă Lazio
Portar Reina
Fundași Patric, Acerbi, Musacchio
Mijlocaşi Lazzari, Milinkovic-Savic, Leiva, L. Alberto, Marusic
Atacanţi Correa, Immobile
Bayern Munchen Echipă probabilă Bayern Munchen
Portar Neuer
Fundași Sule, Boateng, Alaba, Davies
Mijlocaşi Kimmich, Goretzka - Sane, Musiala, Coman
Atacanţi Lewandowski

Statistica meciurilor directe Lazio v Bayern Munchen

Lazio și Bayern nu s-au mai întâlnit până acum.

Cote pentru Lazio v Bayern Munchen

1.50 este cota pentru un meci cu cel puțin 3 goluri. În același timp, un GG e cotat la 1.55.

Lazio vs Bayern Munchen Pont: Peste 3 goluri asiatic

Se anunță un meci extrem de interesant pe Olimpico. Lazio are șansele ei, dacă e să ținem cont de forma și de numeroasele absențe din tabăra lui Bayern. Cred că vom vedea o partidă spectaculoasă, așa cum au fost toate meciurile italienilor, pe teren propriu, în acest sezon de Champions League. În toate cele 3 meciuri de pe Olimpico, am avut câte 4 goluri, ceea ce cred că se va întâmpla și de această dată. Iau, totuși, o marjă de siguranță și merg pe un Over 3, cu banii înapoi dacă se marchează fix 3 goluri, la o cotă excelentă oferită de Betano pariuri sportive.

Miza: 10/10
Cota: 1.82
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici