1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Campionilor »
  5. Inter vs Real Madrid. Ponturi Pariuri Liga Campionilor, 15.09.2021. Ancelotti se întoarce pe San Siro

Inter vs Real Madrid. Ponturi Pariuri Liga Campionilor, 15.09.2021. Ancelotti se întoarce pe San Siro

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2021-09-14 16:21:00

Fotbal Liga Campionilor

15 Septembrie 2021, 22:00

Inter Milano

Inter Milano

versus
Real Madrid

Real Madrid

1.93

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Inter Milano v Real Madrid

Inter - Real Madrid este capul de afiș de miercuri, în prima etapă a fazei grupelor UEFA Champions League. Cele două, alături de Șahtior, au făcut parte din aceeași grupă și în sezonul precedent. Real Madrid a câștigat ambele confruntări din 2020. A 4-a echipă din grupă este Sheriff Tiraspol. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Inter Milano: Forma echipei, știri și statistici

Inter a câștigat campionatul după o pauză de 11 ani, dar a rămas fără Antonio Conte, plecat imediat după finalul sezonului. Simone Inzaghi a fost ales să continue munca fostului antrenor și să gestioneze mai bine relația cu meciurile din UEFA Champions League, competiție pe care Inter a câștigat-o ultima dată în 2010. În sezonul precedent, Inter a terminat grupa pe ultimul loc, dar Conte a reușit să câștige titlul, astfel încât ratarea din UCL a fost trecută cu vederea. Acum, Inzaghi trebuie să forțeze calificarea în optimi, unde Inter n-a mai ajuns din 2012, când a fost eliminată de Marseille, 4-3 la general. Misiunea va fi dificilă, pentru că Șahtior îl are pe De Zerbi, care cunoaște foarte bine nu numai echipa ci și pe antrenorul nerazzurrilor. Inter a pierdut prima poziție în campionat, după remiza cu Sampdoria, 2-2, din weekend. Inter a condus de două ori, dar n-a fost suficient pentru a adăuga încă un succes listei victoriilor, pe care se mai regăseau partidele cu Genoa (4-0) și Verona (3-1). 

Bastoni n-a putut fi folosit la Genova, dar stafful medical al Interului încearcă să-l recupereze pentru meciul cu Real. Dacă nu va reuși, e posibil să-l vedem din nou pe Dimarco în linia de 3 fundași. Dzeko și Lautaro vor juca în ofensivă, iar Joaquin Correa va fi doar rezervă. Sensi s-a accidentat în meciul de la Genova și va lipsi în următoarea perioadă. 

Inter are doar o victorie în ultimele 7 partide în UEFA Champions League, 3-2 cu Borussia Monchengladbach, în deplasare. Pe teren propriu, Inter are un singur succes în ultimele 8 meciuri, 2-0 cu Borussia Dortmund. Nerazzurri nu au marcat în ultimele două partide jucate acasă, în Liga Campionilor. 

YouTube
Concurs
 5️⃣0️⃣ lei Freebet + 2️⃣2️⃣9️⃣ FREESPINS  în perioada 11-19 septembrie 2021
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Real Madrid: Forma echipei, știri și statistici

Carlo Ancelotti se întoarce pe San Siro, unde a obținut rezultate foarte bune cu Milan. Ancelotti, omul care a adus a 10-a cupă cu urechi mari pe Santiago Bernabeu, s-a întors la Madrid în speranța de a readuce și titlul pe care l-a câștigat Atletico, în sezonul precedent. Startul nu e rău, iar cea mai titrată echipă din istoria Ligii Campionilor are 10 puncte după primele 4 etape din La Liga. Singurul pas greșit a fost remiza de la Levante (3-3). În ultima etapă de campionat, Real Madrid a fost condusă de Celta, la revenirea pe Santiago Bernabeu, dar s-a impus lejer, cu 5-2. Benzema are un start excelent de sezon. A dat 5 goluri în primele 4 etape și este golgheterul campionatului.

Atacantul francez va fi titular pe San Siro, unde, anul trecut, au marcat Eden Hazard și Hakimi, în propria poartă. Nici belgianul nu va lipsi, mai ales că dă semne de revenire la o formă bună. Plecările lui Ramos și Varane au lăsat descoperit centrul defensivei. Militao - Alaba este noua pereche de fundași centrali, dar Real nu are o variantă la fel de valoroasă pe banca de rezerve. După cum nu are nici pentru a acoperi flancul stâng, de unde lipsesc Marcelo și Mendy. Guttierez va fi folosit în acea zonă. Kroos, Ceballos și Bale sunt ceilalți absenți ai madrilenilor. 

În sezonul precedent, Real Madrid s-a oprit în semifinale, unde a fost eliminată de Chelsea, care avea să câștige trofeul. A fost cel mai lung parcurs în Champions League, după seria de 3 trofee câștigate între 2016 și 2018. Real nu a câștigat niciunul dintre ultimele 3 meciuri în UCL. În deplasare, a marcat un singur gol în ultimele 4 partide, tocmai în Italia, unde s-a impus pe terenul Atalantei, în optimi. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super profit pe grupul de Telegram PariuriX! 7 luni pe plus din 8 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Echipe probabile

Inter Milano Echipă probabilă Inter Milano
Portar Handanovic
Fundași Skriniar, De Vrij, Bastoni
Mijlocaşi Darmian, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic
Atacanţi Dzeko, Lautaro
Real Madrid Echipă probabilă Real Madrid
Portar Courtois
Fundași Carvajal, Militao, Alaba, Guttierez
Mijlocaşi Valverde, Casemiro, Modric
Atacanţi Hazard, Benzema, Vinicius

Statistica meciurilor directe Inter Milano v Real Madrid

Cele două echipe s-au întâlnit de nu mai puțin de 17 ori în competițiile UEFA, iar palmaresul este echilibrat. Inter are 7 victorii, Real Madrid s-a impus de 8 ori. Real Madrid a câștigat ambele meciuri din sezonul trecut, 3-2 acasă și 2-0 la Milano. Ultimul succes al nerazzurrilor datează din 1998, 3-1 pe teren propriu. Egalul între cele două echipe lipsește din 1983, când meciul de la Milano se încheia 1-1. 

Cote pentru Inter Milano v Real Madrid

Un PsF 2 are 2.07. Un meci cu cel puțin 3 goluri este cotat la 1.75.

Inter Milano vs Real Madrid Pont: Real Madrid câștigă o repriză

Casele de pariuri o dau ușor favorită pe Inter, dar adevărul este că lucrurile s-au schimbat față de sezonul precedent. În primul rând, a plecat Antonio Conte, care reușea să organizeze defensiva mult mai bine decât o face Simone Inzaghi, și care tot a pierdut de două ori în fața Realului. În al doilea rând, Ancelotti practică un joc mai spectaculos decât Zidane. Realul marchează mai mult decât cu Zidane, dar neglijează defensiva. Cred, totuși, că atacul va reuși din nou să compenseze lipsurile din apărare, care nu e ușor de pus la punct, după plecările din vară. Din oferta de pariuri Betano, am ales varianta ”cuminte”, Real câștigă o repriză, care poate duce la validarea pontului și în cazul în care madrilenii nu se impun la Milano.

Miza: 8/10
Cota: 1.93
Status: Castigat

Inter Milano vs Real Madrid Pont: Real Madrid sau egal (X2)

Un derby între două cluburi legendare, foste câștigătoare ale Ligii Campionilor. Ambele au pierdut jucători exponențiali în această vară: Inter a rămas fără golgheterul său (Lukaku), Real fără axul central al apărării (Sergio Ramos - Varane). Sigur că au venit și ceva întăriri, dar nimic spectaculos. Va fi și un duel al antrenorilor italieni din generații diferite, Simone Inzaghi (45 de ani) - Carlo Ancelotti (62 de ani). Madridul are știința de a juca la rezultat astfel de meciuri, de aceea cred că nu va pierde la Milano.

Miza: 10/10
Cota: 1.68
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici