1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Campionilor »
  5. Inter vs Real Madrid. Ponturi Pariuri Liga Campionilor, 25.11.2020. Inter e cu spatele la zid

Inter vs Real Madrid. Ponturi Pariuri Liga Campionilor, 25.11.2020. Inter e cu spatele la zid

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2020-11-24 18:04:00

Fotbal Liga Campionilor

25 Noiembrie 2020, 22:00

Inter Milano

Inter Milano

versus
Real Madrid

Real Madrid

1.91

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Inter Milano v Real Madrid

Inter și Real Madrid se întâlnesc pe Giuseppe Meazza, într-un derby al supraviețuirii din grupa B a Ligii Campionilor. Cele două se află pe ultimele două locuri, depășite de Borussia Monchengladbach și Șahtior, și își joacă viitorul în Champions League. Inter are doar două puncte după 3 meciuri, iar Real Madrid a obținut singurul succes în urmă cu 3 săptămâni, chiar împotriva echipei lui Antonio Conte. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului.

Inter Milano: Forma echipei, știri și statistici

Inter este ultima în grupa B și doar o victorie o ține cu șanse reale în lupta pentru calificare. Echipa lui Conte a remizat cu Șahtior (0-0) și Gladbach (2-2) și a pierdut la Madrid (2-3), deși a revenit de la 0-2. În Serie A, Inter este la 5 puncte în spatele lui Milan și vine după un succes obținut cu mari emoții în fața lui Torino. Nerazzuri au fost conduși cu 2-0, ceea ce a devenit o obișnuință pentru echipa lui Conte, dar a marcat 4 goluri după minutul 60. A fost primul succes după 4 meciuri fără victorie.

Conte nu se va putea baza pe Brozovic, Sensi, Padelli și Kolarov, în timp ce Pinamonti este incert. În ofensivă, vor juca Lautaro Martinez și Lukaku. Belgianul a lipsit la meciul tur, dar a revenit cu Torino și a arătat o formă excelentă - a dat două goluri și două pase decisive. În defensivă, alături de Bastoni vor juca De Vrij și Skriniar, iar Vidal va fi folosit în spatele vârfurilor. Foarte probabil, în flancul stâng va fi folosit Perisic.

Inter are 4 meciuri fără victorie în UEFA Champions League și un singur succes în ultimele 6 partide, 3-1 la Praga, în sezonul trecut. Pe Meazza, Inter are aceeași statistică - o victorie în ultimele 6 meciuri - 2-0 cu Borussia Dortmund. Acela a fost și singurul meci din perioada amintită, în care echipa lui Conte nu a luat gol. În 5 dintre ultimele 6 meciuri ale Interului, în Liga Campionilor, s-a marcat de cel puțin 3 ori.

Real Madrid: Forma echipei, știri și statistici

La fel ca Inter, Real Madrid se află într-o situație cum nu și-a imaginat. Doar pe locul 3, la jumătatea fazei grupelor și cu prestații contradictorii până acum. După eșecul cu Șahtior (2-3), echipa lui Zidane a scos un punct nesperat la Gladbach (2-2) cu un gol marcat în prelungiri, iar pe Inter a învins-o cu 3-2, deși a fost egalată de la 2-0. Teoretic, vedem un progres în rezultatele celui mai galonat club din UEFA Champions League, dar ultimele rezultate ridică multe semne de întrebare. După victoria cu Inter, Real a pierdut la scor pe terenul Valenciei (1-4), iar în ultima etapă de campionat a condus la Villarreal, dar n-a obținut decât un punct (1-1), pentru care a tremurat serios. 

În plus, Zidane are multe probleme de lot. Cele mai importante sunt absențele lui Ramos și Benzema. Valverde, Jovic, Militao și Odriozola sunt și ei indisponibili, astfel încât Zidane are mari probleme în a alcătui un prim 11 puternic. Mariano este singura soluție pentru ofensivă, iar în apărare, alături de Varane, care are un sezon mediocru, va juca Nacho. Există, totuși, și vești bune. Casemiro a revenit și va fi titular, alături de Modric, în fața apărării. 

Realul a făcut meciuri spectaculoase în ultima vreme, cu foarte multe goluri. În ultimele 8 meciuri ale echipei lui Zidane, jucate în Liga Campionilor, am avut cel puțin 3 goluri. În toate cele 3 de până acum, în această ediție, s-a marcat de cel puțin 4 ori. Real nu și-a mai păstrat poarta intactă din din dubla cu Galatasaray, din sezonul trecut. Cele două meciuri cu turcii, din sezonul trecut, au fost singurle în care Real nu a luat gol, în ultimele 14 partide din Liga Campionilor. 

Echipe probabile

Inter Milano Echipă probabilă Inter Milano
Portar Handanovic
Fundași Skriniar, De Vrij, Bastoni
Mijlocaşi Hakimi, Barella, Gagliardini, Perisic
Atacanţi Vidal - Lukaku, Lautaro
Real Madrid Echipă probabilă Real Madrid
Portar Courtois
Fundași Carvajal, Varane, Nacho, Mendy
Mijlocaşi Modric, Casemiro - Vinicius, Hazard, Asensio
Atacanţi Mariano Diaz

Statistica meciurilor directe Inter Milano v Real Madrid

Întâlnirea din tur a fost prima oficială după 22 de ani. Din 1998 încoace, Inter și Real Madrid s-au mai întâlnit doar în partide amicale. În tur, Real a câștigat cu 3-2.

Cote pentru Inter Milano v Real Madrid

 Inter are 1.55 pentru orice repriză câștigată. Peste 1.5 goluri după pauză vin cu o cotă de 1.75.

Inter Milano vs Real Madrid Pont: Peste 3 goluri asiatic

E un meci crucial pentru ambele echipe, care nu mai au alte variante în afara victoriei. Mă aștept la un meci la fel ca precedentul, cu multă tensiune, faze de poartă și goluri. Cu doar două puncte obținute după 3 meciuri, Inter nu-și poate permite să practice un joc de așteptare. E nevoită să atace, ceea ce i-ar putea cauza probleme în defensivă. Inter a luat cel puțin două goluri în fiecare meci jucat pe teren propriu în acest sezon. Toate meciurile de pe Meazza au avut cel puțin 4 goluri. Betano pariuri oferă cea mai bună cotă pentru un Over 3.

Miza: 10/10
Cota: 1.91
Status: Pierdut

Inter Milano vs Real Madrid Pont: Peste 2,5 goluri

Este o grupă destul de complicată pentru cele două formații care, surprinzător, se află pe ultimele 2 locuri în clasament, așa că ambele trebuie să înceapă să câștige partide, în special Inter are nevoie de succes ca de aer, orice altceva în afară de victorie ar reprezenta practic eliminarea încă din fazele grupelor. În tur am avut parte de un meci spectaculos, câștigat de Real Madrid cu 3-2, și datele problemei nu s-au schimbat prea mult, ar trebui să avem parte de o partidă asemănătoare, mai ales că Inter trebuie să atace. Astfel, vor fi multe faze de poartă, pentru că și madrilenii visează la un succes pentru a se apropia de calificarea în faza optimilor. Cu 2 atacuri care performează la cel mai înalt nivel, nu văd de ce ar lipsi golurile, de aceea, pentru #pontulzilei, pariez peste 2,5 goluri la o cotă preluată din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 1/10
Cota: 1.60
Status: Pierdut

Inter Milano vs Real Madrid Pont: Marco Asensio Total șuturi 3+

Marco Asensio este anunțat titluar în această seară pe Meazza, în linia de 3 jucători din spatele vârfului Mariano Diaz. În lipsa altor jucători foarte activi din faza ofensivă, precum Karim Benzema, Luka Jovic sau Federico Valverde, mă aștept ca stângaciul de 24 ani să își asume ceva acțiuni individuale și șuturi la poarta Interului, el având execuții de calitate din afara careului advers. Ar putea executa și faze fixe, din poziție centrală, în absența căpitanului Sergio Ramos. În cele 3 partide din grupele Ligii Campionilor, Asensio a expediat 9 șuturi spre porțile adverse - 3 cu Shakhtar Donetsk, 5 cu Borussia Moenchengladbach și 1 cu Internazionale Milaon, în tur. Casa de pariuri Betano oferă o cotă de 2,92 pentru minimum 3 șuturi ale acestui jucător de la Real Madrid.

Miza: 10/10
Cota: 2.92
Status: Anulat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici