Inter Club d`Escalades vs. Vikingur Reyjkavik. Ponturi pariuri turneu preliminar Liga Campionilor, 24.06.2022. Finală de la periferia fotbalului între campioanele Andorrei și Islandei

Liga Campionilor

Cota: 1.57

Adaugat de: Alin Buzărin

23 Iun 2022 09:28 719 0
Logo Inter Club d`Escaldes Inter Club d`Escaldes
Logo Vikingur Reykjavik Vikingur Reykjavik
VS
22:30 24 Iunie 2022
Fotbal - Champions League Preliminarii

Analiză și informații pentru Inter Club d`Escaldes v Vikingur Reykjavik

Acest meci constituie finala turneului preliminar al Champions League, programat în capitala Islandei, la care au mai luat parte în afara celor două combatante de astăzi campioanele din San Marino și din Estonia. Cine câștigă acest meci va merge în turul preliminar al competiției, de la începutul lunii iulie. Deși pe tablou andorrienii de la Inter Club figurează primii, partida (ca și întregul turneu) se dispută la Reykjavik, pe stadionul lui Vikingur (Vikingsvollur), o arenă cu aproximativ 1500 de locuri și cu suprafață de joc sintetică. Am selectat un pariu pentru acest meci.

Inter Club d`Escaldes: Forma echipei, știri și statistici

V E Î V V

Campioană în premieră a micului stat din Pirinei, Inter Club combină fotbalul amator cu cel profesionist.

Valoarea aproximativă a echipei este cea a unei divizionare secunde medii de la noi.

În semifinale, andorrienii au reușit să depășească, 2-1, pe Fiorita, campioana din San Marino, ceea ce pentru ei deja e o performanță.

Antrenorul Raul Rodriguez are la dispoziție  un lot format atât din fotbaliști spanioli, cât și din localnici.

Reține atenția ”legendarul” fundaș Illdefons Lima, cu mult  peste 100 de selecții în reprezentativa Andorrei.

Însă, ajuns la 42 de ani, acesta e mai rar folosit de antrenor, în partida din semifinale, cu Fiorita, fiind introdus în teren abia în minutul 88, probabil pentru conservarea rezultatului (2-1).

De asemenea, în linia de fund a lui Inter Club (care are culorile albastru-negru, ca și ”sora” mult mai mare din Milano) evoluează și Raul Feher, un fotbalist de 25 de ani, născut la Zalău, cu cetățenie română, dar care a jucat numai pentru echipe andorriene sau din eșaloanele inferioare ale Spaniei.

Vikingur Reykjavik: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Gazdele ”geografice” ale acestei partide au câștigat titlul în luna octombrie a anului trecut, iar acum, după 10 etape scurse (campionatul islandez este în plină desfășurare, s-au disputat 10 etape, se joacă în sistem primăvară-toamnă) ocupă poziția a treia în clasament, după un început slăbuț, dar cu o puternică revenire, marcată prin 4 victorii la rând.

În lot sunt câțiva veterani, dar și mulți fotbaliști de 18, 17 și chiar 16 ani, care probabil că-și doresc să plece în străinătate.

Rețin atenția mijlocașul central suedez Ekroth, danezul Hansen, dar mai ales ”decarul” Punyed, venit tocmai din El Salvador, un fotbalist micuț și tehnic, atipic pentru echipa atletică în care evoluează.

Cum în semifinala de marți Vikingur a zdrobit-o pur și simplu pe Levadia, campioana Estoniei, cu un nemilos 6-1, înseamnă că avem de-a face cu o echipă de o anumită valoare, aruncată în acest turneu preliminar doar de coeficientul  UEFA extrem de modest al țării.

Echipe probabile

Inter Club d`Escaldes

Echipă probabilă Inter Club d`Escaldes
Portar Coca
Fundași Gallego, Rubio, Feher, de Nova
Mijlocaşi Roca, Martinez, Cassadesus
Atacanţi Cabrera, Soldevilla, Sacha

Vikingur Reykjavik

Echipă probabilă Vikingur Reykjavik
Portar T. Ingasson
Fundași Sigurdsson, Altason, Ekroth, McLagans
Mijlocaşi Punyed, Magnusson, Andrasson, Hansen
Atacanţi Agnarsson, A. Ingasson

Statistica meciurilor directe Inter Club d`Escaldes v Vikingur Reykjavik

Partida din capitala Islandei constituie o premieră absolută pentru cele două combatante, ele nemaiîntâlnindu-se niciodată în istoria lor!

Cote pentru Inter Club d`Escaldes v Vikingur Reykjavik

Putem merge pe un Vikingur HA-2 asiatic @1,80 sau peste 1,5 goluri la pauză @1,98, ambele din oferta Betano pariuri sportive.

Inter Club d`Escaldes vs Vikingur Reykjavik Pont: Vikingur Reykjavik HA-1,5

Cotele indică extrem de clar cine este favorita acestui meci. În afară că evoluează pe teren propriu, islandezii par să beneficieze de toate celelalte atuuri. Valoare individuală superioară, calități fizice deosebite, adaptabilitate pe teren sintetic, dar și faptul că se află în plină competiție, spre deosebire de andorrieni, care au încheiat campionatul de mai bine de o lună. Spune multe și scorul, 6-1, cu care Vikingur s-a impus în semifinale în fața adversarei estone. Practic, nu se poate pune problema învingătoarei. Așadar, mizăm pe un succes clar al islandezilor, cota venind din oferta Betano pariuri sportive.

Pont pariuri: Vikingur Reykjavik HA-1,5

Miza: 8/10

Cota: 1.57

Adaugat de: Alin Buzărin

Status: Pierdut

Alin Buzărin

Ponturi:

9

Castigate:

8

Pierdute:

1

Anulate:

0

Vă salut, pe toți cei care-mi veți trece în revistă ponturile! Nu sunt un parior, însă peste trei decenii de presă sportivă la vârf și aproape o jumătate de veac de colindat stadioanele s-ar putea să mă ajute să întrevăd unele ponturi, să intuiesc cam cum se vor desfășutra anumite meciuri. N-are sens să înșir publicațiile la care am lucrat sau am colaborat, dar am... citeste mai mult

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PONTURI DE LA PARIURIX

Ultimele ponturi si avancronici