1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Campionilor »
  5. HJK vs Malmö FF, Ponturi pariuri preliminarii Liga Campionilor UEFA. 27.07.2021. Rivalitate la același nivel

HJK vs Malmö FF, Ponturi pariuri preliminarii Liga Campionilor UEFA. 27.07.2021. Rivalitate la același nivel

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2021-07-27 05:00:00

Fotbal Liga Campionilor

27 Iulie 2021, 19:00

HJK Helsinki

HJK Helsinki

versus
Malmo

Malmo

1.70

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru HJK Helsinki v Malmo

Este cunoscut, Finlanda și Suedia sunt vecine și au au străveche rivalitate izvorâtă dincolo de elementul sportiv. În cazul de față, avem de-a face cu fotbalul, de fapt cu cele mai de seamă reprezentante ale sportului-rege din cele două țări, căci se confruntă recordmenele lor de trofee, campioanele en titre și totodată liderii la zi ai celor două campionate. În tur, Malmö FF a învins la ea acasă doar cu 2-1, așa că râvnita calificare se va decide în manșa a doua, la Helsinki. Pontul partidei poate fi găsit la sfârșitul analizei.

HJK Helsinki: Forma echipei, știri și statistici

HJK este pe primul loc în Finlanda, după 13 partide jucate, având 6 puncte avans. Dacă nu ar fi pierdut surprinzător cu „lanterna roșie” Oulu, s-ar fi putut spune că a avut un parcurs ireproșabil. Dar iată ultimele rezultate ale campioanei Veikkausliiga, din iunie încoace: 2-1 (d) cu Haka, 1-0 (d) cu Mariehamn, 2-1 (a) cu Ilves, 2-0 (a) cu KTP, 1-0 (d) cu HIFK, 1-2 (d) cu Oulu și 2-0 (a) cu Haka.

De asemenea, s-a desurcat foarte bine în turul precedent al Ligii Campionilor, când a surclasat campioana Muntenegrului, Budućnost Podgorica, 3-1 acasă și 4-0 în deplasare.

Mijlocașii Väänänen și Kouassivi-Benissan sunt accidentați pentru acest meci.

Malmo: Forma echipei, știri și statistici

Și Malmö FF este lider al Allsvenskan, însă mult mai puțin relaxată decât HJK, căci are numai 2 puncte mai mult decât locul 2, după 13 jocuri, dar și o partidă mai mult. Rezultatele sale din iulie încoace (în iunie campionatul suedez a fost întrerupt): 2-3 (d) cu IFK Norrköping, 4-0 (a) cu Sirius, 5-0 (d) cu Degerfors și 2-0 (d) cu Mjällby.

În turul precedent al Ligii Campionilor s-a cam chinuit cu campioana Letoniei, Rīga FC, 1-0 (a) și 1-1 (d).

Va fi absent pentru acest meci atacantul Toivonen, accidentat.

Echipe probabile

HJK Helsinki Echipă probabilă HJK Helsinki
Portar Tannander
Fundași Saksela, Moren, Tenho, O'Shaughnessy
Mijlocaşi Jair, Lingman, Tanaka
Atacanţi Browne, Valenčić, Roope Riski
Malmo Echipă probabilă Malmo
Portar Dahlin
Fundași Knudsen, L. Nielsen, Ahmedhodžić, E. Larsson
Mijlocaşi Rakip, A. Christiansen – Lewicki, Rieks, Čolak
Atacanţi Bejimo

Statistica meciurilor directe HJK Helsinki v Malmo

De-a lungul timpului, cele două s-au confruntat de mai multe ori, însă amical. Meciul tur de la Malmö, în care gazdele au învins cu 2-1, a fost primul oficial dintre ele.

Cote pentru HJK Helsinki v Malmo

Betano pariuri oferă o cotă de 1,90 pentru peste 2,5.

HJK Helsinki vs Malmo Pont: GG - Ambele marchează

Așa cum reliefam și la începutul acestei analize, există niște similitudini între aceste două echipe, legate de faptul că sunt cele mai titrate din țările lor. Cândva, Malmö FF era mult mai bine cotată decât HJK. Între timp însă valorile s-au mai egalizat, astfel încât o eventuală calificare a campioanei Finlandei nu ar mira prea tare. Dacă privim meciul din punctul de vedere a lui Malmö FF, vor fi puține goluri, căci este o formație care e obicei închide jocul. Dacă îl privim din cel al lui HJK, ne-am putea gândi la mai multe goluri, fiind adepta unui joc foarte ofensiv. Rămâne la inspirația fiecăruia ce va alege într-un asemenea meci de care pe care.

Miza: 8/10
Cota: 1.70
Status: Castigat

HJK Helsinki vs Malmo Pont: Peste 2 goluri asiatic

După victoria cu 2-1 în tur Malmo nu poate sta prea liniștită, are nevoie să atace și să marcheze pentru a-și asigura trecerea în runda următoare, fiind clar echipa mai bună. Campionatul suedez este peste cel finlandez, dar la meciul tur nu prea s-a văzut această diferență. La rândul ei HJK are o șansă bună de a ajunge în semifinalele preliminariilor Champions League, are nevoie de victorie măcar la limită ca apoi, fără regula golului din deplasare, să atace calificarea în prelungiri sau la 11 metri. Dar înseamnă că trebuie să marcheze, de aceea văd un meci deschis cu multe ocazii la ambele porți și am ales un peste 2 goluri asiatic la o cotă din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 1/10
Cota: 1.52
Status: Castigat

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici