1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Campionilor »
  5. HB Torshavn vs Inter Club. Ponturi Pariuri Liga Campionilor, 22.06.2021.

HB Torshavn vs Inter Club. Ponturi Pariuri Liga Campionilor, 22.06.2021.

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2021-06-21 17:40:00

Fotbal Liga Campionilor

22 Iunie 2021, 21:00

HB Torshavn

HB Torshavn

versus
Inter Club d`Escaldes

Inter Club d`Escaldes

1.88

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru HB Torshavn v Inter Club d`Escaldes

În turneul de calificare în primul tur preliminar din UEFA Champions League, HB Torshavn, campioana din Feroe, o întâlnește pe Inter Club din Andorra. Meciul se joacă la Durres, în Albania, în manșă unică. Învingătoarea o va întâlni pe câștigătoarea celeilalte întâlniri, Folgore - Prishtina, pe 25 iunie. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

HB Torshavn: Forma echipei, știri și statistici

HB este cea mai de succes echipă din Insulele Feroe, cu 24 de titluri în palmares, dar cel din 2020 este al treilea câștigat în ultimul deceniu, după cele din 2013 și 2018. Campioana în exercițiu nu se mai simte, însă, la fel de bine și în acest sezon. Echipa danezului Jonas Dal este abia pe locul 3, la nu mai puțin de 13 puncte de liderul Klaksvikar, care a terminat sezonul precedent pe locul 3. Marele avantaj al feroezilor, în partida cu Inter Club, este că se află în plin campionat. În urmă cu doar 4 zile, HB a învins-o pe TB cu 6-0, primul succes după două etape în care obținuse un singur punct. Danezul Mikkel Dahl a marcat de 3 ori și are 12 goluri în cele 12 partide ale sezonului, fiind golgheterul campionatului. În Europa, HB, echipă antrenată, timp de 5 ani și de Ion Geolgău, nu se mai poate lăuda cu cine știe ce performanțe. N-a câștigat niciunul dintre ultimele 11 meciuri. În sezonul precedent a pierdut cu Glentoran, 0-1, în Europa League. Ultimul succes european este un 5-2 cu Lincoln Red Imps, din Gibraltar, în turul 1 preliminar din Liga Campionilor, în 2014. 

Inter Club d`Escaldes: Forma echipei, știri și statistici

Față de adversarul de la Durres, Inter Club are o istorie de doar 30 de ani, iar performanțele nu sunt atât de numeroase. Titlul câștigat sezonul trecut este al doilea consecutiv, acestea fiind singurele campionate câștigate de fosta echipă a lui Joel Martinez. Fosta, pentru că Inter Club a intrat pe mâna lui Alberto Lopo, fostul jucător al lui Espanyol și Deportivo La Coruna. Lopo s-a retras în 2018 chiar de la Inter Club, iar acum își încearcă norocul în antrenorat într-un mediu pe care-l cunoaște foarte bine și unde nu are cine știe ce presiune. Campioana Andorrei este abia la a doua participare în cupele europene. În sezonul precedent, Inter Club a trecut de Drita (2-1), dar a fost eliminată din Europa de Dundalk (0-1). Marea problemă a campioanei din Andorra este că încă nu a început sezonul. Ultimul meci l-a jucat în urmă cu o lună, 0-1 cu Sant Julia. 6 jucători au fost prezenți la ultima acțiune a naționalei Andorrei, 1-4 cu Irlanda și 0-0 cu Gibraltar. Totuși, numărul internaționalilor este irelevant, dat fiind că vorbim de o națională care a pierdut 8 dintre ultimele 9 meciuri și a câștigat ultima dată în urmă cu 2 ani. 

Statistica meciurilor directe HB Torshavn v Inter Club d`Escaldes

Cele două nu s-au mai întâlnit până acum. 

Cote pentru HB Torshavn v Inter Club d`Escaldes

HB Torshavn are 2.18 pentru o victorie la două goluri. 1.90 este cota pentru ca echipa din Feroe să conducă la pauză. 

HB Torshavn vs Inter Club d`Escaldes Pont: Peste 2.5 goluri

Fotbalul din Feroe este mai avansat decât cel din Andorra și mă aștept ca diferența să se vadă încă de la început. Ambele echipe au internaționali în componență, dar cei din Feroe au cu ce se lăuda în ultima vreme, față de adversarii de la Durres. Cred că HB, echipă cu o tradiție de peste 100 de ani, se va impune destul de lejer. În același timp, cred că vom vedea o partidă spectaculoasă, cu cel puțin 3 goluri. Asta și pentru că este o diferență mare de tonus, între cele două echipe. HB este în plin campionat, în vreme ce Inter Club abia a terminat sezonul în urmă cu o lună. Betano pariuri sportive oferă cea mai bună cotă.

Miza: 7/10
Cota: 1.88
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici