1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Campionilor »
  5. Ferencvaros vs. FC Tobol

Ferencvaros vs. FC Tobol. Ponturi pariuri Liga Campionilor, 13.07.2022. Miză mare pentru gazde, pe care ascensiunea fotbalului maghiar le obligă să se califice

Alin Buzărin
Alin Buzărin

2022-07-12 07:30:00

Fotbal -Preliminarii Champions League

13 Iulie 2022, 21:00

Ferencvaros

Ferencvaros

versus
Tobol

Tobol

1.60

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Ferencvaros v Tobol

Manșa retur a acestui duel dintre campioanele Ungariei și Kazahstanului pornește de la 0-0, scor înregistrat în meciul de săptămâna trecută, de la Kostanay. Revanșa de pe ”Groupama Arena” din Budapesta lasă deschise porțile calificării pentru ambele combatante, cu toate că o plasează pe Ferencvaros în postura de mare favorită. În tur, în ciuda dominării maghiare, a numeroaselor ocazii ale budapestanilor, a unei posesii de aproape 70%, scorul a rămas alb, rezultat care a fost receptat de presa din Ungaria drept dezamăgitor. De aceea ”verzii” de la ”Fradi” (acesta e numele de alint al lui Ferencvaros) sunt datori numeroșilor lor suporteri și vor trebui să facă totul pentru calificare. Veți regăsi pontul la finalul analizei.

Ferencvaros: Forma echipei, știri și statistici

Față de campioana Kazahstanului, maghiarii au avantajul valorii efective (peste 42 milioane de euro, cotație Transfermarkt), al unei superiorități tehnico-tactice evidente, al unui antrenor care înseamnă ceva în fotbalul internațional (Stanislav Cercesov, fostul mare portar, selecționer al Rusiei la ultimul Campionat Mondial) și al unui buget care le-a permis o campanie de transferări rodnică și costisitoare, ei plătind, de exemplu, 2 milioane de Euro lui Sheriff Tiraspol pentru a-l aduce pe Adama Traore.

Or, un club care dă atâția bani pe achiziții, nu-și permite să rateze calificarea încă din primul tur preliminar la care participă, în fața unei adversare din Kazahstan.

Marele dezavantaj al lui Ferencvaros este însă neintrarea în forma competițională, știut fiind că în Ungaria campionatul începe abia la sfârșitul lui iulie, în timp ce în Kazahstan sezonul intern se dispută după sistem primăvară-toamnă și se află în plină desfășurare.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 6 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Tobol: Forma echipei, știri și statistici

Principala caracteristică a tuturor formațiilor din Kazahstan (inclusiv a echipei naționale) este inconstanța.

Jucătorii kazahi au o anumită valoare, pot juca astăzi foarte bine, dar mâine foarte slab.

De exemplu reprezentativa lor a învins recent de două ori Slovacia în Liga Națiunilor, însă n-a reușit să treacă de mult mai modesta Belarus.

În mod particular, Tobol preia toate aceste calități, dar și toate aceste defecte.

După ce martorii oculari au afirmat că miercurea trecută în fața lui Ferencvaros cei de la Tobol au evoluat la nivelul lor maxim și au luptat cu ardoare pentru remiză, sâmbătă, în Cupa Kazahstanului, Tobol a suferit o usturătoare înfrângere, 6-1, în fața lui FC Taraz!

Este drept că antrenorul sârb al lui Tobol, Milan Milanovic, a odihnit o parte dintre titulari, dar asta nu scuză nimic o înfrângere la o asemenea diferență.

Având un sezon cam ”așa și așa”, (locul 4 în întrecerea internă), campioana Kazahstanului va face ea acum ceea ce a avut de făcut Ferencvaros săptămâna trecută.

Anume o deplasare foarte lungă, vreo 6 ore de zbor, cu o diferență de fus de 4 ore, ceea ce cu siguranță că îi va afecta randamentul.

Echipe probabile

Ferencvaros Echipă probabilă Ferencvaros
Portar Dibusz
Fundași Botka, Kovacevic, Mmaee, Civic
Mijlocaşi Zachariasen , Laidouni, Vecsei
Atacanţi A. Traore, Nguen, F. Boli
Tobol Echipă probabilă Tobol
Portar Mokin
Fundași Amanovic, Mally, Tomasevic, Kairov
Mijlocaşi Jovancic, Tagybergen, Tosic, Brigido
Atacanţi Muzhikov, Sergejev

Statistica meciurilor directe Ferencvaros v Tobol

Remiza albă de săptămâna trecută, din Kazahstan, constituie singura confruntare directă din întreaga istorie.

Cote pentru Ferencvaros v Tobol

Credem că ungurii vor marca multe goluri, așa că sunt de încercat Ferencvaros peste 1,5 goluri @1,55 sa peste 2,5 goluri asiatic @1,87, ambele preluate din oferta Betano pariuri sportive.

Ferencvaros vs Tobol Pont: Ferencvaros HA-1

Maghiarii trebuie să obțină neapărat victoria și calificarea, altfel se fac de râs! Când țelul tău este să te califici în grupele Champions League, nu-ți poți permite să nu treci de campioana Kazahstanului! Ferencvaros e practic obligată să se califice, altfel toate discuțiile despre saltul calitativ al fotbalului maghiar vor rămâne vorbe goale. Cota pentru victoria campioanei Ungariei nu e mare, de aceea trebuie să adăugat un handicap asiatic -1 pentru a o mai crește și merită mizat pe ea! Cu tot caracterul lor imprevizibil, kazahii vin totuși cu șanse mici spre foarte mici la Budapesta, inclusiv a menține egalul și a duce meciul în prelungiri părând să fie ceva mult peste puterile lor în acest moment. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Fotbal -Preliminarii Champions League

Ferencvaros HA-1

1.60
Ferencvaros vs Tobol

13 Jul 22, 21:00

Miza: 10/10
Cota: 1.60
Status: Castigat

Vă salut, pe toți cei care-mi veți trece în revistă ponturile! Nu sunt un parior, însă peste trei decenii de presă sportivă la vârf și aproape o jumătate de veac de colindat stadioanele s-ar putea să mă ajute să întrevăd unele ponturi, să intuiesc cam cum se vor desfășutra anumite meciuri. N-are sens să înșir publicațiile la care am lucrat sau am colaborat, dar am publicat în presa scrisă vreo 1 ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici