1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Campionilor »
  5. Porto vs Inter

Porto vs Inter. Ponturi Pariuri Liga Campionilor, 14.03.2023.

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2023-03-13 18:19:00

Fotbal Liga Campionilor

14 Martie 2023, 22:00

FC Porto

FC Porto

versus
Inter Milano

Inter Milano

1.85

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru FC Porto v Inter Milano

Porto și Inter se întâlnesc în returul optimilor de finală din Liga Campionilor. Italienii au avantaj minim după partida tur, dat de golul marcat de Lukaku în minutul 86. Lusitanii au câștigat ultimele 4 meciuri jucate acasă împotriva echipelor din Italia. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

100 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

FC Porto: Forma echipei, știri și statistici

La fel ca Inter, Porto este pe locul secund în campionat, dar are șanse mai mari de a se implica în lupta la titlu. 8 puncte o despart de Benfica, o distanță mult mai mică decât cea la care Inter se găsește în spatele lui Napoli (18 puncte). Porto vine după două victorii consecutive în campionat, meciuri în care a marcat de fiecare dată câte 3 goluri, dar Sergio Conceicao are motive de îngrijorare înaintea returului cu Inter. Chaves și Estoril Praia, echipe din partea a doua a ierarhiei, au găsit destul de ușor drumul către poarta lui Diogo Costa. De altfel, defensiva lui Porto arată destul de rău în ultima perioadă. Echipa lui Conceicao  a luat gol în ficare dintre ultimele 4 meciuri jucate - 3 în campionat și turul cu Inter. Ultima partidă fără gol primit, 1-0 cu Rio Ave, la mijlocul lui februarie. În ciuda faptului că a început sezonul european cu două eșecuri, Porto a terminat grupa pe prima poziție, după 4 victorii în ultimele 4 partide.

Sergio Conceicao nu se va putea baza pe Joao Mario, accidentat, și Otavio, suspendat după eliminarea din tur. În defensivă, Pepe va juca alături de Marcano. Andre Franco și Eustaqio se lupta pentru titularizarea în locul lui Otavio, șanse mai mari având cel de-al doilea. În ofensivă, vor juca Taremi și Toni Martinez. 

În ultimele două sezoane, Porto le-a învins acasă pe Juventus (2-1) și Milan (1-0) în Liga Campionilor. Acum două sezoane, chiar a eliminat-o pe Juventus în optimi. Lusitanii au 4 victorii și 4 înfrângeri în ultimele 8 meciuri de Liga Campionilor jucate acasă. Ultima remiză este un 0-0 cu Manchester City în decembrie 2020. În acest sezon, echipa lui Conceicao a pierdut acasă cu Brugge (0-4), dar le-a învins pe Leverkusen (2-0) și Atletico Madrid (2-1). 

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Inter Milano: Forma echipei, știri și statistici

Inter traversează o perioadă proastă, într-un sezon în care singurul obiectiv din campionat este obținerea unui loc de UEFA Champions League. Vicecampioana Italiei este pe poziția secundă, la nu mai puțin de 18 puncte în spatele liderului Napoli, iar lupta pentru un loc în primele 4 este foarte intensă. Inter a ratat șansa de a se distanța de Roma și Lazio, după ce a pierdut pe terenul Speziei. A fost al doilea eșec în ultimele 3 etape al echipei lui Simone Inzaghi, ceea ce face ca viitorul antrenorului să fie incert. Se vorbește inclusiv de îndepărtarea imediată, în cazul în care Inter este eliminată la Porto, deși soluția de a-l înlocui nu este evidentă. Cert este că Inzaghi nu va mai continua din vară, după ce a pierdut, deja, 8 meciuri în 26 de etape. Un parcurs modest, cu atât mai mult cu cât, în 2023, Inter a arătat rău în deplasare și în meciurile cu echipele mici. Monza, Spezia, Sampdoria, Spezia și Bologna au luat punct sau puncte din întâlnirile cu băieții lui Inzaghi. 

Lautaro și Lukaku vor juca în linia ofensivă, în condițiile în care s-a vorbit și de Dzeko, dar bosniacul are șanse mici să fie titularizat. Lukaku a marcat cu Spezia, iar Lautaro este golgheterul echipei. Gosens s-a accidentat și este incert până și pentru meciul cu Juventus, de la finalul săptămânii. Onana, Dimarco și Calhanoglu au început meciul cu Spezia pe banca de rezerve, dar vor fi titulari în Portugalia.

Inter are o singură victorie în 8 meciuri europene jucate în Portugalia, unde a pierdut de 4 ori. În ultimele două partide jucate în Portugalia, Inter a pierdut la zero. Echipa lui Inzaghi a terminat pe locul 2 grupa cu Bayern, Barcelona și Viktoria Plzen, iar în deplasare a socs 4 puncte - 3-3 pe Camp Nou și 2-0 la Plzen. Cel mai important succes european în deplasare, în ultimii ani, este cel de pe Anfield, 1-0 anul trecut, care nu i-a adus Interului și calificarea, după 0-2 acasă cu Liverpool. 

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Echipe probabile

FC Porto Echipă probabilă FC Porto
Portar Diogo Costa
Fundași Pepê, Pepe, Marcano, Zaidu
Mijlocaşi Grujić, Uribe, Eustáquio, Galeno
Atacanţi Taremi, Toni Martínez
Inter Milano Echipă probabilă Inter Milano
Portar Onana
Fundași Škriniar, Acerbi, Bastoni
Mijlocaşi Darmian, Barella, Hakan Çalhanoğlu, Mkhitaryan, Dimarco
Atacanţi Lautaro, Lukaku

Statistica meciurilor directe FC Porto v Inter Milano

Inter are 3 victorii în cele 5 întâlniri cu Porto, dar toate au fost obținute pe teren propriu. Pe Dragao, Porto a câștigat un meci, iar un altul s-a încheiat la egalitate. Ultima dublă continentală și-a adjudecat-o Porto, 2-0 și 1-2 în 2005.

80 RON FREEBET + 100 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru FC Porto v Inter Milano

Porto are 3.50 la calificare, o cotă care merită încercată, în condițiile în care Inter a jucat slab în deplasare de la începutul anului. Un meci cu cel puțin 26 de faulturi este cotat la 1.75. În tur au fost 29 de faulturi. 

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

NOU!!! CLICK PE POZĂ ȘI PARIUL VA FI ADĂUGAT AUTOMAT PE BILET!!

FC Porto vs Inter Milano Pont: FC Porto HA+0

Porto a jucat foarte bine acasă, în competițiile continentale. Pe Dragao, le-a învins pe Roma, Lazio, Milan și Juventus, ceea ce îi dă încredere înaintea partidei cu Inter. Italienii au jucat modest în deplasare, în 2023, și nu sunt motive să credem că lucrurile se pot schimba peste noapte, mai ales după eșecul cu Spezia. Din oferta de pariuri sportive Betano, am ales varianta în care Porto se impune. Dacă meciul se încheie la egalitate, miza va fi returnată.

Fotbal Liga Campionilor

FC Porto HA+0

1.85
FC Porto vs Inter Milano

14 Mar 23, 22:00

Miza: 8/10
Cota: 1.85
Status: Anulat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici