1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Campionilor »
  5. FC Copenhaga vs Trabzonspor

FC Copenhaga - Trabzonspor, Ponturi Pariuri Fotbal Liga Campionilor, 16.08.2022

Marius Huțu
Marius Huțu

2022-08-16 02:17:00

Fotbal - Liga Campionilor

16 August 2022, 22:00

FC Copenhaga

FC Copenhaga

versus
Trabzonspor

Trabzonspor

1.90

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru FC Copenhaga v Trabzonspor

FC Copenhaga și Trabzonspor luptă pentru un loc în grupele Ligii Campionilor. Manșa tur este marți, de la ora 22:00, și este inclusă și pe lista noastră de pariuri.

Pariază la Winner pe meciul dintre Copenhaga vs Trabzonspor cu 50 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE

FC Copenhaga: Forma echipei, știri și statistici

FC Copenhaga debutează în cupele europene în acest sezon, după ce a câștigat titlul în Danemarca în ediția precedentă, într-o luptă cu Midtjylland. Scandinavii încearcă acum o calificare în faza grupelor, după o pauză de 6 ani. De atunci ei s-au mai remarcat în ediția 2019/20, în Europa League, când au ajuns până în sferturile de finală. Capăt de drum a fost după o „dublă” cu Manchester United.

Danezii au așteptat cu mare interes acest sezon, având în vedere că în conturile clubului poate intra o sumă însemnată de bani dacă va ajunge în grupe. Startul de sezon a fost însă departe de ce s-au așteptat. Copenhaga a obținut doar 6 puncte din 15 posibile în primele cinci etape din Superligaen. Două din cele trei înfrângeri au venit chiar pe teren propriu, pe Parken, cu nou-promovata Horsens (0-1) și cu Randers (1-3), chiar în weekend-ul trecut. Un alt eșec drastic a venit la Viborg (2-4).

Atunci când a câștigat, FC Copenhaga a marcat multe goluri, 3-1 în deplasare la Aalborg și 4-1 pe teren propriu cu Brondby. Echipa lui Jess Thorup este doar pe locul 8 din 12 echipe în campionat, dar tot ce contează în următoarele 7 zile sunt cele două partide cu Trabzonspor din play-off.

Per-total, Copenhaga nu a fost mulțumită de startul de sezon, iar înaintea manșei tur cu formția turcă are și probleme de lot. În primul rând, primii doi portari, Mathew Ryan și Kamil Grabara, sunt accidentați. Davit Khocholava, Nicolai Boilesen, Peter Ankersen, Mohamed Daramy și Luther Singh au și ei probleme medicale.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 6 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Trabzonspor: Forma echipei, știri și statistici

Trabzonspor încearcă să revină în grupele Ligii Campionilor după o pauză de 11 ani. Formația pregătită de Abdullah Avci a dominat de o manieră categorică ediția trecută a campionatului intern și a devenit din nou campioana Turciei după o pauză de 38 de ani.

Clubul a încercat să se întărească în această vară, pentru a trece de acest hop, play-off-ul Ligii Campionilor. Nu a cheltuit foarte mulți bani pe transferuri, cea mai scumpă achiziție fiind egipteanul Trezeguet de la Aston Villa, pentru care a plătit 4 milioane de euro. Marc Batra (Betis) și Jens Styger Larsen (Udinese) sunt alți doi jucători importanți sosiți în această vară, ultimul fiind liber de contract. Lotul cuprinde și alte nume interesante, în frunte cu un alt danez, Andreas Cornelius, ajuns la Trabzonspor încă din vara trecută.

Meciurile de pregătire au stârnit oarecare semne de îngrijorare, mai ales după înfrângerile cu Torino (0-3) și Empoli (0-1). Mai devreme, trupa lui Abdullah Avci învinsese MTK (1-2) și a terminat la egalitate cu Slovacko (2-2).

Așadar, rezultatele au fost sub pretențiile unei echipe din Liga Campionilor, dar din momentul în care Trabzonspor a intrat în febra meciurilor oficiale, lucrurile s-au schimbat cu 180 de grade. Clubul a obținut trei victorii în primele trei jocuri, fără gol primit. De răsunet a fost victoria din Supercupă cu Sivasspor, cu 4-0. În campionat, echipa s-a impus la Istanbulspor cu 2-0, apoi pe teren propriu cu Hatayspor (1-0).

Lista jucătorilor cu probleme este semnificativă și în tabăra turcă. Atacantul Edin Visca s-a accidentat cu Hatayspor și va lipsi o perioadă bună de timp. Marek Hamsik este și el indisponibil, la fel ca și Bruno Peres, Serkan Asan și Hakan Yesil.

Echipe probabile

FC Copenhaga Echipă probabilă FC Copenhaga
Portar Johnsson
Fundași Diks, Vavro, Jensen, Kristiansen
Mijlocaşi Lerager, Zeca, Claesson
Atacanţi Biel, Babacar, Falk
Trabzonspor Echipă probabilă Trabzonspor
Portar Cakir
Fundași Larsen, Tokoz, Hugo, Elmali
Mijlocaşi Omur, Siopis, Bakasetas
Atacanţi Erdogan, Cornelius, Trezeguet

Statistica meciurilor directe FC Copenhaga v Trabzonspor

FC Copenhaga și Trabzonspor sunt adversare în premieră la nivel oficial.

Cote pentru FC Copenhaga v Trabzonspor

Copenhaga are meciuri cu o medie de 4 goluri la total în acest sezon. Atacul este bun, apărarea este cu probleme. Pentru over 2,5 goluri și la această întâlnire, cota este 1.75 la Superbet pariuri sportive.

Pariază la Netbet pe meciul dintre Copenhaga vs Trabzonspor cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

FC Copenhaga vs Trabzonspor Pont: Ambele echipe marchează

Copenhaga se apără cu al treilea portar ca valoare în această perioadă, având și vreo doi jucători accidentați în defensivă, așadar sunt multe motive de îngrijoare pentru danezi înaintea acestei întâlniri. Trabzonspor va încerca să profite de acest aspect, are suficientă valoare de a înscrie, chiar și fără Edin Visca la dispoziție. Cornelius și Trezeguet sunt soluții bune de atac. Pentru ca danezii să rămână în cursă pentru calificare, trebuie să înscrie cel puțin la fel ca adversara. În ofensivă, lucrurile stau ceva mai bine, ei având o medie de 2 goluri în meciurile oficiale. Un pariu de tip G-G se poate încerca pentru marți seara, pe Parken.

Miza: 7/10
Cota: 1.90
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici