1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Campionilor »
  5. Eintracht Frankfurt vs Tottenham Hotspur

Eintracht Frankfurt vs Tottenham Hotspur Ponturi Pariuri Liga Campionilor 04.10.2022. Gazdele țintesc surpriza!

 Csaba Zsolt
Csaba Zsolt

2022-10-02 14:42:00

Fotbal Liga Campionilor

04 Octombrie 2022, 22:00

Eintracht Frankfurt

Eintracht Frankfurt

versus
Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur

1.53

Cele mai bune cote:

Favbet
D. 811/29.04.2020
Pariază acum la Favbet

Analiză și informații pentru Eintracht Frankfurt v Tottenham Hotspur

Eintracht Frankfurt și Tottenham Hotspur se întâlnesc marți, de la ora 22:00, în etapa a 3-a din grupele Ligii Campionilor. Cele două echipe fac parte din grupa D, alături de Sporting Lisabona și Olympique Marseille. "Alb-vezii" conduc grupa cu două victorii, în timp ce francezii sunt fără puncte și fără gol marcat.

La finalul analizei veți regăsi și un pont.

Eintracht Frankfurt: Forma echipei, știri și statistici

Eintracht Frankfurt, deținătoarea trofeului UEFA Europa League, se află pentru prima oară în grupele celei mai importante competiții intercluburi din lume. Obiectivul este calificarea în primăvara europeană, ceea ce poate fi realizat. Peste 50 de mii de suporteri au asistat la meciul de debut, pe care l-a pierdut în fața celor de la Sporting Lisabona, deși era considerată favorită la cele trei puncte puse în joc. În etapa secundă s-a deplasat în Franța, pe Stade Velodrome, unde a produs surpriza. S-a impus la limită, scor 1-0, datorită golului marcat de Jesper Lindstrom. Per total a meritat victoria, iar acum încearcă să ajungă pe locul secund în grupa D.

Față de sezonul precedent, când s-a clasat mai aproape de zona retrogradării decât de locurile care duc în cupele europene, Frankfurt a obținut rezultate bune în Bundesliga, dacă excludem înfrângerea la scor suferită în fața campioanei Bayern Munchen. În weekend a învins liderul Union Berlin, echipă care era neînvinsă după primele șapte etape.  

Principalul marcator din în sezonul 2021-2022, columbianul Rafael Borro, a trecut pe plan secund, după sosirea lui Randal Kolo Muani. În campionat de puține ori a prins primul "11", în timp ce în Liga Campionilor a adunat doar 40 de minute în cele două etape.

Almamy Touare, Marcel Wning și Aurelio Buta nu sunt eligibili, în timp ce Kristijan Jakic și Jerome Onguene sunt accidentați.

TOP3 cei mai bine cotați jucători:
1. Evan Ndicka (23 de ani) - 32 de milioane de euro;
2. Djibril Sow (25 de ani) - 22 de milioane de euro;
=2. Daichi Kamada (26 de ani) - 22 de milioane de euro;
*Conform Transfermark.

Următoarele trei partide oficiale:
*vs Bochum (8 Octombrie, 16:30 - Vonovia Ruhrstadion, Bochum) | Bundesliga;
*vs Tottenham Hotspur (12 Octombrie, 22:00 - Tottenham Hotspur Stadium, Londra) | Liga Campionilor;
*vs Bayer Leverkusen (15 Octombrie, 16:30 - Deutsche Bank Park, Frankfurt) | Bundesliga;

Pariază la Netbet pe meciul dintre Sporting Lisabona vs Tottenham cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Tottenham Hotspur: Forma echipei, știri și statistici

După două sezoane, Tottenham Hotspur a revenit în grupele Ligii Campionilor, unde n-ar trebui să aibă emoții mari în privința calificării în optimile de finală. În primul meci s-a impus cu 2-0 în fața celor de la Olympique Marseille, ce-i drept, a avut parte și de noroc, deoarece în repriza secundă a jucat în superioritate. A urmat o înfrângere neașteptată la Lisabona, cu Sporting, din cauza golurilor primite în minutele de prelungire. Cu cele trei puncte se află pe locul secund în grupa D, fiind la egliatate cu Frankfurt.

Trupa pregătită de Antonio Conte vine după un weekend în care a pierdut derby-ul cu Arsenal Londra. A suferit prima înfrângere din actuala ediție de Premier League și pentru moment s-a distanțat de patru lungimi de "tunari". Defensiva a cedat de trei ori, ceea ce nu era de așteptat, având în vedere faptul că pe banca tehnică se află Antonio Conte, un antrenor care pune mare accent pe apărare.

Daniel Levy a investit enorm în ultima perioadă, atât în construcția stadionului, cât și în transferuri. A adus jucătorii doriți de Antonio Conte și a reușit să-l păstreze pe Harry Kane, cel care a fost, și conform ultimelor știri, încă este curtat intens de Bayern Munchen. Atacantul în vârstă de 29 de ani are deja șapte goluri marcate în campionat, dar în Liga Campionilor încă n-a nimerit plasa porții.

Lucas Moura, Ben Davies și Dejan Kulusevski sunt indisponibili pentru această deplasare.

TOP3 cei mai bine cotați jucători:
1. Harry Kane (29 de ani) - 90 de milioane de euro;
2. Heung-min Son (30 de ani) - 75 de milioane de euro;
3. Cristian Romero (24 de ani) - 55 de mii de euro;
*Conform Transfermark.

Următoarele trei partide oficiale:
*vs Brighton (8 Octombrie, 19:30 - Amex Stadium, Brighton) | Premier League
*vs Frankfurt (12 Octombrie, 22:00 - Tottenham Hotspur Stadium, Londra) | Liga Campionilor
*vs Everton (15 Octombrie, 19:30 - Tottenham Hotspur Stadium, Londra) | Premier League

Echipe probabile

Eintracht Frankfurt Echipă probabilă Eintracht Frankfurt
Portar Trapp
Fundași Ndicka, Hasebe, Tuta
Mijlocaşi Lenz, Sow, Rode, Knauff
Atacanţi Kamada, Kolo Mauni, Lindstrom
Tottenham Hotspur Echipă probabilă Tottenham Hotspur
Portar Lloris
Fundași Romero, Dier, Sanchez
Mijlocaşi Sessegnon, Bentancur, Bissouma, Perisic
Atacanţi Richarlison, Kane, Son

Statistica meciurilor directe Eintracht Frankfurt v Tottenham Hotspur

Cele două echipe s-au întâlnit de două ori, în urmă cu 40 ani, în Cupa Cupelor. Tottenham Hotspur s-a impus cu 3-2 la general, obținând biletele pentru semifinale, unde a fost oprită de Barcelona lui Udo Lattek.

  • 3 Martie 1982 | Tottenham Hotspur - Eintracht Frankfurt 2-0 | Cupa Cupelor

  • 17 Martie 1982 | Eintracht Frankfurt - Tottenham Hotspur 2-1 | Cupa Cupelor

Cote pentru Eintracht Frankfurt v Tottenham Hotspur

Având în vedere stilul de joc practicat de cele două formații, sunt șanse bune să avem parte de un duel cu puține reușite. La Superbet pariuri sportive, pronosticul "sub 3.5 goluri" este cotat la 1.40.

Eintracht Frankfurt vs Tottenham Hotspur Pont: Tottenham Hotspur (Miză rambursată la egal)

Tottenham Hotspur este cotată cu prima șansă la victorie, chiar dacă vine după dușul rece de pe Emirates. Trupa pregătită de Antonio Conte nu prea își mai permite niciun pas greșit, deoarece Sporting s-a distanțat deja la trei lungimi, iar în cazul unui eșec, Eintracht poate urca pe locul secund. Sub comanda italianului, Tottenham doar o singură dată a legat două înfrângeri. Chiar dacă gazdele au trecut peste perioada mai puțin bună, în fața unei formații precum Tottenham nu cred că pot obține ceva. O să mizez pe victorie oaspeților, cu DNB, iar pronosticul l-am ales din oferta Superbet pariuri sportive.

Salut. În 2020 m-am alăturat proiectului pariurix.com, unde ofer pronosticuri din fotbal. De câțiva ani urmăresc cu mare interes cel mai puternic campionat din lume, Premier League, iar majoritatea ponturilor oferite de mine sunt din fotbalul englez. În afară de cel mai iubit sport din lume, urmăresc cu mare interes handbal, tenis și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici