1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Campionilor »
  5. Club Brugge vs Manchester City

Club Brugge - Manchester City Ponturi Pariuri Liga Campionilor, 19.10.2021. Gazdele sunt neînvinse după confruntările cu RB Leipzig și PSG!

 Csaba Zsolt
Csaba Zsolt

2021-10-18 12:13:00

Fotbal Anglia - Premier League

19 Octombrie 2021, 19:45

Club Brugge

Club Brugge

versus
Manchester City

Manchester City

1.57

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Club Brugge v Manchester City

Marți seara, de la ora 19:45, Club Brugge primește vizita celor de la Manchester City, într-un meci care contează pentru etapa cu numărul 3 din grupa A. Pentru acest duel, UEFA l-a delegat pe Istvan Kovacs. Situația din grupă după primele două partide este una interesantă. PSG se află pe primul loc cu patru puncte, în timp ce ultimul loc este ocupat de RB Leipzig, fără niciun punct. În mod normal, cei doi giganți n-ar trebui să aibă probleme în privința calificării în optimile de finală.

La finalul analizei veți regăsi și un pont.

Club Brugge: Forma echipei, știri și statistici

Pentru al 4-lea sezon consecutiv, Club Brugge este calificată în grupele Ligii Campionilor. De fiecare dată și-a continuat drumul european în Europa League, unde nu a ajuns prea departe. Deși se află într-o grupă extrem de dificilă, obiectivul este evitarea ultimului loc. Până acum s-a descurcat nesperat de bine. În primul meci a remizat pe teren propriu cu PSG, scor 1-1, formație care are o linie ofensivă formată din Messi, Mbappe și Neymar. Și-a creat mai multe ocazii, iar Keylor Navas a avut mai mult de apărat, decât Simon Mignolet. Nici la Leipzig nu s-a făcut de rușine, dimpotrivă. S-a întors acasă cu toate cele trei puncte puse în joc, deși după doar 5 minute s-a văzut condusă. Până la pauză a preluat conducerea, iar în repriza secundă s-a retras în defensivă. Apărarea s-a descurcat de minune și astfel a adunat în total patru puncte extrem de importante. Mijlocașul ofensiv, Hans Vanaken, traversează o perioadă excelentă. În acest început de sezon a marcat în total șapte goluri.

În campionatul intern țintește titlul cu numărul 18 din istoria clubului. În ultimele două sezoane s-a clasat de fiecare dată pe primul loc, dar acum va avea o misiune mult mai dificilă. În primele 11 etape a adunat 22 de puncte și momentan se află pe locul secund, la egalitate de puncte cu liderul Royale Union SG. Până acum a suferit o singură infragere, cu Gent, scor 1-6, pe care trebuie să o uite cât mai repede. În absența lui Eder Balanta, Ruud Vormer a avut o evoluție excepțională în ultima etapă cu Kortrijk. A marcat o dublă, dar chiar și așa, are șanse mici să fie titular în meciul cu City.  

Nu sunt anunțați jucători indisponibili.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 8 luni pe profit din 9 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Manchester City: Forma echipei, știri și statistici

Pep Guardiola a fost adus la club să cucerească trofeul Ligii Campionilor. În sezonul precedent a fost foarte aproape. A ajuns până în finală, unde în mod surprinzător a pierdut în fața celor de la Chelsea, după o evoluție neașteptat de slabă. Acum țintește din nou trofeul, dar va avea o misiune extrem de dificilă. Până acum lucrurile n-au decurs conform planului. În primul meci a obținut toate punctele puse în joc cu RB Leipzig, după 90 de minute în care s-au marcat nu mai puțin de 9 goluri. A urmat o deplasare dificilă pe Parc des Princes, de unde s-a întors fără niciun punct. A pierdut cu 0-2 în fața celor de la PSG, după un meci în care și-a creat o grămadă de ocazii. Messi a spart gheața și a marcat primul său gol la PSG.

Drumul nu l-a început bine nici în Premier League, unde a fost învinsă în prima etapă de Tottenham. De atunci n-a mai simțit gustul înfrângerii și a urcat până pe ultima treapta a podiumului. Are în total 17 puncte adunați din 24 posibile și pentru moment are un handicap de două lungimi față de Chelsea. În weekendul precedent a obținut o victorie așteptată cu Burnley, scor 2-0.

Jack Grealish n-a avut nevoie de timp de acomodare. Are două reușite și este unul dintre cei mai în formă jucători din lotul lui Guardiola. Ferran Torres s-a accidentat serios la națională Spaniei și va lipsi o perioadă, în timp ce Benjamin Mendy are în continuare probleme. Ederson și Gabriel Jesus s-au întors recent de la națională. N-au fost folosiți în meciul din campionat, dar acum cel mai probabil vor fi titulari.

 

Echipe probabile

Club Brugge Echipă probabilă Club Brugge
Portar Mignolet
Fundași Sobol, N'Soki, Hendry, Mata
Mijlocaşi Lang, Balanta, Rits, Sowah, Wanaken
Atacanţi Ketelaere
Manchester City Echipă probabilă Manchester City
Portar Ederson
Fundași Walker, Dias, Laporte, Cancelo
Mijlocaşi Bryne, Rodri, Gundogan
Atacanţi Jesus, Foden, Grealish

Statistica meciurilor directe Club Brugge v Manchester City

Cele două formații nu s-au mai întâlnit până acum.

Cote pentru Club Brugge v Manchester City

Șansele ca gazdele să produce surpriza nu sunt prea ridicate, dar totuși, dacă cineva vrea să riște, Betano pariuri sportive oferă cota 3.70 pentru pronosticul 1X.

Club Brugge vs Manchester City Pont: Prima repriza: Peste 1 gol HA

Conform caselor de pariuri, Manchester City este favorită certă la cucerirea celor trei puncte. Doar că, Club Brugge a pornit de fiecare dată cu șansa a doua și a reușit să producă surpriza. Pe teren propriu a marcat în fiecare meci, indiferent de competiție. Manchester City nu prea își permite să mai facă niciun pas greșit. Are nevoie de puncte și mă aștept să forțeze marcarea primului gol încă în prima repriză. Ambele formații practică un fotbal deschis, iar în acest context, sunt șanse bune să avem parte de o confruntare cu multe goluri.

Miza: 5/10
Cota: 1.57
Status: Castigat

Salut. În 2020 m-am alăturat proiectului pariurix.com, unde ofer pronosticuri din fotbal. De câțiva ani urmăresc cu mare interes cel mai puternic campionat din lume, Premier League, iar majoritatea ponturilor oferite de mine sunt din fotbalul englez. În afară de cel mai iubit sport din lume, urmăresc cu mare interes handbal, tenis și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici