1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Campionilor »
  5. Chelsea - Zenit Saint Petersburg Ponturi Pariuri Liga Campionilor, 14.09.2021. Duel facil pentru londonezi!

Chelsea - Zenit Saint Petersburg Ponturi Pariuri Liga Campionilor, 14.09.2021. Duel facil pentru londonezi!

 Csaba Zsolt
Csaba Zsolt

2021-09-13 20:27:00

Fotbal Liga Campionilor

14 Septembrie 2021, 22:00

Chelsea Londra

Chelsea Londra

versus
Zenit Saint Petersburg

Zenit Saint Petersburg

1.62

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Chelsea Londra v Zenit Saint Petersburg

Conform cotelor, cel mai dezechilibrat meci din Liga Campionilor va avea loc la Londra, pe Stamford Bridge, unde Chelsea va primi vizita celor de la Zenit. Confruntarea va începe de la ora 22:00 și va fi arbitrată de polonezul Bartosz Frankowski. Din grupa H mai fac parte Juventus și Malmo. Londonezii au prima șansă la câștigarea grupei, în timp ce Malmo este favorită la ocuparea ultimului loc.

La finalul analizei veți regăsi și un pont.

Chelsea Londra: Forma echipei, știri și statistici

În sezonul precedent al Ligii Campionilor, Chelsea a cucerit trofeul în fața celor de la Manchester City. După 9 ani de secetă, trupa pregătită de Thomas Tuchel a devenit din nou campioana Europei. Finala avut loc la Porto, iar soarta trofeului a fost decisă de golul marcat de Kai Havertz. Obiectivul nu poate fi altul, decât repetarea performanței din ediția precedentă.

În campionatul intern se descurcă destul de bine. Pentru moment se află pe locul secund, la egalitate de puncte cu ocupanta primului loc, Manchester United. După două victorii, cu Crystal Palace și Arsenal, a urmat derby-ul cu Liverpool, în care a suferit. Cei drept, timp de o repriză a evoluat în inferioritate, după eliminarea lui Reece James. În repriza secundă n-a contat în atac, a avut doar un singur șut pe spațiul porții, în timp ce defensiva a tremurat serios. Edourd Mendy a închis bine poarta, iar partida s-a încheiat la egalitate, 1-1. În weekendul precedent a obținut încă un succes, pe teren propriu cu Aston Villa, scor 3-0.

Romelu Lukaku a fost cea scumpă achiziție. A costat 115 milioane de euro, dar Roman Abramovich a recuperat investiția, după ce l-a vândut pe Tammy Abraham, Kurt Zouma și Fikayo Tomori. Belgianul n-a avut nevoie de timp de acomodare. În cele trei partide jucate a marcat de trei ori și este unul dintre cei mai în formă jucători din lot. Timo Werner a devenit rezervă, iar în aceste condiții germanul nu cred că va sta prea mult la club.

Christian Pulisic este accidentat, în timp ce N'Golo Kante are șanse mici să joace din primul minut.

YouTube
Concurs
 5️⃣0️⃣ lei Freebet + 2️⃣2️⃣9️⃣ FREESPINS  în perioada 11-19 septembrie 2021
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Zenit Saint Petersburg: Forma echipei, știri și statistici

Încet-încet, Zenit a început să se obișnuiască din nou cu Liga Campionilor, după ce timp de trei ani a evoluat doar în Europa League. În ultimele două dăți s-a calificat de fiecare dată direct în grupe și de fiecare dată s-a clasat pe ultima poziție. În sezonul precedent a strâns doar un singur punct! Acum a avut un pic de noroc la tragerea la sorți, iar pe Malmo o poate învinge și se poate califica în Europa League.

În ultimii trei ani a dominat campionatul intern. A ajuns la 7 titluri cucerite și dacă va continua pe acest drum, are toate șansele să ajungă din urmă pe cei de la Spartak Moscova. Noul sezonul l-a început cu un trofeu. A cucerit Supercupa, într-o finală cu Lokomotiv Moscova. Nici în campionat nu se descurcă rău. După primele șapte etape se află pe primul loc, cu 17 puncte și până acum n-a simțit gustul înfrângerii.

Aleksandr Eorkhin și Sardar Azmoun sunt principalii marcatori, cu câte cinci reușite. De altfel, iranianul este cel mai valoros jucător din lot. În atac nu sunt probleme, în schimb, defensiva suferă. În cele șapte partide jucate în campionat a primit 8 goluri, doar CSKA Moscova n-a marcat în poarta apărată de Mikhail Kerzhakov.

Singurul jucător accidentat este Magomed Ozdoev.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super profit pe grupul de Telegram PariuriX! 7 luni pe plus din 8 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Echipe probabile

Chelsea Londra Echipă probabilă Chelsea Londra
Portar Mendy
Fundași Rudiger, Christensen, Azpilicueta
Mijlocaşi Alonso, Jorginho, Kovacic, James
Atacanţi Havertz, Lukaku, Mount
Zenit Saint Petersburg Echipă probabilă Zenit Saint Petersburg
Portar Kerzhakov
Fundași Karavaev, Lovren, Rakitskiy, Santos
Mijlocaşi Malcom, Kuzyaev, Barrios, Wenderl
Atacanţi Azmoun, Dzyuba

Statistica meciurilor directe Chelsea Londra v Zenit Saint Petersburg

Cele două formații nu s-au mai întâlnit până acum.

Cote pentru Chelsea Londra v Zenit Saint Petersburg

Ambele echipe au marcat în toate meciurile în acest început de sezon, iar Betano pariuri sportive oferă cota 2.55 pentru o partidă de GG.

Chelsea Londra vs Zenit Saint Petersburg Pont: Gol marcat în ambele reprize

Belgianul adus în această vară, Romelu Lukaku, valorează aproape cât cei 11 jucători anunțați titulari de Sergey Semak. Diferența de valoare între cele două loturi este enorm de mare și acest lucru cu siguranță se va vedea și pe teren. Atât Thomas Tuchel, cât și Sergey Semak, au odihnit câțiva jucători pentru această confruntare. Trio-ul din atac format de Havertz, Mount și Lukaku este extrem de periculos, iar la cum arată defensiva celor de la Zenit, nu cred că vor scăpa cu doar 2-3 goluri primite. Mă aștept la un duel dezechilibrat și cred că vom vedea cel puțin un gol marcat în fiecare repriză.

Miza: 5/10
Cota: 1.62
Status: Pierdut

Chelsea Londra vs Zenit Saint Petersburg Pont: Chelsea Londra victorie

Chelsea a început excelent sezonul, câștigând Supercupa Europei în fața celor de la Villarreal iar în campionat fiind neînvinsă, având 3 victorii și o remiză. Chiar și remiza putea să fie o victorie însă la scorul de 1-0 în deplasarea de la Liverpool, James a comis penalty și a luat și cartonaș roșu. Chelsea acum începe drumul spre apărarea trofeului Champions League, primul meci fiind teoretic facil. În plus forma celor din Londra este foarte bună pe Stamford Bridge, câștigând 3-0 atât cu Palace cât și cu Aston Villa. Zenit Sankt Petersburg este o echipă obișnuită cu Champions League însă destul de rar iese din grupe. Forma lor este foarte bună, fiind lider în Rusia, având 5 victorii și 2 remize în 7 etape, așadar nicio înfrângere. Însă nivelul acolo este slab iar Zenit a primit gol în 5 din cele 7 partide, primind chiar două goluri de la Rostov și Krasnodar. Consider astfel că Chelsea va câștiga meciul, pariul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano pariuri sportive.

Miza: 1/10
Cota: 1.22
Status: Castigat

Chelsea Londra vs Zenit Saint Petersburg Pont: 2-4 goluri

Chelsea are argumente ofensive formidabile, dar e o echipă care, de regulă, după ce-și asigură două goluri diferență, caută să-și securizeze victoria, nu atacă permanent pentru a face scor. E și o formulă de a-și doza energia pentru meciurile importante care urmează, atât în Champions League, cât și în Premier League, dar și pe frontul echipelor naționale (dat fiind că majoritatea jucătorilor lui Tomas Tuchel sunt internaționali). Zenit nu poate furniza surprize, golurile sunt de așteptat în poarta sa, mai puțin în cea a londonezilor.

Miza: 5/10
Cota: 1.57
Status: Pierdut

Salut. În 2020 m-am alăturat proiectului pariurix.com, unde ofer pronosticuri din fotbal. De câțiva ani urmăresc cu mare interes cel mai puternic campionat din lume, Premier League, iar majoritatea ponturilor oferite de mine sunt din fotbalul englez. În afară de cel mai iubit sport din lume, urmăresc cu mare interes handbal, tenis și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici