1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Campionilor »
  5. CFR Cluj vs Lincoln Red Imps (Gibraltar) – Ponturi pariuri turul II preliminar Champions League, 28.07.2021. N-ar trebui să avem emoții pentru calificare

CFR Cluj vs Lincoln Red Imps (Gibraltar) – Ponturi pariuri turul II preliminar Champions League, 28.07.2021. N-ar trebui să avem emoții pentru calificare

Caramavrov
Caramavrov

2021-07-27 20:08:00

Fotbal Liga Campionilor

28 Iulie 2021, 20:30

CFR Cluj

CFR Cluj

versus
Lincoln Red Imps

Lincoln Red Imps

1.53

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru CFR Cluj v Lincoln Red Imps

Ponturi pentru CFR Cluj vs Lincoln Red Imps (Gibraltar), meci care se dispută pe 28 iulie, de la ora 20.30, în turul II preliminar Champions League, manșa a doua.

În tur, campioana României a învins cu emoții pe terenul sintetic din Gibraltar, 2-1, după ce a fost condusă la pauză! Debeljuh a profitat de gafele celor de la Lincoln și a întors rezultatul.

În primul tur al CL, clujenii s-au calificat greu în fața campioanei Bosniei, Borac Banja Luka, 3-1 acasă și 1-2 în deplasare, cu un gol decisiv marcat în minutul 119.

Lincoln a trecut mai întâi de luxemburghezii de la Fola: 2-1 în deplasare și 5-0 acasă.

Cine câștigă această dublă manșă își va asigura prezența în grupele Conference League, 3 milioane de euro de la UEFA și va juca în turul III al Champions League cu învingătoarea confruntării dintre Young Boys Berna (Elveția) și Slovan Bratislava (Slovacia). În manșa tur, cele două au încheiat la egalitate, 0-0.

Meciul CFR – Lincoln se poate vedea live pe Digisport și pe Look Sport și va fi arbitrat de israelianul Yigal Frid.

CFR Cluj: Forma echipei, știri și statistici

CFR a jucat sâmbătă în campionat cu Academica Clinceni, meci disputat la Călărași, unde echipa lui Șumudică s-a impus cu 2-1, înscriind golul victoriei în minutul 87, după ce fusese egalată în minutul 70.

Clujenii și-au dominat clar adversarii, și-au creat multe ocazii, dar au înscris numai de două ori. A fost al 5-lea meci din cele 6 ale acestui sezon în care campioana a primit cel puțin un gol.

Petrila își continuă forma bună din campionatul trecut, când a fost împrumutat la Sepsi, el înscriind cu Clinceni golul de 1-0. În mod normal, ar trebui să fie titular cu Lincoln.

La CFR a debutat la Călărași și Alibec, care a intrat în minutul 70, în locul lui Debeljuh, acesta din urmă exprimându-și dorința de a pleca de la echipă. Alibec nu a jucat rău, dar s-a văzut că nu e bine pus la punct cu pregătirea fizică și că nu are meciuri în picioare. Nu cred că va juca din primul minut miercuri.

Este așteptat în continuare la echipă și Constantin Budescu, „fratele” din teren al lui Alibec.

Fundașul central Rachid Bouhenna s-a accidentat în meciul cu Clinceni și a ieșit în minutul 22, fiind înlocuit de Ciobotariu.

Șumudică e sigur că echipa sa se va califica în turul III: „Acum să mă scuze jucătorii, dar dacă nu ne calificăm după victoria cu 2-1, ar trebui să facem un foc de tabără și să ne punem fiecare licențele, să le ardem. Și noi, și jucătorii. Să ne lăsăm toți. Atunci ar fi o rușine istorică”.

Lincoln Red Imps: Forma echipei, știri și statistici

Lincoln a arătat în tur că are multe lacune, dar și că este o echipă bătăioasă, care poate pune probleme și care poate înscrie datorită unor jucători tehnici, care au evoluat în ligile inferioare din Spania.

Echipa din Gibraltar nu a mai jucat niciun meci de la acel 1-2 cu CFR.

Delegația lui Red Imps a ajuns marți dimineață în Cluj și a făcut o plimbare prin oraș.

Interesant despre Lincoln este faptul că între 2003 și 2016 a câștigat 13 titluri consecutive în Gibraltar!

Lincoln n-a depășit niciodată turul II preliminar al Champions League.

Extrema Fernando Caralerro (35 de ani) a jucat și la FC Botoșani. El a intrat în minutul 69 al partidei tur.

Echipe probabile

CFR Cluj Echipă probabilă CFR Cluj
Portar Arlauskis
Fundași Susic, D. Ciobotariu, Graovac, Camora
Mijlocaşi Deac, Rodriguez, Tahiri
Atacanţi Petrila, Omrani, Păun
Lincoln Red Imps Echipă probabilă Lincoln Red Imps
Portar Goldwin
Fundași Wiserman, Lopes, Chipolina, Serano
Mijlocaşi Casciaro, Yahaya, Rosa
Atacanţi Walker, Caralerro, Brito

Statistica meciurilor directe CFR Cluj v Lincoln Red Imps

Cele două s-au întâlnit doar în turul de pe 20 iulie, când CFR s-a impus cu 2-1.

Cote pentru CFR Cluj v Lincoln Red Imps

Pentru -1.75 handicap asiatic CFR Cluj, cota este 1.62 la agenția de pariuri Betano. Se câștigă la jumătate din miză dacă echipa din România se impune la fix două goluri diferență și la toată miza de la un handicap de 3 goluri în sus (3-0, 4-1, 4-0, etc).

Cum CFR a înscris de două ori în partida tur, ne putem gândi că ar putea înscrie de macar 3 ori și la Cluj. Over 2,5 goluri marcate de gazde are cota 1.82 la același operator.

CFR Cluj vs Lincoln Red Imps Pont: -1.5 handicap asiatic CFR

CFR arată din ce în ce mai bine, jocul este din ce în ce mai consistent, așa că ar trebui să rezolve destul de repede meciul cu o echipă dintr-o categorie inferioară. Mă aștept la măcar un 2-0 până la pauză, iar apoi diferența se mai poate mări. Chiar dacă a luat gol aproape la fiecare confruntare, campioana României ar trebui să se închidă mult mai bine de această dată și să nu mai aibă emoții cu vreun gol primit. Ciobotariu a jucat destul de bine cu Clinceni, Graovac are experiență, fundașii laterali – la fel. Pariul e câștigător în cazul unei victorii de la două goluri în sus. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 10/10
Cota: 1.53
Status: Castigat

CFR Cluj vs Lincoln Red Imps Pont: CFR Cluj HA-1 prima repriză

CFR Cluj este echipa mai bună, iar asta s-a văzut clar în partea a doua a meciului tur. Prima repriză ar trebui scoasă din discuție, pentru că ardelenii i-au tratat cu superioritate pe adversari. Cred că echipa lui Șumudică se va impune clar, iar diferența va fi făcută încă din primele 45 de minute. Lincoln nu are cum să reziste în Gruia, în fața unui adversar superior din toate punctele de vedere. Betano pariuri oferă o cotă excelentă pentru un avantaj de două goluri încă de la pauză, cu o plasă de siguranță. Miza va fi returnată dacă echipa lui Șumudică va avea avantaj de un singur gol.

Miza: 9/10
Cota: 2.35
Status: Anulat

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici