1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Campionilor »
  5. Borussia Dortmund vs Lazio. Ponturi Pariuri Liga Campionilor, 02.12.2020. Miza este primul loc

Borussia Dortmund vs Lazio. Ponturi Pariuri Liga Campionilor, 02.12.2020. Miza este primul loc

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2020-12-01 17:37:00

Fotbal Liga Campionilor

02 Decembrie 2020, 22:00

Borussia Dortmund

Borussia Dortmund

versus
Lazio

Lazio

1.86

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Borussia Dortmund v Lazio

În grupa F din Liga Campionilor, Borussia Dortmund și Lazio își dispută prima poziție. Germanii sunt pe primul loc, cu 9 puncte, în vreme ce italienii au un punct mai puțin și ocupă poziția secundă. În tur, Lazio s-a impus cu 3-1. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului.

 

Borussia Dortmund: Forma echipei, știri și statistici

Borussia Dortmund este lider în grupa F și are nevoie să nu piardă pentru a merge mai departe, în optimile de finală. Dacă reușește să se impună, echipa lui Favre nu numai că se califică, dar își asigură și prima poziție în grupă, ceea ce n-ar fi tocmai rău. Dortmund are 3 victorii, 2-0 cu Zenit și  un dublu 3-0 cu Brugge, după eșecul cu Lazio, 1-3, din prima etapă a fazei grupelor. În mod normal, echipa lui Favre nu are cum să rateze optimile de finală. Singurul scenariu în care Dortmund nu se califică e acela în care pierde ambele meciuri pe care le mai are de disputat, iar Brugge câștigă atât cu Zenit, cât și pe Olimpico, cu Lazio, în ultima etapă. În ultima etapă din Bundesliga, echipa lui Favre a pierdut surprinzător pe teren propriu, în fața lui FC Koln, care înșirase nu mai puțin de 18 meciuri fără victorie în campionat. 

Favre a lăsat câțiva titulari pe bancă, printre care Hazard, Reyna sau Delaney, dar chiar și așa eșecul este surprinzător, în condițiile în care Haaland, Sancho sau Reus au fost titulari. Căpitanul Borussiei nu se va număra printre titulari, pentru că Favre preferă să joace cu Hazard, Reyna, Sancho și Haaland. Zagadou și Reinier sunt singurii absenți ai germanilor. 

Dortmund a câștigat la cel puțin două goluri ultimele 3 partide din Liga Campionilor și nici nu a primit gol. Pe teren propriu, echipa lui Favre are 5 victorii consecutive , în care a marcat cel puțin de două ori. În septembrie anul trecut s-a jucat ultimul meci pe care germanii nu l-au câștigat acasă, 0-0 cu Barcelona, meci în care Reus a ratat un penalty, iar ter Stegen a avut câteva parade senzaționale. Tottenham este ultima echipă care a câștigat la Dortmund, 1-0 în primăvara lui 2019. Acela este singurul eșec al echipei lui Favre, în ultimele 10 partide de Champions League jucate pe teren propriu. 

 

Lazio: Forma echipei, știri și statistici

Lazio este la un pas de calificarea în optimile de finală, la prima participare în Champions League, după 13 ani. În afara succesului cu Dortmund, din primul meci, italienii au mai câștigat acasă, cu Zenit. A fost tot 3-1, săptămâna trecută, victorie venită după cele două remize înregistrate în deplasare, 1-1 la Sankt Petersburg și Brugge. Lazio se califică încă de pe acum în optimi, dacă reușește să câștige la Dortmund, dacă Brugge pierde acasă cu Zenit sau dacă ambele meciuri di ngrupă se încheie la egalitate. Dacă nu va obține calificarea din această etapă, Lazio, foarte probabil, o va face săptămâna viitoare, când o întâlnește acasă pe Brugge. În ultimul meci de campionat, Lazio a pierdut chiar pe Olimpico, în fața rezervelor lui Udinese. Un meci cât un semnal de alarmă înaintea partidei de la Dortmund, mai ales că Inzaghi a folosit aproape toți titularii. 

Față de partida de campionat, vor apărea din primul minut Luiz Felipe, în defensivă, alături de Acerbi și Ștefan Radu, plus Lucas Leiva și Milinkovic-Savic, în linia mediană. În ofensivă, cuplul Immobile-Correa este de neclintit. Escalante și Muriqi sunt singurii absenți ai lui Lazio. 

Eșecul cu Udinese a fost primul după o serie de 9 partide fără înfrângere, perioadă în care Lazio obținuse 6 victorii și 3 remize. În ultimele 9 partide, doar la Crotone a reușit Lazio să-și păstreze poarta intactă. În toate celelalte 8 partide au marcat ambele echipe. Toate meciurile lui Lazio, din acest sezon au avut goluri în ambele porți. 

Echipe probabile

Borussia Dortmund Echipă probabilă Borussia Dortmund
Portar Burki
Fundași Meunier, Akanji, Hummels, Guereiro
Mijlocaşi Delaney, Witsel - Sancho, Hazard, Reyna
Atacanţi Haaland
Lazio Echipă probabilă Lazio
Portar Strakosha
Fundași L. Felipe, Acerbi, Radu
Mijlocaşi Lazzari, Milinkovic-Savic, Leiva, L. Alberto, Fares
Atacanţi Correa, Immobile

Statistica meciurilor directe Borussia Dortmund v Lazio

În tur, Lazio s-a impus cu 3-1, după ce a condus cu 2-0 la pauză.

Cote pentru Borussia Dortmund v Lazio

1.57 e cota pentru un meci cu măcar 3 goluri. O partidă de tipul GG3+ e cotată la 1.85.

Borussia Dortmund vs Lazio Pont: Peste 3 goluri asiatic

Ne așteaptă un meci în care accentul se va pune pe faza ofensivă. Ambele echipe se bazează pe atacanți care marchează mult, iar din acest punct de vedere vom avea un duel foarte interesant între Erling Haaland și Ciro Immobile. Ambii au marcat în tur, când Lazio s-a impus cu 3-1. Mizez pe o partidă asemănătoare, în care atacanții le vor da mutl de furcă fundașilor. Betano pariuri oferă cea mai bună cotă pentru un Over 3.

Miza: 10/10
Cota: 1.86
Status: Pierdut

Borussia Dortmund vs Lazio Pont: Peste 2 goluri asiatic la pauză

În joc este fotoliul de lider în grupa F de Champions League, dar și o revanșă de luat a nemților care și-au luat papară de la Lazio în partida din tur. Cum atacul celor de la Borussia îl conține pe Haaland, nu este de mirare că voi ataca un pariu care presupune goluri multe, mai ales că Lazio suferă în apărare, luând în week-end 3 goluri de la Udinese, 2 chiar până la pauză. Cota este excelentă și vine din Unibet pariuri sportive.

Miza: 5/10
Cota: 4.10
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici