1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Campionilor »
  5. Beșiktaș vs. Sporting

Beșiktaș vs. Sporting, Ponturi pariuri, Fotbal Liga Campionilor, 19.10.2021: Duel pentru locul 3

Dan Bara
Dan Bara

2021-10-18 13:35:00

Fotbal Liga Campionilor

19 Octombrie 2021, 19:45

Besiktas

Besiktas

versus
Sporting Lisabona

Sporting Lisabona

1.75

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Besiktas v Sporting Lisabona

Beșiktaș și Sporting se întâlnesc marți, de la ora 19:45, în etapa a treia din grupele Ligii Campionilor. Fără niciun punct până acum, fiecare dintre cele două formații speră să scoată cât mai mult din această „dublă”, în urma căreia ar putea lua măcar o opțiune serioasă pentru a prinde primăvara în Europa League. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

Besiktas: Forma echipei, știri și statistici

Până acum, Beșiktaș și Sporting au jucat cu favoritele grupei C, Ajax și Dortmund, și au pierdut fiecare confruntare. După două etape, ambele au zero puncte, diferența făcându-se la golaveraj, 1-4 în cazul turcilor, respectiv 1-6, în cel al portughezilor. 

Pentru Beșiktaș, lucrurile nu merg prea bine nici în campionat, acolo unde a suferit două înfrângeri în ultimele trei etape, 1-2 la Altay și 2-3 la Bașakșehir. Trebuie să notăm, totuși, că problemele apar în special în deplasare, în vreme ce acasă situația e net superioară. Până acum, trupa lui Sergen Yalcin are 4 victorii și un egal în campionat în partidele de pe teren propriu. 

După primele două etape din Liga Campionilor, Beșiktaș nu are prea multe să-și reproșeze, dat fiind că, oricum, era considerată outsider-ul grupei. În primul joc a pierdut la limită cu Dortmund, 1-2 la Istanbul, iar în cel de-al doilea a cedat cu Ajax, 0-2 la Amsterdam. 

Gazdele au reușit să își recupereze câțiva jucători importanți pentru partida de marți, Alex Teixeira și Cyle Larin fiind refăcuți, însă lipsesc în continuare Kenan Karaman, Mehmet Topal, Georges-Kevin Nkoudou și Miralem Pjanic, toți accidentați. 

Statistica ne arată că Beșiktaș e o formație puternică pe teren propriu. Nu doar în campionat, ci și în cupele europene. Printre formațiile cărora le-a ținut piept în ultimii ani se numără Porto (1-1), Leipzig (2-0), Benfica (3-3), Napoli (1-1) sau Arsenal (0-0). 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 8 luni pe profit din 9 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Sporting Lisabona: Forma echipei, știri și statistici

Sporting e pe locul 3 în Portugalia, la egalitate de puncte cu FC Porto (20) și la un punct în spatele celor de la Benfica. În cele 8 etape disputate a primit doar 4 goluri și a marcat 13. Situația sa nu e catastrofală momentan, însă șansele de a merge mai departe în primăvara Champions League sunt mici. Probabil că un obiectiv mai realist este calificarea în faza eliminatorie din Europa League dar, indiferent de ce va urma, „dubla” cu Beșiktaș e esențială pentru a rămâne în cupele europene. 

Până acum, elevii lui Ruben Amorim au avut doar câteva sincope. În campionat, au ratat victoria pe terenul ultimei clasate, Falimacao, scor 1-1, iar în Liga Campionilor au cedat în prima partidă cu 1-5 acasă, contra lui Ajax. De asemenea, au pierdut și la Dortmund, 0-1, însă rezultatul, chiar dacă nu e bun, nu poate fi considerat neașteptat. Ar mai fi de menționat remiza din competiția internă contra celor de la FC Porto, 1-1 pe teren propriu. În rest, Sporting a obținut victorii pe linie, aici putând fi menționat inclusiv succesul din Supercupa Portugaliei, 2-1 cu Braga, formație pe care a bătut-o și în campionat, în deplasare, cu același scor. 

La fel ca și Beșiktaș, și Sporting e o foarte bună echipă de teren propriu. Dar deplasările sunt ceva mai problematice, mai ales în Liga Campionilor. Pe de altă parte, să remarcăm faptul că portughezii au marcat în 11 dintre cele 12 meciuri din noul sezon, excepție făcând confruntarea de la Dortmund. 

Echipe probabile

Besiktas Echipă probabilă Besiktas
Portar Destanoglu
Fundași Rosier, Welinton, Vida, Yilmaz
Mijlocaşi Hutchinson, Josef - Ghezzal, Texeira, Larin
Atacanţi Batshuayi
Sporting Lisabona Echipă probabilă Sporting Lisabona
Portar Adan
Fundași Neto, Coates, Feddal
Mijlocaşi Porro, Nunes, Palhinha, Vinagre
Atacanţi Sarabia, Paulinho, Tomas

Statistica meciurilor directe Besiktas v Sporting Lisabona

În ediția 2015-16 a Europa League, Sporting și Beșiktaș au nimerit în aceeași grupă, alături de Lokomotiv Moscova și Skenderbeu. Pe primul loc a termiat formația din Rusia, cu 11 puncte, urmată de Sporting, cu 10 puncte, și Beșiktaș, cu 9 puncte. În meciul tur, cel din Turcia, scorul a fost egal, 1-1, iar în retur, în chiar ultima etapă, portughezii s-au impus cu 3-1 și și-au asigurat calificarea. 

10.12.15 EL Sporting - Besiktas 3 : 1
01.10.15 EL Besiktas - Sporting 1 : 1

Cote pentru Besiktas v Sporting Lisabona

Conform cotelor de la casele de pariuri, Sporting e ușor favorită în această confruntare, în care nu se așteaptă multe goluri. Cele mai interesante variații ale cotelor s-au înregistrat pentru pariurile cu handicap asiatic (0), așa-numitele DNB (fără remiză). Unele dintre acestea au fost publicate după etapa cu numărul 2, în jurul datei de 20 septembrie, iar alte mai recent, în ultimele zile, dar tendința e aceeași. Cota pe 1 cu HA(0) a crescut recent de la 2.20 la 2.30, iar cea pentru 2 cu HA(0) a avut mici variații în jurul valorii actuale, care are o medie de 1.68. Casele de pariuri care au deschis oferta acum mai bine de două săptămâni au avut la start o cotă de aproximativ 2.10 pentru 1 DNB. 

Besiktas vs Sporting Lisabona Pont: Pauză sau final X

Mă aștept ca întâlnirea să fie un echilibrată, iar dacă una dintre formații va câștiga, cred că o va face la limită. Totuși, remiza îmi face cel mai mult cu ochiul și cred că, la o cotă de 3.30, merită încercată cu o miză nu prea mare. De asemenea, pentru cei mai prudenți, recomand și „Pauză sau final X”, la o cotă de 1.75, propusă de Superbet.

Miza: 5/10
Cota: 1.75
Status: Pierdut

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici