1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Campionilor »
  5. Benfica vs. Midtjylland

Benfica - Midtjylland. Ponturi Liga Campionilor, 2.08.2022. Gazdele la primul meci oficial, oaspeții tocmai au schimbat antrenorul

Matei Udrea
Matei Udrea

2022-08-01 20:16:00

Fotbal Liga Campionilor

02 August 2022, 22:00

Benfica Lisabona

Benfica Lisabona

versus
Midtjylland

Midtjylland

2.25

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Benfica Lisabona v Midtjylland

Benfica Lisabona – FC Midtjylland, partidă programată marți, de la ora 22.00, în prima manșă din turul III preliminar al Ligii Campionilor, aduce față-n față formațiile care în sezonul trecut au terminat pe locul 3 în Portugalia și, respectiv, pe locul 2 în Danemarca. Oaspeții au un avantaj substanțial față de gazde: au început deja de două săptămâni sezonul și au în picioare 5 partide oficiale. Benfica a jucat până acum doar amicale – cu adversari buni, dar tot jocuri fără miză sunt –, însă rămâne favorită prin prisma valorii și a palmaresului.
Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Pariază la Winner pe meciul dintre Benfica vs Midtjylland cu 50 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE

Benfica Lisabona: Forma echipei, știri și statistici

Benfica Lisabona a terminat astă-primăvară din nou dezamăgitor sezonul intern în Portugalia, clasându-e pe locul 3, la distanță uriașă de campioana FC Porto și de Sporting Lisabona. Ca urmare, antrenorul Nelson Verissimo a fost dat afară și în loc a venit germanul Roger Schmidt, de la PSV Eindhoven.
Lusitanii au avut un parcurs bun sezonul trecut în Ligă, deși de asemenea au fost nevoiți să plece din preliminarii. N-a fost suficient și peste vară n-au adus doar antrenor străin, ci și numeroși jucători cu care speră să reintre în lupta pentru titlu acasă. Au venit David Neres, Enzo Fernandez, Joao Victor, Alexander Bah, Petar Musa și Mihailo Ristic. Au fost pierduți însă Darwin Nunez și Everton.
Pregătirile au confirmat speranțele. Ultimele 5 amicale: 2-0 cu Reading, 3-0 cu Nice, 5-1 cu Fulham, 4-2 cu Girona, 3-2 cu Newcastle. Partidele oficiale sunt însă cu totul altceva, iar „dubla” decisivă din turul III preliminar al Ligii vine înainte ca noua echipă să se fi rodat.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 6 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Midtjylland: Forma echipei, știri și statistici

FC Midtjylland a ratat astă-primăvară titlul în fața rivalilor de la FC Copenhaga. Nu l-a dat afară atunci pe antrenorul Bo Henriksen, dar a făcut-o la sfârșitul lunii trecute, după calificarea chinuită, la penalty-uri de departajare, cu AEK Larnaca, în turul II preliminar al Ligii Campionilor. Acum trei zile, în campionatul intern, pe bancă a stat Henrik Jensen, antrenorul adus de la echipa sub 19 ani, iar FC Midtjylland și-a revenit brusc. 
Cele 5 partide oficiale din acest sezon: 1-1 acasă cu Randers FC în campionat, 1-1 acasă cu AEK Larnaca (Cipru) în prima manșă din turul II preliminar al Ligii, 1-3 acasă cu Silkeborg în campionat, 1-1 și calificare după penalty-uri de departajare în deplasare cu AEK Larnaca în manșa secundă a turului II preliminar al Ligii, 5-1 în deplasare cu Odense în campionat.
Midtjylland este o echipă foarte ofensivă, dar care nu prea reușește să-și apere poarta. Are GG, așa cum se poate vedea, în toate partidele oficiale din acest sezon, dar și în toate amicalele din pregătiri.

Echipe probabile

Benfica Lisabona Echipă probabilă Benfica Lisabona
Portar Vlachodimos
Fundași Gilberto, Otamendi, Vertonghen, Grimaldo
Mijlocaşi Fernandez, Weigl – Neres, Ramos, H. Araujo
Atacanţi Musa
Midtjylland Echipă probabilă Midtjylland
Portar Olafsson
Fundași Dalsgaard, Sviatcenko, Juninho
Mijlocaşi Andersson, Onyedika, Charles, Paulinho
Atacanţi Chilufya, Dreyer, Isaksen

Statistica meciurilor directe Benfica Lisabona v Midtjylland

Acesta este primul meci între Benfica și Midtjylland.

Cote pentru Benfica Lisabona v Midtjylland

Acesta ar trebui, în mod normal, să fie un meci cu mai multe goluri, ținând cont de faptul că ambele formații reușesc să înscrie des. Betano pariuri are cota 1,65 pentru minimum 3 reușite la partida Benfica – Midtjylland. Cota pentru totalul asiatic +1 la pauză este de 1,7.
Deși Benfica este favorită, nu cred că va avea viață ușoară marți. Betano pariuri are cota 1,52 pentru handicapul asiatic Midtjylland +2.

Pariază la Netbet pe meciul dintre Benfica vs Midtjylland cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Benfica Lisabona vs Midtjylland Pont: Ambele echipe marchează

Benfica este o echipă foarte puternică, fără îndoială favorită, dar care se află la primul meci oficial al sezonului, cu antrenor nou și o sumedenie de jucători veniți peste vară. S-ar putea ca formula de joc să nu fie stabilizată cum trebuie, dovadă că în ultimele 3 amicale s-au încasat 5 goluri. Midtjylland este o formație bună, care înscrie meci de meci, iar acum schimbarea antrenorului ar putea să-i dea un impuls benefic. În plus, au acest avantaj al faptului că au început mai devreme sezonul și sunt conectați la ritmul competiției. Vom miza pe un surprinzător GG la acest meci – cota 2,25 în oferta Superbet pariuri sportive.

Miza: 7/10
Cota: 2.25
Status: Castigat

Benfica Lisabona vs Midtjylland Pont: Benfica Lisabona victorie

Deși n-a început încă sezonul competițional, mi-e greu să cred că Benfica se poate împiedica de Midtjylland. În perioada de pregătire portughezii n-au stat la discuții cu nimeni, au câștigat toate partidele marcând de la 2 goluri în sus. Doar Newcastle nu a fost învinsă la o diferență mai mare de 1 gol. Midtjylland a trecut prin multe emoții cu modesta AEK Larnaca, trecând de ea după 2 remize și lovituri de la 11m. Ca atare, nu văd cum Benfica nu va trece lejer de Midtjylland, pariul meu fiind victoria simplă a gazdelor la o cotă din oferta Superbet pariuri sportive.

Miza: 1/10
Cota: 1.33
Status: Castigat

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici