1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Campionilor »
  5. Bayern Munchen - Sevilla, Ponturi Pariuri Supercupa Europei, 24.09.2020, Își continuă bavarezii parcursul excelent?!

Bayern Munchen - Sevilla, Ponturi Pariuri Supercupa Europei, 24.09.2020, Își continuă bavarezii parcursul excelent?!

Guest
Guest

2020-09-23 23:14:00

Supercupa Europei

24 Septembrie 2020, 22:00

Bayern Munchen

Bayern Munchen

versus
Sevilla FC

Sevilla FC

1.47

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Bayern Munchen v Sevilla FC

Sezonul european 2019-2020 se încheie cu un meci de clasă, cel din Supercupa Europei dintre câștigătoarea Ligii, Bayern Munchen și cea din Europa League, FC Sevilla, meci ce este programat la Budapesta, pe Puskas Arena, cu începere de la ora 22 00. Noi venim cu un pont de la această partidă, iar analiza o puteți citi în rândurile de mai jos. UEFA  va permite accesul fanilor, până la 30% din capacitatea stadionului, adica aproximativ 20.000 de fani.

Bayern Munchen: Forma echipei, știri și statistici

Bayern Munchen e de neoprit. Bavarezii au câștigat tot în sezonul trecut, realizând eventul, iar începutul noului sezon a fost mai mult decât fulminant. 8-0 cu Schalke, trupa lui Flick predând o nouă lecție de fotbal. Pauza nu i-a afectat deloc pe fotbaliștii lui Bayern, care par în acest moment cei mai în formă jucători din Europa. Chiar și după plecarea lui Thiago Alcantara, la Liverpool, echipa practică același fotbal spectacol.

Și vorbim de un jucător care era esențial în angrenajul formației lui Flick. Totuși, cu un Leon Goretzka în mare formă, plecarea spaniolului va fi acoperită. Sane a debutat cu gol la Bayern și împreună cu Gnabry vor să facă un duet precum în vremea lui Ribery și Robben. Neamțul s-a acomodat exelent la Bayern, după despărțirea de City în această vară. Chiar dacă vine după un sezon în care a fost chinuit de accidentări, Leory își poate demonstra clasa încă din primele meciuri.

Echipa arată identic cu cea din finalul sezonului trecut, astfel că nu exista nici un motiv ca Flick să "strice" primul 11 cu alți fotbaliști. Doar Sane a apărut, care i-a luat locul lui Coman. Perisic s-a întors la Inter, cu toate că a avut un sezon foarte bun în tricoul bavarezilor. La fel ca și Coutinho, care a fost chemat de Koeman la Barca. Alaba nu va putea evolua în meciul de mâine, acuzând niște probleme musculare. Față de echipa din meciul cu Schalke, Davies și Coman vor intra în primul 11. Mă aștept la un nou meci bun făcut de către bavarezi și implicit la un nou scor fluviu în favoarea trupei de pe Allianz Arena.

Sevilla FC: Forma echipei, știri și statistici

Sevillia a demonstrat încă o dată că este specialista celei de-a doua întreceri din Europa. Trupa andaluză s-a impus pentru a 6 oară în Europa League, devenind cea mai titrată formație în această competiție. Era și înainte de succesul de anul acesta, succes prin care și-a confirmat supremația. Doar că victoria din acest an a fost una oarecum cu șansă. Mai ales dacă ne aducem aminte de semifinala cu United, în care andaluzii au avut mare șansă în acea partidă.

Se spune că norocul ține cu cei buni, iar Sevilla s-a impus într-o finală extrem de spectaculoasă, 3-2 contra celor de la Inter. A fost un succes per total meritat pentru trupa de pe Snachez Pizjuan, care în noul sezon va aborda întrecerile cu lotul puțin schimbat. Sergio Reguilón și Banega sunt cele mai importante plecări de la trupa andaluză, care însă a reușit să-l aducă pe Rakitic, la 6 ani de la transferul acestuia la Barcelona. Alt transfer important e cel al lui Acuna, de la Sporting. În rest, au venit jucători după împrumut, precum Mesa, Vasquez sau Aleix Vidal.

Echipa va arăta în proporții foarte mari ca în sezonul trecut. Fundașul stânga și creierul echipei vor fi diferiți. Trupa lui Lopetegui nu are nici o absență și speră să dea lovitura în fața bavarezilor. Doar că va fi un meci extrem de greu, dacă nu chiar imposibil.

 

Echipe probabile

Bayern Munchen Echipă probabilă Bayern Munchen
Portar Neuer (c)
Fundași Pavard, Süle, Boateng, Davies
Mijlocaşi Kimmich, Goretzka - Gnabry, Müller, Coman
Atacanţi Lewandowski
Sevilla FC Echipă probabilă Sevilla FC
Portar Bono
Fundași Navas (c), Kounde, Carlos, Escudero
Mijlocaşi Rakitic, Gudelj, Fernando
Atacanţi Suso, de Jong, Ocampos

Statistica meciurilor directe Bayern Munchen v Sevilla FC

Va fi a treia confruntare directă între cele 2 formații. Sevilla și Bayern s-au mai întâlnit în urmă cu 3 sezoane, în sferturile Ligii Campionilor, atunci când bavarezii au mers mai departe după 3-1 la general, 2-1 în Spania și 0-0 pe Allianz Arena.

Cote pentru Bayern Munchen v Sevilla FC

Pe lângă pronosticul oferit, din oferta de pariuri Unibet, mai putem merge și pe 1/1 la o cotă de 1.81.

Bayern Munchen vs Sevilla FC Pont: Bayern H-1 asiatic

Bayern își va continua marșul și după această partidă. Bavarezii par de neoprit și la cum au evoluat cu Schalke, nu văd cum s-ar putea împiedica de trupa lui Lopetegui. Pentru prima oară din martie, în tribune vor asista peste 10,000 de fani, lucru care va dinamiza partida. Sunt foarte încrezător în trupa lui Flick, dar ca măsură de precauție, pentru că orice e posibil în fotbal, voi merge pe H-1 asiatic, cu miza returnată în cazul unui succes la doar un gol diferență pentru Bayern Munchn.

Miza: 10/10
Cota: 1.47
Status: Pierdut

Bayern Munchen vs Sevilla FC Pont: Bayern Munchen victorie

Folosim acest pariu pentru proiectul #biletulzilei. Bayern Munchen a câștigat sezonul trecut practic tot ce se putea, reușind tripla, impunându-se în Cupă, Campionat și mai ales în Champions League. Echipa a arătat foarte bine în majoritatea meciurilor, trecând 8-2 de Barcelona, de fapt venind după 23 de victorii consecutive. Iar această dominare europeană a lui Bayern poate să fie continuată și în acest sezon, bavarezii începând Bundesliga cu un 8-0 împotriva lui Schalke, noua achiziție Sane strălucind. Sevilla evident încercă și ea să câștige acest trofeu, fiind o specialistă a cupelor europene. Însă spaniolii, chiar dacă sunt neînvinși din februarie, par a avea un lot mult mai modest decât oponenții de astăzi, câștigând destul de chinuit Europa League iar de atunci neavând vreun joc oficial, disputând doar amicale. Consider astfel că Bayern este favorită, pariul mergând pe victoria lor la o cotă oferită de Betano pariuri sportive.

Miza: 1/10
Cota: 1.37
Status: Pierdut

Bayern Munchen vs Sevilla FC Pont: Peste 2 goluri asiatic la pauză

Bayern a pornit Bundesliga en-fanfare, cu un 8-0 cu Schalke, arătând că nu are milă de nimeni, marcând câte goluri poate, indiferent de numele adversarului, atât Schalke, cât și Barcelona, au încasat 8 goluri de la mașinăria nemțească. Sevilla are șanse mari să încaseze multe goluri de la nemți care vor și acest trofeu, de aceea mizez pe un meci cu multe goluri rapide la o cotă bună oferită de Unibet pariuri sportive.

Miza: 5/10
Cota: 3.20
Status: Anulat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici