1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Campionilor »
  5. Bayern Munchen - Salzburg. Ponturi pariuri Liga Campionilor. 25.11.2020

Bayern Munchen - Salzburg. Ponturi pariuri Liga Campionilor. 25.11.2020

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2020-11-24 20:06:00

Fotbal Liga Campionilor

25 Noiembrie 2020, 22:00

Bayern Munchen

Bayern Munchen

versus
Salzburg

Salzburg

1.65

Cele mai bune cote:

NetBet
L1160651W000195
Pariază acum la NetBet

Analiză și informații pentru Bayern Munchen v Salzburg

Liderul grupei A din Liga Campionilor, Bayern Munchen, joacă pe teren propriu cu Salzburg, iar noi am selectat un pronostic din oferta Publicwin pariuri. Bayern este pe primul loc, cu nouă puncte, iar Salzburg ete pe locul patru, cu un singur punct.

Bayern Munchen: Forma echipei, știri și statistici

Bayern își poate asigura matematic calificarea în optimi cu un succes împotriva lui Salzburg. Băieții lui Hansi Flick au comis-o în campionat, unde au remizat, 1-1, pe teren propriu cu Werder Bremen. FLick a încercat să menajeze câțiva titulari, printre care Sane, Gnabri sau Goretzka, în timp ce Tolisso, Davies și Kimmich au fost și sunt indisponibili. S-a lovit și Lucas Hernandez, ceea ce înseamnă că Alaba va juca fundaș stânga, iar Boateng și Sule în fața apărării. Javi Martinez îi va lua locul lui Kimmich în fața apărării, alături de Goretzka, iar Sane, Gnabry, Muller și Lewandovski vor fi în atac. Bayern are 15 victorii consecutive în Liga Campionilor și va încerca să ducă această serie cât mai departe, de aceea să ne așteptăm la o echipă foarte motivată. Bayern a marcat cel puțin trei goluri în opt din ultimele zece partide în Liga Campionilor.

Salzburg: Forma echipei, știri și statistici

Salzburg vine la Munchen după o înfrângere pe teren propriu în campionat, 1-3 cu Sturm Graz. De altfel, Salzburg nu și-a revenit după înfrângerea 2-6 cu Bayern, când a scos doar un egal în deplasare cu Rapid Viena. Așadar, forma austricilor nu este una grozavă. În Ligă, însă, există motivație și orice jucător dă totul, astfel că trebuie să ne așteptăm la o replică destul de consistentă. Salzburg a marcat cel puțin două goluri în ultimele cinci meciuri jucate în Liga Campionilor. Maghiarul Szoboszlai, care și-a dus naționala la campionatul european este de urmărit și la acest meci, după ce le-a dat gol lui Lokomotiv și Atletico. Vor lipsi Bernede și Daka, iar Junuzovic este incert. Obiectivul realist al lui Salzburg este să o depășească pe Lokomotiv pentru a continua în Europa League, dar cu un egal în celălalt meci, austriecii pot visa și la optimile Ligii Campionilor

Echipe probabile

Bayern Munchen Echipă probabilă Bayern Munchen
Portar Neuer -
Fundași Pavard, Boateng, Sule, Alaba -
Mijlocaşi Goretzka, Martinez - Gnabry, Muller, Sane -
Atacanţi Lewandowski.
Salzburg Echipă probabilă Salzburg
Portar Stankovic
Fundași Ulmer, Wober, Ramalho, Kristensen
Mijlocaşi Szoboszlai, Camara, Mwepu, Okafor
Atacanţi Koita, Berisha.

Statistica meciurilor directe Bayern Munchen v Salzburg

În tur, Bayern s-a impus cu 6-2

Cote pentru Bayern Munchen v Salzburg

Descarcă oferta Superbet pariuri pentru a avea acces la două cote pentru acest meci. Avem o cotă de 1,155 pentru 1 pauză/ 1 final și o cotă de 2,1 pentru un meci cu cel puțin cinci goluri.

Bayern Munchen vs Salzburg Pont: Bayern câștigă cu h (-1,5)

Jucătorii lui Bayern au simțit în tur că nu e de joacă cu Salzburg, de aceea vor fi mai atenți acum și vor încerca să își țină adversarul la respect. Salzburg a jucat slab în campionat și nu a putut ține ritmul 90 de minute în tur, de aceea nu cred că o va face acum. Merg pe o nouă victorie clară a lui Bayern, căreia egalul cu Werder i-a sunat ca un semnal de alarmă. Cu tot arsenalul ofensiv pe teren, e greu de crezut că Bayern nu va câștiga la o diferență clară cu o echipă care a primit cel puțin două goluri în toate cele trei meciuri jucate în această grupă. Pariez pe un succes la handicap al formației gazdă la o cotă din oferta Publicwin pariuri sportive.

Miza: 10/10
Cota: 1.65
Status: Castigat

Bayern Munchen vs Salzburg Pont: Salzburg peste 2,5 offside-uri

Mizez pe cel puțin 3 offside-uri din partea echipei din Austria. În turul de la Salzburg, taurii au fost surprinși de 7 ori în poziții neregulamentare. Stilul de joc avântat, cu combinații în viteză îi expune destul de des pe vizitatori la poziții de offside, cu atacanții mai mereu la limita penultimului apărător advers. Acum vor evolua mai mult pe contre, pe terenul bavarezilor care sunt așteptați să domine teritorial și să urce cu fundașii foarte sus. Recent, Red Bull Salzburg a înregistrat 2 offside-uri cu Sturm Graz, 7 cu Bayern, 3 cu Rapid Viena, 3 cu Tirol, 2 cu Atletico Madrid sau 5 cu Austria Viena.

Miza: 10/10
Cota: 1.87
Status: Pierdut

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici