1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Campionilor »
  5. Bayern Munchen vs PSG

Bayern Munchen vs PSG – Ponturi Pariuri Liga Campionilor, 08.03.2023

Lavinia Benciu
Lavinia Benciu

2023-03-06 18:29:00

Fotbal Liga Campionilor

08 Martie 2023, 22:00

Bayern Munchen

Bayern Munchen

versus
PSG

PSG

1.62

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Bayern Munchen v PSG

Bayern și PSG se întâlnesc pentru a doua manșă din optimile Ligii Campionilor. Meciul este programat miercuri seară, începând cu orele 22:00, pe Allianz Arena din Munchen, sub conducerea arbitrului italian Orsato. Bayern este ușor favorită în acest duel, însă este greu de prezis cine va reuși calificarea. În continuare puteți citi mai multe informații despre forma celor două echipe și un pont recomandat.

100 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Bayern Munchen: Forma echipei, știri și statistici

Bayern este în fața unui meci extrem de important. O reîntâlnește pe PSG în meciul retur și vine cu 2 avantaje: terenului propriu și scorul de 1:0 din prima manșă. Bayern este la doar un pas de semifinala Ligii Campionilor. Formația are în palmares 6 astfel de trofee, iar ultimul a fost obținut în sezonul 2019-2020 când a învins-o în finală chiar pe adversara din acest meci cu scorul de 1:0.

Forma echipei este excelentă. Bayern este lider în Bundesliga și are un golaveraj impresionant de 66:22. Ofensivă a marcat o medie de aproape 3 goluri pe meci într-unul dintre cele mai puternice campionate din lume. Defensiva este și ea de lăudat deoarece a încasat în medie sub un gol per meci și PSG nu a reușit să o doboare în meciul tur jucat în Franța. Musiala este golgheterul formației cu 11 reușite și 8 asisturi în acest sezon. Choupo-Moting și Gnabry urmează, cu câte 10, respectiv 9 goluri.

În meciul tur, Kingsley Coman a fost eroul lui Bayern prin golul marcat în minutul 53 din centrarea lui Davies. Pavard a fost eliminat în minutul 92 și va fi absent în meciul retur.

De la meciul cu PSG, Bayern a suferit o înfrângere surprinzătoare în campionat pe terenul lui Monchengladbach, scor 3:2. Moralul jucătorilor este foarte bun după etapele câștigate apoi cu Union Berlin, scor 3:0 și cu Stutgart, scor 2:1, meciuri cu 9, respectiv 14 cornere.

Din lot vor lipsi următorii jucători: Hernandez, Mazraoui, Neuer și Pavard. Portarul Neuer nu va reveni în acest sezon.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

PSG: Forma echipei, știri și statistici

PSG are o misiune destul de grea pe terenul lui Bayern. Echipa este obligată să iasă la joc și să încerce să întoarcă scorul de 1:0 din tur, lucru ce va fi extrem de greu de făcut având în vedere că joacă în deplasare și a fost dominată destul de clar în prima manșă.

Forma echipei este destul de bună. După înfrângerea cu Bayern, formația franceză a reușit să le învingă în campionat pe Lille, pe Marseille și pe Nantes. A marcat un total de 11 goluri în aceste 3 partide și a încasat un total de 5.  Au fost minimum 9 lovituri de colț în fiecare din aceste 3 partide. PSG este pe primul loc în campionat și este foarte aproape de câștigarea celui de-al 11 titlu din palmaresul clubului.

Golaverajul este foarte bun, 66:25 și reflectă forța ofensivă de care dispune PSG. Mbappe este golgheterul formației cu un impresionant număr de 18 goluri reușite în acest sezon. Messi și Neymar urmează la rând cu câte 13 goluri marcate. Mbappe a reușit să marcheze în meciul tur golul egalizator din minutul 82, dar acesta a fost anulat pe motiv de offside. Ne așteptăm că acesta să înscrie din nou, mai ales că PSG nu mai are nimic de pierdut și este obligată să atace pentru a se califică în sferturile de finală ale competiției.

Din lotul oaspeților vor lipsi: Hakimi, Kimpembe, Sanches și vedetă Neymar, acesta fiind accidentat la gleznă.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Echipe probabile

Bayern Munchen Echipă probabilă Bayern Munchen
Portar Sommer
Fundași Sarr, de Ligt, Upamecano
Mijlocaşi Sane, Kimmich, Goretzka, Cancelo, Musiala, Coman
Atacanţi Choupo-Moting
PSG Echipă probabilă PSG
Portar Donnaruma
Fundași Hakimi, Ramos, Marquinhos, Mendes
Mijlocaşi Zaire-Emery, Pereira, Verratti, Soler
Atacanţi Messi, Mbappe

Statistica meciurilor directe Bayern Munchen v PSG

Așa arată cele mai recente întâlniri dintre Bayern și PSG. S-au acordat 9 cornere în duelul de la mijlocul lunii februarie, meci dominat și câștigat de nemți. În 2021 s-au întâlnit în sferturile Ligii Campionilor, iar PSG s-a calificat în semifinale după scorul general de 3:3. Au fost 13, respectiv 16 lovituri de colț.

14.02.23             UCL       PSG       Bayern  0:1         9 cornere

13.04.21             UCL       PSG       Bayern  0:1         13 cornere

07.04.21             UCL       Bayern  PSG       2:3         16 cornere

23.08.20             UCL       PSG       Bayern  0:1         8 cornere

21.07.18             ICC        Bayern  PSG       3:1         10 cornere

80 RON FREEBET + 100 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Bayern Munchen v PSG

Din oferta de pariuri Betano am ales o cotă de 1.62 pentru ca în acest meci să se acorde peste 8.5 lovituri de colț. Dacă PSG primește peste 3.5 cornere, cota ajunge la 1.78.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Bayern Munchen vs PSG Pont: Peste 8.5 cornere

Părerea mea este că va fi un meci greu, un meci cu miză uriașă pentru 2 formații extrem de puternice. Bayern are atât avantajul scorului din tur, cât și al poziției de gazdă. PSG are de muncit, iar nemții o așteaptă cu o defensivă zdravănă. Bayern a primit în campionat 0.7 goluri per etapă, iar în grupele UCL a încasat doar 2 goluri în 6 meciuri. Merg pe cornere, peste 8.5 în meci la cota 1.62 oferită de Betano Pariuri Sportive.

Fotbal Liga Campionilor

Peste 8.5 cornere

1.62
Bayern Munchen vs PSG

08 Mar 23, 22:00

Miza: 8/10
Cota: 1.62
Status: Castigat

Bayern Munchen vs PSG Pont: Bayern Munchen HA+0

Bayern nu concepe să piardă calificarea în sferturile Champions League, mai ales că pornește returul cu un avantaj de un gol după victoria cu 1-0 din Franța. În ciuda investițiilor masive în jucători, PSG nu pare a avea forța necesară de a avansa în această competiție, lotul este încă un conglomerat de jucători renumiți și nu o echipă închegată. Poate și pentru că în campionat nu are adversari care să o solicite cu adevărat și o lasă mai moale, cum spunem noi mai colocvial. Bayern n-a pierdut niciun meci pe teren propriu în ultimul an, indiferent de competiție, ceea ce îi demonstrează forța impresionantă a formației din Germania. Așa că o să merg pe un rezultat favorabil formației gazdă, victorie cu handicap asiatic 0 care ne returnează miza în cazul unui egal. Cota vine din oferta Betano pariuri sportive.

Fotbal Liga Campionilor

Bayern Munchen HA+0

1.40
Bayern Munchen vs PSG

08 Mar 23, 22:00

Miza: 10/10
Cota: 1.40
Status: Castigat

Bayern Munchen vs PSG Pont: GG - Ambele marchează

A fost secetă de goluri în partida-tur, la Paris, dar la Munchen va fi cu totul altfel. Campioana Franței are de recuperat acel 0-1 din urmă cu trei săptămâni, are și mijloacele de a înscrie în Bavaria: Messi și Mbappe - protagoniștii finalei Cupei Mondiale din urmă cu nici trei luni - sunt acolo. De partea cealaltă, Bayern e o adevărată "oaste de asalt", cu 5-6 "guri de foc" care pot aduce golul. Ambele echipe - două foțe ale Europei - sunt puternice în atac și vulnerabile în apărare.

Miza: 10/10
Cota: 1.47
Status: Pierdut

Bayern Munchen vs PSG Pont: Kylian Mbappe - peste 1,5 șuturi pe poartă

După înfrângerea la limită suferită pe Parc des Princes, parizienii au doar varianta victoriei pentru a spera la calificarea mai departe în sferturile de finală. Campionii en-titre și actualii lideri din Ligue 1 au primit o veste greu de digerat în urmă cu câteva zile, stafful parizienilor confirmând că Neymar va suferi curând o intervenție chirurgicală și va lipsi 3-4 luni de pe teren, sezonul său fiind, oficial, încheiat. În absența brazilianului, responsabilitatea ofensivă va crește atât din partea lui Leo Messi, cât și pentru Kylian Mbappe. Mbappe a devenit, recent, cel mai bun marcator din istoria clubului după reușita din weekend contra celor de la Nantes, iar imediat după meci a vorbit despre importanța meciului din această seară și despre motivația pe care o are în a contribui decisiv la calificarea echipei sale. Mbappe este omul providențial din atacul lui Galtier, iar acest lucru s-a văzut și în partida tur, atunci când jocul PSG-ului a avut o cu totul altă față după introducerea lui Kylian. În doar 30 de minute de joc, Mbappe a tras un șut pe poartă, a avut un gol anulat și a schimbat total jocul ofensiv al coechipierilor săi. Având în vedere că parizienii au doar varianta victoriei, mă aștept la o abordare ofensivă încă de la început din partea lor, una în care Messi ar putea juca rolul de dirijor, în vreme ce majoritatea mingilor îl vor căuta pe Mbappe, unul dintre cei mai în formă jucători ai lumii și unul dintre cei mai buni fotbaliști la finalizare. Pronosticul meu merge pe cel puțin două șuturi pe poartă izbutite de Kylian Mbappe, pentru o cotă de 2.25. Am selectat acest meci din oferta de pariuri sportive Superbet.

Miza: 10/10
Cota: 2.25
Status: Pierdut

Sunt tipster in echipa PariuriX de la inceputul anului 2018 si ma axez pe urmatoarele campionate: Germania, Olanda, Norvegia, Ucraina, Anglia, Spania. Analizez de asemenea meciurile din Champions League si Europa League. Acesta nu este neaparat un job, sportul si pariurile sportive sunt o pasiune. In timpul liber imi place sa joc tenis si badminton. Lucrez la o companie multinationala, dar ma con ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici