1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Campionilor »
  5. Barcelona vs Napoli. Ponturi Pariuri Liga Campionilor, 08.08.2020. Să fie show!!!

Barcelona vs Napoli. Ponturi Pariuri Liga Campionilor, 08.08.2020. Să fie show!!!

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2020-08-07 17:56:00

Fotbal Liga Campionilor

08 August 2020, 22:00

Barcelona

Barcelona

versus
Napoli

Napoli

2.04

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Barcelona v Napoli

Barcelona și Napoli se întâlnesc pe Camp Nou, în returul optimilor de finală din UEFA Champions League. În tur, a fost 1-1, iar la finalul analizei meciului găsiți pontul recomandat.

Barcelona: Forma echipei, știri și statistici

Barcelona a pierdut titlul în fața Realului, iar câștigarea Ligii Campionilor e ultimul obiectiv realizabil, sub comanda lui Quique Setien. Mandatul lui Setien n-a fost așa cum și-a imaginat toată lumea, ci brăzdat de conflicte evidente cu jucătorii importanți, cel mai evident fiind cel cu Messi. Barcelona a încheiat sezonul cu o victorie, 5-0 pe terenul lui Alaves, dar a fost, mai degrabă o modalitate a jucătorilor de a-i transmite lui Setien că, atunci când vor, lucrurile decurg pe făgașul normal.

Setien are două mari probleme. Busquets și Vidal sunt suspendați, jucători importanți, care ar fi ajutat-o pe Barcelona în tentativa de a se califica. Rakitic va prelua locul lui Busquets, iar De Jong și Sergi Roberto vor fi interi. În atac, nu sunt probleme. Griezmann a fost convocat și va fi titularizat, alături de Messi și Luis Suarez. Francezul a avut ușoare probleme, iar absența lui ar fi făcut ca Barcelona să joace într-un sistem nou, 3-5-2, potrivit presei catalane. Lenglet nu e 100%, dar va strânge din dinți pentru a jcua din primul minut, în condițiile în care Umtiti e accidentat, iar Araujo are, la rându-i, probleme.

Barcelona e neînvinsă în ultimele 35 de meciuri de pe teren propriu, în UEFA Champions League. Ultimul eșec e cel cu Bayern, 0-3, în semifinalele din 2013. De atunci, doar 4 echipe au scăpat neînvinse pe Camp Nou, Atletico (1-1), Juventus (0-0), Tottenham (1-1) și Slavia Praga (0-0), în această ediție. 

Napoli: Forma echipei, știri și statistici

Napoli a alternat prestațiile pozitive cu cele slabe, în finalul sezonului încheiat săptămâna trecută. Câștigarea Cupei Italiei, care i-a adus calificarea directă în grupele Europa League, și imposibilitatea de a mai prinde un loc de Champions, au făcut ca băieții lui Gattuso să nu mai tragă atât de tare în ultima parte a sezonului. Napoli a terminat pe locul 7 și a pierdut ultimele două meciuri jucate în deplasare, prilej pentru Gattuso ”să-i tragă de urechi„ pe jucătorii lui, din pricina lipsei de implicare. 

Gattuso a primit o veste bună în zilele premergătoare partidei de pe Camp Nou. Accidentat în ultima etapă, Insigne are șanse să joace la Barcelona, chiar dacă s-ar putea să nu fie titular pe Camp Nou. Dacă nu va putea intra din primul minut, căpitanul lui Napoli va fi înlocuit de Lozano. Manolas e accidentat, iar Maksimovic, incert, ceea ce-i dă bătăi de cap lui Gattuso în alcătuirea defensivei. Dacă nu-l va putea folosi pe stoperul sârb, l-ar putea trage în centru pe Di Lorenzo, iar Hysaj să joace în flancul drept. O decizie va fi luată în ziua meciului.

Napoli e neînvinsă în această ediție de UEFA Champions League, în care a obținut 3 victorii și 4 remize. Ultimul eșec datează din decembrie 2018, 0-1 la Liverpool, rezultat care a coincis cu eliminarea din competiție. De altfel, eșecul de pe Anfield este singurul din ultimele 13 partide jucate în Champions League. Atunci când vine vorba de meciurile din deplasare, Napoli nu are statistica de partea sa - a câștigat doar un meci din ultimele nouă, 3-2 pe terenul lui Salzburg, în această ediție. 

Echipe probabile

Barcelona Echipă probabilă Barcelona
Portar ter Stegen
Fundași Semedo, Pique, Lenglet, J. Alba
Mijlocaşi S. Roberto, Rakitic, de Jong
Atacanţi Messi, Suarez, Griezmann
Napoli Echipă probabilă Napoli
Portar Ospina
Fundași Hysaj, Di Lorenzo, Koulibaly, M. Rui
Mijlocaşi F. Ruiz, Demme, Zielinski
Atacanţi Callejon, Mertens, Insigne

Statistica meciurilor directe Barcelona v Napoli

Până la meciul tur, încheiat 1-1, cele două echipe se mai întâlniseră doar în partide amicale, în care s-au marcat multe goluri - 13, în 4 partide. Barcelona s-a impus de 3 ori, iar Napoli, o dată.

Cote pentru Barcelona v Napoli

1.62 e cota pentru un meci cu măcar 3 reușite. Un pariu îndrăzneț, dar cu șanse de reușită, datorită absențelor de la Barcelona, ar fi cel în care Napoli nu pierde. Cota e tentantă (2.35).

Barcelona vs Napoli Pont: Peste 3 goluri asiatic

Ne așteaptă un meci tare, în care soarta calificării încă nu e decisă, în ciuda remizei scoase de Barcelona pe San Paolo. Napoli vine în Catalunya să-și joace șansa și să profite de absențele lui Busquets și Vidal. În același timp, pentru catalani, Liga Campionilor e ultima șansă să încheie cu bine un sezon în care nu au câștigat niciun trofeu și au pierdut titlul în fața lui Real Madrid. Cred că vom vedea o partidă spectaculoasă în care oamenii din ofensiva celor două echipe vor lua prim-planul. Un Over 3, la o cotă care dublează investiția, mi se pare cea mai bună alegere.

Miza: 8/10
Cota: 2.04
Status: Castigat

Barcelona vs Napoli Pont: Peste 2 goluri asiatic la pauză

Napoli nu are ce apăra, pornește returul cu Barcelona fiind eliminată după acel 1-1 din prima manșă, de aceea trebuie să atace furibund poarta celor de la Barcelona pentru a reuși să marcheze un gol și de a reveni în cărțile calificării. Dar cum știm ce atac are Barcelona, mă aștept ca gazdele să nu stea cu mâinile-n sân, ci să muște decisiv pe contre.

Miza: 5/10
Cota: 4.60
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici