1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Campionilor »
  5. Barcelona - Dinamo Kiev

Barcelona - Dinamo Kiev. Ponturi pariuri Liga Campionilor. 20.10.2021

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2021-10-20 01:16:00

Fotbal Liga Campionilor

20 Octombrie 2021, 19:45

Barcelona

Barcelona

versus
Dinamo Kiev

Dinamo Kiev

1.80

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Barcelona v Dinamo Kiev

În etapa a treia din grupa E a Ligii Campionilor, Barcelona speră să obțină primele puncte în acest sezon în meciul cu Dinamo Kiev. Catalanii sunt pe ultimul loc, cu zero puncte, în timp ce Dinamo Kiev este pe trei, cu un punct. Cota aleasă din oferta Superbet pariuri o găsiți la finalul acestei avancronici.

Barcelona: Forma echipei, știri și statistici

Barcelona se află într-o situație dificilă în această grupă E dominată de Bayern Munchen. Echipa pregătită de Ronald Koeman nu a luat vreun punct, nu a marcat în primele două partide și a încasat șase goluri. Catalanii au nevoie de șase puncte din cele două partide cu Dinamo Kiev pentru a mai spera la primăvara europeană, iar semnalul a fost dat în campionat, unde au învins Valencia cu 3-1. Ansu Fati, Depay și Coutinho au fost marcatori într-o victorie în care jocul nu a convins.

Pentru partida cu Dinamo Kiev, Eric Garcia este suspendat, ceea ce îi deschide drumul lui Lenglet să joace alături de Piquet. Aguero a prins finalul partidei cu Valencia, dar nu are șanse de a juca titular, în schimb Dembele ar putea lua loc pe banca de rezerve. Depay va fi folosit ca număr 9, cu Dest și Ansu Fati alături și cu Gavi și De Jong la susținere.

Barcelona a fost condusă în cinci din ultimele șapte partide, dar pe Camp Nou s-a descurcat bine, dacă scoatem din ecuație meciul cu Bayern Munchen. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 8 luni pe profit din 9 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Dinamo Kiev: Forma echipei, știri și statistici

Dinamo Kiev este outsider în această grupă dificilă, dar are un punct, în urma egalului fără goluri cu Benfica, pe teren propriu. În deplasarea de la Munchen, elevii lui Mircea Lucescu au încasat cinci goluri, fără să reușească să înscrie. În campionatul Ucrainei, Dinamo Kiev este lider neînvins, cu un total de 29 de puncte din 33 posibile. În ultima etapă, Dinamo s-a impus cu 4-1 în deplasare, Garmash reușind o dublă.

Sunt probleme în compartimentul ofensiv, unde Besedin, Kargbo și Kulach sunt accidentați, iar Supriaga l-a dezamăgit pe Lucescu în ultimul meci de campionat și a fost înlocuit în minutul 41.

Tsygnakov este cel mai în formă jucător, cu opt goluri în acest sezon și are amintiri plăcute din meciul cu Barcelona de pe Camp Nou, unde a marcat în urmă cu un an. Garmash va conduce atacul, cu De Pena și Shaparenko la susținere. 

Echipe probabile

Barcelona Echipă probabilă Barcelona
Portar Ter Stegen;
Fundași Roberto, Pique, Lenglet, Alba
Mijlocaşi Gavi, Busquets, De Jong;
Atacanţi Dest, Depay, Fati
Dinamo Kiev Echipă probabilă Dinamo Kiev
Portar Bushchan;
Fundași Tymchyk, Zabarnyi, Shabanov, Mykolenko;
Mijlocaşi Shaparenko, Sydorchuk; Tsygankov, Bulyalskyi, De Pena;
Atacanţi Garmash

Statistica meciurilor directe Barcelona v Dinamo Kiev

Cele două echipe s-au întâlnit și în sezonul precedent al Ligii Campionilor, iar Barcelona s-a impus în ambele partide. 

Cote pentru Barcelona v Dinamo Kiev

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați a acest meci. Avem o cotă de 1,5 pentru un meci cu cel puțin trei goluri și o cotă de 1,75 pentru 1 pauză / 1 final.

Barcelona vs Dinamo Kiev Pont: Barcelona câștigă cu h (-1,5)

Barcelona se simte bine pe teren propriu, iar victoria cu Valencia întărește această afirmație. Catalanii vor aborda acest meci ca pe o finală, iar Koeman are la dispoziție jucătorii importanți de atac. Dinamo Kiev și-a arătat limitele în partidele cu Benfica și Bayern și are probleme în atac, unde Lucescu nu se poate baza pe câțiva jucători importanți. Cred că Barcelona va căuta să obțină o victorie fără emoții, împotriva unei echipe care nu are o linie ofensivă de calitate și o apărare destul de ezitantă. Cota am ales-o din oferta Superbet pariuri

Miza: 10/10
Cota: 1.80
Status: Pierdut

Barcelona vs Dinamo Kiev Pont: -1 handicap asiatic Barcelona

Barcelona a câștigat 4 din cele 5 partide jucate acasă în La Liga în acest sezon, dintre care 3 la scor, așa cum s-a întâmplat și în weekendul care a trecut, cu Valencia, 3-1. Echipa antrenată de Ronald Koeman a eșuat în Liga Campionilor, 0-6 în două partide, așa că e imperios necesar pentru a mai spera la calificare să învingă în seara asta, și chiar la o diferență consistentă. Barca nu joacă senzațional, dar există o marjă consistentă de valoare între ea și Dinamo Kiev, care a luat 5 goluri, în etapa trecută de Champions League, la Munchen. Dacă gazdele înving la un singur gol, acest pariu primește cota 1. Cota vine din oferta Superbet pariuri sportive.

Miza: 1/10
Cota: 1.37
Status: Anulat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici