1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Campionilor »
  5. Barcelona – Benfica

FC Barcelona – SL Benfica – Ponturi pariuri Liga Campionilor, 23.11.2021. Bătălia iberică pentru locul 2

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2021-11-23 03:25:00

Fotbal Liga Campionilor

23 Noiembrie 2021, 22:00

Barcelona

Barcelona

versus
Benfica Lisabona

Benfica Lisabona

1.70

Cele mai bune cote:

Favbet
D. 811/29.04.2020
Pariază acum la Favbet

Analiză și informații pentru Barcelona v Benfica Lisabona

Înaintea etapei a 5-a, penultima din faza grupelor Ligii Campionilor, cele două echipe care se vor confrunta pe Nou Camp nu numai că fac parte din două țări vecine, ci sunt și vecine de clasament în Grupa E. FC Barcelona e pe locul 2, cu 6 puncte, în timp ce SL Benfica este pe locul 3, cu 4 puncte. Așadar, o eventuală victorie catalană, n-ar fi doar o răzbunare a eșecului din tur, de pe Da Luz (0-3), ci totodată ar rezolva și locul 2 chiar cu o etapă înainte de final. Așadar, echipa portugheză nu trebuie să piardă, căci chiar și un egal ar mai menține-o în lupta pentru calificare. Pontul acestei partide pentru ocuparea locului 2 poate fi găsit la finele analizei.

Barcelona: Forma echipei, știri și statistici

Xavi a ajuns la FC Barcelona și a debutat pe banca sa tehnică în ultimul weekend în La Liga, printr-o victorie la limită dar cu mare, chiar imens noroc, în fața concitadinei Espanyol. Să continue acesta și cu Benfica? Tot ce e posibil, cu toate că echipa portugheză parcă este peste Espanyol și este obligată să câștige. Chiar dacă a devenit o umbră a ceea ce a fost până de curând, Barça are totuși atuurile ei și poate câștiga, chinuit, dar destul cât să treacă de faza grupelor. Un eventual rateu în acest sens ar reprezenta o premieră și totodată un eșec greu de imaginat cândva. Și nu este deloc o exagerare în a întrevedea și o asemenea posibilitate, având în vedere faptul că dacă nu ar fi jucat cele două meciuri cu cenușăreasa grupei, Dinamo Kiev, gruparea catalană ar fi avut acum zero puncte!

În campionat, FC Barcelona ocupă locul 7 după 14 etape (cu un joc mai puțin), cu 20 de puncte, 10 mai puține decât noul lider, Real Madrid CF.

Rezultatele din grupa Ligii Campionilor: 0-3 (a) cu Bayern München, 0-3 (d) cu Benfica, 1-0 (a) și 1-0 (d) cu Dinamo Kiev.

Rezultatele de-acasă din La Liga: 4-2 cu Real Sociedad, 2-1 cu Getafe, 1-1 cu Granada, 3-0 cu Levante, 3-1 cu Valencia, 1-2 cu Real Madrid CF, 1-1 cu Alavés și 1-0 cu Espanyol.

Indisponibili mai noi și mai vechi la echipa catalană pentru acest meci: Braithwaite, Pedri, Dembélé, Agüero și Ansu Fati. În meciul cu Espanyol s-au accidentat de asemenea, Nico González, Óscar Mingueza și Busquets, însă toți trei au reluat antrenamentele, fiind apți pentru partida contra echipei portugheze. Revin de asemenea nord-americanii Dest și Araujo.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 9 luni pe profit din 10 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Benfica Lisabona: Forma echipei, știri și statistici

Situația lui SL Benfica nu arată prea bine în clasamentul la zi al Grupei E mai ales din cauza programului jocurilor, fiind prima dintre echipe nevoită să joace de două ori până acum cu demolatoarea FC Bayern München, în fața cărei, evident, a cedat. Însă un eventual punct nu mai zicem de puncte luate acum pe Nou Camp ar menține-o cu șanse îndreptățite pentru locul 2.

În campionat, SL Benfica este pe locul 3, după 11 etape, având 28 de puncte, cu unul mai puțin decât primele două clasate, marile sale rivale FC Porto și Sporting CP.

Rezultatele din grupa Ligii Campionilor: 0-0 (d) cu Dinamo Kiev, 3-0 (a) cu Barcelona, 0-4 (a) și 2-5 (d) cu Bayern.

Rezultatele în deplasare din Liga Sagres: 2-1 cu Moreirense, 2-0 cu Gil Vicente, 5-0 cu Santa Clara, 3-1 cu Vitória Guimarães, 1-0 cu Vizela și 1-1 cu Estoril Praia. În weekend a jucat în cupă, acasă, cu Paços Ferreira, pe care a învins-o cu 4-1.

Antrenorul Jorge Jesus nu poate conta pentru acest meci pe Lazaro, André Almeida și Lucas Verissimo. Și João Mário acuzase niște probleme la genunchi, dar a revenit la antrenamente.

Echipe probabile

Barcelona Echipă probabilă Barcelona
Portar ter Stegen
Fundași Óscar Mingueza, Piqué, Araujo, Jordi Alba
Mijlocaşi Gavi, Busquets, F. de Jong
Atacanţi Dest, Depay, Philippe Coutinho
Benfica Lisabona Echipă probabilă Benfica Lisabona
Portar Vlahodēmos
Fundași Otamendi, Morato, Vertonghen
Mijlocaşi Gilberto, Pizzi, Weigl, Álex Grimaldo
Atacanţi Rafa Silva, Yaremciuk, D. Núñez

Statistica meciurilor directe Barcelona v Benfica Lisabona

Cele două echipe iberice s-au mai confruntat de 5 ori în Liga Campionilor: 2006/07, Benfica – Barcelona 0-0 și Barcelona – Benfica 2-0 (sferturi de finală); 2012/13, Benfica – Barcelona 0-2 și Barcelona – Benfica 0-0 (faza grupelor); 2021/22: Benfica – Barcelona 3-0 (faza grupelor). Așadar, 2 victorii Barcelona, 1 Benfica și 2 egaluri.

Cote pentru Barcelona v Benfica Lisabona

Betano pariuri oferă o cotă de 1,62 pentru ambele înscriu.

Barcelona vs Benfica Lisabona Pont: Peste 2,5 goluri asiatic

Meci foarte important cel de pe Nou Camp care, așa cum afirmam în prologul analizei, ar putea decide deja locul 2. Asta doar în cazul în care ar învinge FC Barcelona, care astfel, înaintea ultimei etape, ar avea un avans decisiv de 5 puncte în fața lui SL Benfica. Dacă însă echipa portugheză va câștiga, va deveni principală favorită la locul 2, având un punct avans, ceea ce i-ar permite să se califice în cazul unei foarte posibile victorii pe teren propriu, în ultima etapă cu Dinamo Kiev. Nici un meci egal nu ar fi prea rău, căci Barcelona joacă în ultima etapă la München, unde are puține șanse de a scăpa neînvinsă în fața lui Bayern. Un asemenea rezultat coroborat cu amintita victorie a Benficăi cu Dinamo Kiev, le-ar aduce pe cele două iberice la egalitate de puncte, acolo unde formația portugheză are avantajul rezultatelor directe. Așa că în acest meci se va marca în mod sigur. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 8/10
Cota: 1.70
Status: Pierdut

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici