1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Campionilor »
  5. Atletico Madrid - Lokomotiv Moscova. Ponturi pariuri Liga Campionilor. 25.11.2020

Atletico Madrid - Lokomotiv Moscova. Ponturi pariuri Liga Campionilor. 25.11.2020

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2020-11-24 19:35:00

Fotbal Liga Campionilor

25 Noiembrie 2020, 22:00

Atletico Madrid

Atletico Madrid

versus
Lokomotiv Moscova

Lokomotiv Moscova

1.72

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Atletico Madrid v Lokomotiv Moscova

În etpa a patra din faza grupelor Ligii Campionilor, Atletico Madrid joacă pe teren propriu cu Lokomotiv Moscova, iar noi am selectat un pronostic din oferta Superbet pariuri. Atletico Madrid ocupă locul al doilea, cu patru puncte, în timp ce Lokomotiv este pe trei, cu două puncte.

Atletico Madrid: Forma echipei, știri și statistici

Atletico Madrid revine în Liga Campionilor, după o victorie mare în campionat cu Barcelona. Golul lui Ferreira Carrasco a fost suficient pentru a aduce primul succes al lui Simeone în campionat împotriva Barcelonei. Atletico pare pregătită să atace titlul în Spania, dar trebuie să-și rezolve și situația în Liga Campionilor. Cu doar două puncte peste Lokomotiv, trupa lui Simeone are nevoie de vicotire pentru a nu-și complica situația. După înfrângerea de la Munchen, cu Bayern, Atletico a reușit cinci victorii și un egal în toate competițiile. Apărarea reprezintă punctul forte, dar atacul arată mult mai bine în acest sezon, cu Joao Felix în prim plan. Tânărul portughez va conduce atacul alături de Diego Costa și Correa. Luis Suarez și Lucas Torreira sunt indisponibili din cauza testului pozitiv la coronavirus, iar Hector Herrera și Vrsaljko sunt accidentați. 

Lokomotiv Moscova: Forma echipei, știri și statistici

Lokomotiv Moscova intră în acest meci cu șanse reale de a trece pe locul al doilea în cazul unei victorii. Forma rușilor este însă slabă, chiar dacă au obținut o victorie în ultima etapă de campionat. A fost un 1-0 chinuit, cu un om în minus împotriva  lui Arsenal Tula, cu un gol din penalty marcat de Miranchuk. Lokomotiv este abia pe opt în campionat și a pus capăt unei serii de șase meciuri fără victorie. Doi titulari nu vor putea juca în acest meci, este vorba de Smolov și Barinov, ambii accidentați. Portughezul Eder va fi ajutat în atac de Miranchuk și Luis, dar Lokomotiv nu este o echipă care să înscrie prea mult. Toate cele trei meciuri anterioare din grupă ale rușilor au fost cu ambele echipe marcatoare. Lokomotiv nu a dat gol la preceentele două vizite pe terenul lui Atletico Madrid.

Echipe probabile

Atletico Madrid Echipă probabilă Atletico Madrid
Portar Oblak;
Fundași Trippier, Savic, Gimenez, Lodi;
Mijlocaşi Koke, Niguez, Carrasco;
Atacanţi Correa, Felix, Costa
Lokomotiv Moscova Echipă probabilă Lokomotiv Moscova
Portar Guilherme;
Fundași Zhivoglyadov, Cerqueira, Rajkovic, Rybus;
Mijlocaşi Ignatjev, Kulikov, Krychowiak, Miranchuk;
Atacanţi Eder, Luis

Statistica meciurilor directe Atletico Madrid v Lokomotiv Moscova

În tur, a fost 1-1. Pe terenul lui Atletico au mai fost două meciuri, iar de fiecare dată dată s-au impus gazdele, fără să primească gol

Cote pentru Atletico Madrid v Lokomotiv Moscova

Descarcă oferta Superbet pariuri pentru a avea acces la alte două cote pentru această partidă. Avem o cotă de 1,67 pentru 1 pauză/ 1 final și o cotă de 2,9 pentru un succes al gazdelor la cel puțin trei goluri diferență.

Atletico Madrid vs Lokomotiv Moscova Pont: Atletico Madrid câștigă cu h (-1,5)

Atletico se află într-un moment bun, iar pe teren propriu este o forță. Echipa lui Cholo Simeone are jucători formidabili în ofensivă, unde concurența îi face să dea totul și să încerce să impresioneze. Lokomotiv este o trupă modestă, care nu vine într-o formă grozavă la Madrid și fără doi titulari. MErg pe o victorie fără emoții a gazdelor, care vor să scape de una dintre urmăritoare în cursa pentru locul al doilea.

Miza: 8/10
Cota: 1.72
Status: Pierdut

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici