1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Campionilor »
  5. Atalanta vs Real Madrid. Ponturi Pariuri Liga Campionilor, 24.02.2021. Madridul, în dificultate

Atalanta vs Real Madrid. Ponturi Pariuri Liga Campionilor, 24.02.2021. Madridul, în dificultate

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2021-02-23 13:35:00

Fotbal Liga Campionilor

24 Februarie 2021, 22:00

Atalanta

Atalanta

versus
Real Madrid

Real Madrid

1.90

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Atalanta v Real Madrid

Atalanta și Real Madrid se întâlnesc la Bergamo, în optimile de finală ale Campionilor. Ambele echipe vin după victorii și au stări de spirit bune. Dincolo de tradiție, ceea ce le diferențiază, în momentul de față, este lotul cu care abordează această partidă. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Atalanta: Forma echipei, știri și statistici

Atalanta este pe val și țintește o a doua calificare consecutivă în sferturile UEFA Champions League. Dacă anul trecut a eliminat-o pe Valencia, un adversar din eșalonul doi spre trei al fotbalului european, de această dată, echipa lui Gasperini țintește la vârful piramidei. Bergamascii o prind pe Real Madrid în cel mai bun moment posibil, cu o mulțime de absenți, iar jocul din ultima perioadă le dă băieților lui Gasperini elanul de care au nevoie pentru duelul cu cel mai titrat adversar din istoria participărilor în cupele europene. Atalanta vine după 3 victorii consecutive, iar în ultima etapă de campionat s-a distrat cu Napoli, pe care a învins-o cu 4-2, după ce o învinsese și în Cupa Italiei, cu 3-1. În grupa din care au mai făcut parte Liverpool, Ajax și Mydtjlland, Atalanta a obținut 11 puncte și s-a calificat grație victoriei din ultima etapă, 1-0 la Amsterdam.

Cu excepția lui Hateboer, Gasperini are tot lotul la dispoziție, ceea ce înseamnă că necunoscutele sunt foarte puține. Îi va fi greu să aleagă între Zapata și Muriel, dar îl va prefera pe primul în detrimentul celui de-al doilea, deși Muriel este golgheterul echipei. Zapata e genul de atacant care îi poate teroriza pe Varane și Nacho. Pessina și Ilicic vor juca alături de Zapata, în ofensivă. Maehle va fi titularizat în flancul drept, în locul lui Hateboer. Romero și Djimsiti sunt la un galben de suspendare, dar vor intra din primul minut.

Atalanta a suferit un singur eșec în grupe, 0-5 acasă cu Liverpool. De altfel, în primele 3 partide, bergamascii au făcut meciuri cu cel puțin 4 goluri. Spre finalul anului, au fost cel mult două, inclusiv victoria de pe Anfield (2-0). Atalanta are doar două victorii acasă, în UEFA Champions League, ambele în sezonul precedent, 2-0 cu Dinamo Zagreb și 4-1 cu Valencia, ambele meciuri jucate pe San Siro. În acest sezon, în afara eșecului cu Liverpool, bergamascii au remizat cu Ajax (2-2) și Mydtjlland (1-1). 

Real Madrid: Forma echipei, știri și statistici

Real Madrid a reușit să profite de pașii greșiți ai liderului Atletico și să redeschidă lupta pentru titlu în La Liga. Echipa lui Zidane a câștigat ultimele 4 meciuri și a venit la doar 3 puncte în spatele liderului, ceea ce părea o utopie în urmă cu 5 etape, când echipa blanco pierdea pe teren propriu cu Levante (1-2). Până la urmă, tot Levante a ajutat-o pe Real să se apropie, după victoria cu Atletico (2-0). Madrilenii au învins-o pe Valladolid, în deplasare, 1-0, în ultima etapă de campionat. În Liga Campionilor, cel mai titrat club din istoria competiției, a tremurat serios pentru calificarea în optimile de finală, fază în care a fost eliminată în ultimii doi ani. Real Madrid a pierdut ambele meciuri cu Șahtior și abia a scos un punct la Monchengladbach, pe care a învins-o în meciul decisiv, din ultima etapă, la Madrid. Cele două victorii cu Inter, 3-2 acasă și 2-0 în deplasare, i-au permis echipei lui Zidane să ajungă cu șanse în ultima partidă din grupă.

Înaintea meciului de la Bergamo, Zidane nu prea are pe cine băga în teren. E o listă interminabilă de absenți, iar unii dintre ei sunt printre cei mai importanți jucători. Vorbim aici despre căpitanul Sergio Ramos și cel mai bun marcator, Karim Benzema. În locul celor 2 vor juca Nacho și Mariano Diaz. În plus, și Carvajal este accidentat, astfel încât flancul drept va fi acoperit de Lucas Vazquez. Doar în linia mediană lucrurile sunt neschimbate. În absența lui Fede Valverde, și el indisponibil, Zidane va miza pe aceiași Kroos, Casemiro și Modric. Brazilianul este la un galben de suspendare. Pe lista absenților îi mai regăsim pe Rodrygo, Militao, Hazard, Odriozola și Marcelo.

La fel ca Atalanta, Real Madrid a făcut meciuri cu multe goluri în primele 3 partide, dar a arătat mai multă siguranță în partidele retur din grupă, în care a mai încasat doar două goluri, în Ucraina. Ultimele 3 partide ale madrilenilor s-au încheiat cu maximum două goluri - 2-0 cu Inter și Gladbach și 0-2 cu Șahtior. Meciul cu Inter este singurul câștigat din ultimele 4 deplasări de Ligă și singurul din ultimele 5 în care nu a luat gol.   

Echipe probabile

Atalanta Echipă probabilă Atalanta
Portar Gollini
Fundași Toloi, Romero, Djimsiti
Mijlocaşi Maehle, De Roon, Freuler, Gossens
Atacanţi Pessina - Ilicic, Zapata
Real Madrid Echipă probabilă Real Madrid
Portar Courtois
Fundași Vazquez, Varane, Nacho, Mendy
Mijlocaşi Kroos, Casemiro, Modric
Atacanţi Asensio, M. Diaz, Vinicius

Statistica meciurilor directe Atalanta v Real Madrid

E prima întâlnire directă.

Cote pentru Atalanta v Real Madrid

Un meci cu cel puțin 3 goluri este cotat la 1.65. Oricare repriză câștigată de Atalanta are 1.72.

Atalanta vs Real Madrid Pont: 3-5 goluri

Atalanta o prinde pe Real Madrid într-un moment în care se poate gândi, cu adevărat, la calificare. Pentru a realiza însă acest obiectiv, care ar fi cel mai important din istoria participărilor în cupele europene, echipa lui Gasperini trebuie să fie la fel de ofensivă precum în partida cu Napoli. Atalanta va căuta să atace, să marcheze cât mai mult, pentru ca returul de peste 3 săptămâni să o găsească la adăpostul unui scor bun. În același timp, chiar și fără Benzema, Real Madrid are suficientă calitate pentru a marca la Bergamo. Cred că prima întâlnire europeană dintre cele două cluburi poate aduce un spectacol cu multe goluri. De la Superbet pariuri sportive am ales varianta 3-5 goluri, la cea mai bună cotă de pe piață.

Fotbal Liga Campionilor

3-5 goluri

1.90
Atalanta vs Real Madrid

24 Feb 21, 22:00

Miza: 8/10
Cota: 1.90
Status: Pierdut

Atalanta vs Real Madrid Pont: Peste 2.5 goluri asiatic

Atalanta are o șansă nesperată de a obține un rezultat bun în fața celor de la Real Madrid, formație cu multe absențe. Se anunță un meci spectaculos, așa cum ne-a obișnuit Atalanta în ultima perioadă, mai ales că băieții lui Gasperini sunt și pe val, vin după un succes 4-2 cu Napoli în campionat, o nouă partidă cu foarte multe goluri. Entuziasmul formației italieni și subțirimea lotului madrilen sunt ingrediente care ar trebui să ducă la un meci în care vor fi înscrise multe goluri. Atalanta are în ultima lună 5 partide jucate din postura de gazdă, toate cu cel puțin 4 goluri pe tabela de marcaj și mereu una din formații a marcat de măcar 3 ori, de regulă Atalanta, ea atingând acest barem în 4 din cele 5 meciuri. Astfel, pentru proiectul #cota2, am ales pariul de peste 2,5 goluri la o cotă din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 1/10
Cota: 1.70
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici