1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Campionilor »
  5. Ajax - Liverpool Ponturi Pariuri Liga Campionilor, 21.10.2020. Ajax se oprește din nou în faza grupelor?

Ajax - Liverpool Ponturi Pariuri Liga Campionilor, 21.10.2020. Ajax se oprește din nou în faza grupelor?

 Csaba Zsolt
Csaba Zsolt

2020-10-21 01:05:00

Fotbal Liga Campionilor

21 Octombrie 2020, 22:00

Ajax Amsterdam

Ajax Amsterdam

versus
Liverpool

Liverpool

2.15

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Ajax Amsterdam v Liverpool

Miercuri seara, de la ora 22:00, pe stadionul Johan Cruijff va avea loc confruntarea dintre Ajax și Liverpool. Se anunță o partidă atractivă, între două formații care practică un fotbal ofensiv. Până acum cele două echipe s-au întâlnit de două ori, iar Ajax conduce cu 1-0.

La finalul analizei veți regăsi și un pont.

Ajax Amsterdam: Forma echipei, știri și statistici

Acum un an, sub comanda lui Erik ten Hag, Ajax a ajuns până în semifinalele Ligii Campionilor, fiind eliminată de Tottenham, cu un gol marcat în ultimele secunde. De atunci, majoritatea jucătorilor au plecat la echipe mult mai bine cotate, iar clubul a încasat peste 300 de milioane de euro. În sezonul precedent a fost eliminata încă din faza grupelor și nici acum nu are șanse prea mari că să ajungă cel puțin în optimi.

Campionatul l-a început perfect, cu trei victorii consecutive, după care a urmat o înfrângere neprogramată la Groningen, scor 0-1. A fost doar un pas greșit, iar în următorul meci a marcat 5 goluri în poarta apărată de Erwin Mulder. După primele cinci etape, se află pe locul secund cu 12 puncte și momentan are cu un punct mai puțin, decât PSV. Dusan Tadic a intrat în ritm și are deja trei reușite. În ofensivă totul este perfect, dar în defensivă sunt probleme, care trebuie neapărat puse la punct. 

Sistemul de joc folosit pentru acest meci va fi 4-2-3-1, cu Labyad în atac. Cel mai probabil majoritatea fazelor se vor desfășură pe partea lui Alvarez și Tadic. Tânărul Mohammed Kudus, în vârstă de doar 19 ani, s-a integrat extrem de repede și are deja trei assisturi. Este un jucător talentat, pe care Ajax vă încasa o sumă destul de mare, în viitorul apropiat. 

Singurul jucător accidentat este Antony, cel pentru care Ajax a plătit 15 milioane de euro, celor de la Sao Paulo.

Liverpool: Forma echipei, știri și statistici

Jurgen Klopp se află deja la al 6-lea sezon la Liverpool, iar în această perioadă a câștigat cele mai importante trofee, în afară de FA Cup. Nu se oprește aici, iar pentru acest sezon are că obiectiv Premier League și Liga Campionilor.

Sezonul l-a început cum nu se poate mai bine. A obținut 9 puncte în trei meciuri extrem de dificile, împotriva unor adversari de top, precum Leeds United, Chelsea și Arsenal. Un scurt circuit s-a produs în partida cu Aston Villa. Inexplicabil a suferit o înfrângere usturătoare, deși pe teren au fost cei mai buni jucători. A primit șapte goluri și a marcat doar 2. Cu moralul la pământ s-a deplasat pe Goodison Park, unde a obținut doar un singur punct, dar l-a pierdut pe Virgil van Dijk.

Între timp a fost eliminată din Cupa Ligii de Arsenal, dar poate că e mai bine așa, deoarece acum se poate concentra pe Liga Campionilor. Este favorita grupei și cel mai probabil se va clasa pe primul loc. Klopp va găsi soluții pentru probleme din defensivă. În atac are un trio excepțional, format din Salah, Firmino și Mane. Abia s-a început sezonul, iar egipteanul are deja șase reușite. 

În sezonul precedent al Ligii Campionilor, Liverpool a fost eliminată în optimile de finală, de Atletico Madrid, scor general 2-4.

Virgil van Dijk și Alex Oxlade Chamberlain sunt accidentați. 

Echipe probabile

Ajax Amsterdam Echipă probabilă Ajax Amsterdam
Portar Onana
Fundași Tagliafico, Blind, Schuurs, Mazraoui
Mijlocaşi Tadic, Alvarez, Kudus, Gravenberch, Neres
Atacanţi Labyad
Liverpool Echipă probabilă Liverpool
Portar Adrian
Fundași Arnold, Gomez, Fabinho, Robertson
Mijlocaşi Milner, Henderson, Wijnaldum
Atacanţi Salah, Firmino, Mane

Statistica meciurilor directe Ajax Amsterdam v Liverpool

01.08.2003 Ajax - Liverpool 0-0
28.07.2001 Ajax - Liverpool 3-1

Cote pentru Ajax Amsterdam v Liverpool

Ambele formații practică un fotbal ofensiv, iar din acest motiv sunt șanse mari să avem parte de un meci în care ambele formații vor reuși să înscrie. Cota pentru "ambele marchează", conform Unibet pariuri, este de 1.36.

Ajax Amsterdam vs Liverpool Pont: Liverpool -1 (Handicap asiatic)

Liverpool a intrat într-o perioadă mai dificilă, din care trebuie neapărat să iasă cât mai repede. Eliminarea din Cupa Ligii nu este chiar o dramă, dar cele 9 goluri primite în doar două partide, este. Acum are șansă să obțină un succes, după trei meciuri în care n-a simțit gustul victoriei. Ajax este o echipă care lasă spații, iar Liverpool cu siguranță va profita de acest lucru.

Miza: 7/10
Cota: 2.15
Status: Anulat

Ajax Amsterdam vs Liverpool Pont: Ryan Gravenberch total șuturi: 2+

Optez pentru acest pronostic statistic preluat din oferta casei de pariuri Betano. Ryan a devenit o opțiune importantă pentru lăncieri în acest sezon, mai cu seamă după plecarea lui Donny van de Beek la Manchester United. Gravenberch are un stil de joc ușor asemănător cu cel al francezului campion mondial, Paul Pogba, un mijlocaș central foarte tehnic, cu pase calitate și șuturi bune de la distanță. Liverpool are probleme în apărare, lipsindu-le portarul titular și cel mai bun fundaș central, iar în ultimele 2 partide a fost presiune mare la poarta spaniolului Adrian, cu aproape 30 de șuturi expediate de Aston Villa și Everton, din care 9 goluri marcate. Gravenberch ar putea să își încerce norocul de cel puțin două ori, la fel cum s-a întâmplat de fiecare dată în ultimele 3 meciuri în care a fost titular la Ajax în Eredivisie, cu Heerenveen, Groningen și Sparta Rotterdam.

Miza: 10/10
Cota: 5.65
Status: Pierdut

Ajax Amsterdam vs Liverpool Pont: Liverpool peste 1,5 goluri

Liverpool vine după remiza de 2-2 din merseyside derby, meci în care a rămas fără Van Dijk, pentru o perioadă mai lungă. Astfel cormoranii vor juca la Amsterdam fără apărătorul olandez, însă atacul își va face treaba. Salah, Firmino sau Mane vor fi în mare formă și cred că pot marca mai mult de un gol în poarta lui Ajax. Lăncierii pot marca și ei de asemenea împotriva cormoranilor, mai ales că lipsește fundașul de bază al trupei lui Klopp. Merg pe minimum 2 goluri marcate de către Liverpool, la o cotă mică, dar cu șanse reale de reușită

Miza: 10/10
Cota: 1.40
Status: Pierdut

Salut. În 2020 m-am alăturat proiectului pariurix.com, unde ofer pronosticuri din fotbal. De câțiva ani urmăresc cu mare interes cel mai puternic campionat din lume, Premier League, iar majoritatea ponturilor oferite de mine sunt din fotbalul englez. În afară de cel mai iubit sport din lume, urmăresc cu mare interes handbal, tenis și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici