1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Campionilor »
  5. Ajax vs Dortmund

Ajax Amsterdam vs Borussia Dortmund – Ponturi Pariuri Liga Campionilor 19.10.2021

Lavinia Benciu
Lavinia Benciu

2021-10-18 12:02:00

Fotbal Liga Campionilor

19 Octombrie 2021, 22:00

Ajax Amsterdam

Ajax Amsterdam

versus
Borussia Dortmund

Borussia Dortmund

1.50

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Ajax Amsterdam v Borussia Dortmund

Din Grupa C sar la luptă Ajax și Dortmund, în cea de-a treia etapă din faza grupelor. Cele două echipe se vor întâlni pe Johan Cruijff Arena din Amsterdam, începând cu orele 22:00, sub conducerea arbitrului spaniol Manzano. În continuare puteți citi mai multe informații despre forma celor două protagoniste și un pariu recomandat.

Ajax Amsterdam: Forma echipei, știri și statistici

Ajax este liderul grupei C și este favorita acestei întalniri. Forma sa excelentă din campionatul intern și meciurile din Liga Campionilor ar trebui să o sperie pe Dortmund.

Până acum le-a învins ușor pe Sporting, scor 5:1 și pe Besiktas, scor 2:0. La fel ca și adversara sa, are maximum de puncte după primele 2 meciuri și un golaveraj net superior adversarei din acest meci. Cele 7 goluri marcate reflectă forța ofensivă pe care o are Ajax.

În campionat se descurcă la fel de bine. Este pe primul loc cu 22 de puncte după primele 9 etape. Sigurul eșec după o serie de 7 victorii a fost în urmă cu două etape când a pierdut surpinzător acasă cu Utrecht. Deși a dominat întreaga partidă și a avut 20 de ocazii de gol și o posesie de 69%, Ajax a pierdut partida după ce a încasat singurul gol din meci în minutul 77.

Golaverajul uimitor 32:2 confirmă forma excelentă pe care o parcurg gazdele. Sebastien Haller este golgheterul echipei cu 6 reușite în acest sezon. Acesta este într-o formă sportivă excelentă. A reușit să marcheze și în ultimul meci din campionat de pe terenul lui Heereneveen, scor 2:0.

Asa arata cele mai recente meciuri jucate de Ajax. 3 victorii si un esec in Eredivisie si o victorie in LC cu Besiktas.

16.10.21               ERE         Heerenveen      Ajax       0 : 2

03.10.21               ERE         Ajax       Utrecht                0 : 1

28.09.21               CL           Ajax       Besiktas               2 : 0

25.09.21               ERE         Ajax       Groningen          3 : 0

21.09.21               ERE         Sittard  Ajax                      0 : 5

Ajax nu va putea conta pe portarii Onana și Stekelenburg. Cel dintai este suspendat, iar Stekelenburg are probleme medicale. Posibil sa lipseasca si fundasul Tagliafico, selectat la nationala Argentinei. Ajax va avea un mare handicap in aparare din cauza acestor absențe importante.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 8 luni pe profit din 9 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Borussia Dortmund: Forma echipei, știri și statistici

Dortmund va avea un meci destul de greu în deplasarea de la Amsterdam. Vine cu un lot din care lipsesc destul de mulți jucători și întâlneste una dintre cele mai puternice ofensive din Liga Campionilor.

Formația oaspete ocupă locul 2, la egalitate de puncte cu Ajax, dar cu un golaveraj mai slab. La fel ca adversara sa, a reușit să treacă de Besiktas și de Sporting.

Tot locul 2 îl ocupă și în campionatul intern. A reușit să adune 18 puncte după primele 8 etape și este la doar un punct în spatele liderului Bayern.

Golaverajul 22:14 nu arată rău pentru a doua cea mai bună echipă din Bundesliga. Se misca foarte bine in atac, dar apărarea mai are lucruri de pus la punct. În acest moment Dortmund are una dintre cele mai slabe defensive din campionat și Ajax poate profita de acest punct slab.

Asul din mâneca lui Dortmund este superstarul Haaland. Atacantul oaspeților a ajuns la 9 reușite în campionat. Acesta a revenit după o pauza de 4 meciuri din cauza unei accidentări și a marcat deja 2 goluri în primul său meci după accidentare.

Aceeasi situatie si in cazul lui Dortmund, vine dupa 3 victorii si o infrangere in campionat si o victorie in Liga Campionilor. Se pot observa aici problemele din apararea Borussiei, care a primit 3 goluri in 3 etape jucate cu echipe modeste.

16.10.21               BUN       Dortmund          Mainz                   3 : 1

02.10.21               BUN       Dortmund          Augsburg            2 : 1

28.09.21               CL           Dortmund          Sporting              1 : 0

25.09.21               BUN       M`gladbach       Dortmund          1 : 0

19.09.21               BUN       Dortmund          Union Berlin       4 : 2

Lista accidentărilor este destul de lungă pentru Dortmund. Coulibaly, Dahoud, Guerreiro, Schmelzer și Zagadou sunt câteva nume de pe lista indisponibililor.

Echipe probabile

Ajax Amsterdam Echipă probabilă Ajax Amsterdam
Portar Pasveer
Fundași Mazraoui, Timber, Martinez, Blind
Mijlocaşi Alvarez, Berghuis, Gravenberch
Atacanţi Antony, Haller, Tadic
Borussia Dortmund Echipă probabilă Borussia Dortmund
Portar Kobel
Fundași Meunier, Akanji, Hummels, Schulz
Mijlocaşi Reus, Can, Bellingham
Atacanţi Brandt, Haaland, Malen

Statistica meciurilor directe Ajax Amsterdam v Borussia Dortmund

Ultima dată când au jucat în Liga Campionilor în această formulă a fost acum 9 ani, iar Dortmund s-a impus cu 4:1.

21.11.12               CL           Ajax       Dortmund          1 : 4

18.09.12               CL           Dortmund          Ajax       1 : 0

20.03.96               CL           Ajax       Dortmund          1 : 0

05.03.96               CL           Dortmund          Ajax       0 : 2

Cote pentru Ajax Amsterdam v Borussia Dortmund

Din oferta de pariuri Superbet am ales varianta pe goluri, peste 2.5 la cota 1.50. GG-ul este cotat cu 1.44, iar un gol reușit de Haaland ne urcă la 1.82. 

Ajax Amsterdam vs Borussia Dortmund Pont: Peste 2.5 goluri

Ajax și Dortmund sunt cele mai bune echipe din grupă în acest moment, cu maximum de puncte și cu cele mai puternice ofensive. Mă aștept să vedem un meci intens și dinamic, în special din partea tânărului Haaland care va profita de absențele importante din apărarea olandezilor. Merg pe goluri, cel puțin 3 în meci la cota 1.50 oferită de Superbet Pariuri Sportive.

Miza: 8/10
Cota: 1.50
Status: Castigat

Ajax Amsterdam vs Borussia Dortmund Pont: Over 1,5 total asiatic la pauză

Sunt două echipe care se axează foarte mult pe ofensivă și dovadă stau rezultatele din primele meciuri ale grupelor Champions League. În cele două partide jucate de Ajax s-au marcat 8 goluri, cu multe reușite până la pauză - numai puțin de 4 în victoria cu 5-1 de la Lisabona și două cu Beșiktaș. Și în primul meci al Borussiei, 2-1 la Istanbul, s-au dat două goluri în prima repriză. Sunt astfel circumstanțe să vedem minim două reușite în prima parte a confruntării din această seară, mai ales că la Ajax lipsesc jucători importanți din defensivă și doi portari, printre care titularul obișnuit al postului. Și la oaspeți sunt absențe, iar defensiva a luat cel puțin un gol în 10 din uiltimele meciuri oficiale.

Miza: 5/10
Cota: 2.15
Status: Castigat

Sunt tipster in echipa PariuriX de la inceputul anului 2018 si ma axez pe urmatoarele campionate: Germania, Olanda, Norvegia, Ucraina, Anglia, Spania. Analizez de asemenea meciurile din Champions League si Europa League. Acesta nu este neaparat un job, sportul si pariurile sportive sunt o pasiune. In timpul liber imi place sa joc tenis si badminton. Lucrez la o companie multinationala, dar ma con ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+149.04
Câștigate
39
Pierdute
12
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+46.41
Câștigate
14
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici