1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga 2 România »
  5. Viitorul Pandurii Tg. Jiu vs Pandurii Tg. Jiu - Ponturi pariuri Liga 2, 14.11.2020. Ambiții locale

Viitorul Pandurii Tg. Jiu vs Pandurii Tg. Jiu - Ponturi pariuri Liga 2, 14.11.2020. Ambiții locale

Caramavrov
Caramavrov

2020-11-13 11:20:00

Fotbal România - Liga 2

14 Noiembrie 2020, 11:00

Viitorul Pandurii Tg. Jiu

Viitorul Pandurii Tg. Jiu

versus
Pandurii Targu Jiu

Pandurii Targu Jiu

1.55

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Viitorul Pandurii Tg. Jiu v Pandurii Targu Jiu

Viitorul Pandurii Tg. Jiu și Pandurii Tg. Jiu se întâlnesc în etapa a 12-a a Ligii a 2-a, pe 14 noiembrie, de la ora 11:00. Partida se dispută pe stadionul echipei considerate oaspete.

Viitorul este pe locul 10 în ierarhia eșalonului secund, cu 16 puncte din 10 meciuri (golaveraj 19-17), iar Pandurii  se află pe ultima poziție, cu 4 puncte din 11 partide (golaveraj 7-25).

Pontul meu pentru meciul Viitorul Pandurii Tg. Jiu vs Pandurii Tg Jiu poate fi citit la finalul acestei analize.

Viitorul Pandurii Tg. Jiu: Forma echipei, știri și statistici

Este un meci al orgoliilor, în special pentru Viitorul Pandurii Tg. Jiu, considerată o clonă de fanii echipei care a reprezentat România în Europa League. Viitorul este, de fapt, fostul Energeticianul, care retrogradase sportiv, dar a rămas în Liga a 2-a preluând locul Luceafărului Oradea. Cert este că echipa antrenată de Flavius Stoican trece printr-o perioadă bună, cu 3 victorii în ultimele 4 meciuri (două în campionat și una în Cupa României), cărora li se adaugă cea la „masa verde”, contra lui Aerostar Bacău.

Relevant în acest sens este succesul din etapa precedentă, de pe terenul fruntașei Metaloglobus (2-1). Paraschiv și Bădăuță au marcat împotriva uneia dintre cele mai bune defensive din Liga a 2-a. În antiteză, următoarea adversară, Pandurii Tg. Jiu, are cea mai slabă defensivă din campionat (22 de goluri primite pe teren în 10 partide). 

Accidentat în meciul de la București, Șerbănescu poate fi înlocuit de Costea în echipa de start.

Viitorul Pandurii Tg. Jiu este pe locul 5 în clasamentul formei, cu 9 puncte câștigate în ultimele 5 runde, golaveraj 9-5.

Pandurii Targu Jiu: Forma echipei, știri și statistici

„Lanterna” Pandurii a obținut un punct din meciul de la Miercurea Ciuc (1-1 cu FK Csikszereda), grație reușitei lui Martin Remacle, care a egalat la numai un minut după ce gazdele deschiseseră scorul. Belgianul a marcat 4 din cele 7 goluri de la activul gorjenilor în această ediție de campionat. A fost un rezultat norocos, pentru că ciucanii au ajuns cu ușurință în fața porții apărate de Aldescu, dar nu s-au concentrat la finalizare.

„Întâlnim o echipă ca oricare alta pentru noi, vrem să acumulăm. E frustrant că toate echipele pe care le întâlnim au mai multe puncte decât noi. Aș vrea să nu mai jucăm așa frumos și să fim mai pragmatici”, a declarat antrenorul Călin Cojocaru, prefețând confruntarea cu Viitorul.

Nu a mai apărut nicio informație despre mjlocașul defensiv Dobre, care a stat în izolare din cauza infectării cu Covid-19.

Pandurii a primit 13 goluri în cele 6 meciuri jucate până acum în deplasare, așadar o medie de peste două goluri încasate pe meci,

Pandurii Tg. Jiu este pe locul 16 în clasamentul formei, cu 4 puncte obținute în ultimele 5 etape, golaveraj 5-7.

Echipe probabile

Viitorul Pandurii Tg. Jiu Echipă probabilă Viitorul Pandurii Tg. Jiu
Portar Bodea
Fundași Ciul, Oros, Băican, Dragu
Mijlocaşi Lixandru, Prejmerean, Costea
Atacanţi Bădăuță, Mitrică, D. Paraschiv
Pandurii Targu Jiu Echipă probabilă Pandurii Targu Jiu
Portar Aldescu
Fundași Grecu, Moisie, Bauben, Vaida, Jaiteh
Mijlocaşi Felipe Acosta, Remacle, Dodoi
Atacanţi Zaborowsky, Luzemo

Statistica meciurilor directe Viitorul Pandurii Tg. Jiu v Pandurii Targu Jiu

Sub aceste denumiri, Viitorul Pandurii Tg. Jiu și Pandurii Tg. Jiu s-au întâlnit de patru ori. În trei dintre confruntări s-au marcat minim două goluri.

În ultimul meci direct, disputat sezonul trecut în Liga a 2-a, Viitorul a câștigat cu 4-0.

Cote pentru Viitorul Pandurii Tg. Jiu v Pandurii Targu Jiu

În 7 din cele 9 meciuri disputate de Viitorul pe teren s-au marcat minim 3 goluri. Betano bet oferă cota 1.65 pentru un pariu pe selecția „peste 2,5 goluri”.

Poate fi încercat și un pariu pe selecția „ambele echipe să înscrie”, în contextul în care Viitorul a marcat și a primit gol în 8 partide. Este cota 1.76 la Unibet pariuri sportive.

Viitorul Pandurii Tg. Jiu vs Pandurii Targu Jiu Pont: Viitorul Pandurii Tg. Jiu peste 1.5 goluri

Declarațiile celor de la Pandurii, care nu consideră acest meci drept derby, nu pot decât să o motiveze suplimentar pe Viitorul. Echipa antrenată de Flavius Stoican are un atac bun, iar cea pregătită de Călin Cojocaru aliniază cea mai slabă defensivă din Liga a 2-a. Mă aștept să fie un meci încins, în care Viitorul să încerce obținerea unei victorii cât mai clare, pentru a arăta „cine e șeful” în oraș.

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici