Share

Pontul pentru UTA vs Petrolul, Liga 2 România: arădenii sunt neînvinși acasă

Liga 2 România

Cota: 1.77

Adaugat de: Caramavrov

08 Dec 2019 00:06 1,3k 0
Logo UTA Arad
Logo Petrolul Ploiesti
UTA Arad
Petrolul Ploiesti
VS
13:00 08 Decembrie 2019
Fotbal România - Liga 2

Analiză și informații pentru UTA Arad v Petrolul Ploiesti

UTA și Petrolul se întâlnesc în derby-ul etapei a 20-a din Liga a 2-a, pe 8 decembrie, de la ora 13:00. Arădenii sunt pe primul loc, cu 38 de puncte și golaveraj 34-13, iar Petrolul se află în acest moment pe locul 8, cu 31 de puncte și golaveraj 19-16.

La finalul acestei avancronici găsiți pontul pentru meciul UTA Arad vs Petrolul Ploiești.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

UTA Arad: Forma echipei, știri și statistici

Î V V Î E

UTA Arad este cea mai bună echipă din Liga 2 atât în clasamentul general, cât și în cel al meciurilor jucate pe teren propriu. Orgoliul ardelenilor este rănit după înfrângerea din etapa precedentă (0-1 la Călărași, dintr-un autogol).

„Suntem cu toţii conştienţi că UTA de la Călăraşi nu este adevărata UTA. Bineînţeles că sunt mai multe aspecte care au influenţat randamentul nostru din precedenta etapă. Este foarte important, ăsta este principalul nostru obiectiv, sperăm să jucăm bine în faţa unui stadion plin şi rezultatul să vină firesc, ca o consecinţă a evoluţiei noastre. Suntem pe un drum bun în ceea ce priveşte pregătirea acestui joc, e extrem de important cum ne vom prezenta din punct de vedere mental, ca şi concentrare, responsabilitate, hotărâre şi determinare”, a spus antrenorul Laszlo Balint.

Romario Moise, unul dintre mijlocașii importanți, revine după o suspendare, iar fundașii Andrei Rus și Alin Șeroni s-au refăcut după accidentări și s-au antrenat normal.

UTA este pe locul 11 în clasamentul formei, cu 7 puncte câștigate în ultimele 5 etape, golaveraj 3-4.

Petrolul Ploiesti: Forma echipei, știri și statistici

E Î E E V

Petrolul este în criză, cu o singură victorie în ultimele șase etape. Înfrângerea de acasă (0-1) a fost picătura care a umplut paharul pentru președintele Marius Stan. „Aşa cum am anunţat, o spun şi acum, cu voce tare, să ne audă toţi, toată lumea, inclusiv stafful tehnic, inclusiv jucătorii, vestiarul, şi, de ce nu, şi la nivel de conducere se poate discuta, avem un target clar, care se traduce într-un ultimatum: minim patru puncte din cele două jocuri care urmează. Altfel, problemele se agravează mai mult şi, în mod cert, se vor lua nişte măsuri drastice”, a spus Stan. A urmat un 0-0 tot acasă, cu Metaloglobus, deci antrenorul Flavius Stoican este în pericol.

Ploieștenii sunt pe locul 2 în clasamentul meciurilor din deplasare, dar nu au câștigat pe teren străin în ultimele patru partide.

Petrolul este pe locul 12 în clasamentul formei, cu 6 puncte câștigate în ultimele 5 etape, golaveraj 5-4.

Echipe probabile

UTA Arad

Echipă probabilă UTA Arad
Portar Iacob
Fundași Tomozei, Melinte, Fl. Ilie, Bustea
Mijlocaşi Oct. Ursu, Lorenzi, Moise, Miculescu
Atacanţi Cip. Rus, Buhăcianu

Petrolul Ploiesti

Echipă probabilă Petrolul Ploiesti
Portar Avram
Fundași Olaru, Sîrghi, Manolache, Ţicu
Mijlocaşi Meza Colli, Mihăescu - Al. Munteanu, Gavrilă, Șaim Tudor
Atacanţi Arnăutu

Statistica meciurilor directe UTA Arad v Petrolul Ploiesti

UTA și Petrolul s-au întâlnit de cinci ori până în prezent. Ploieștenii s-au impus de trei ori, iar un meci s-a terminat la egalitate.

În turul campionatului, UTA a câștigat cu 3-0 în deplasare, grație golurilor înscrise de Ciprian Rus, Buhăcianu și Lorenzi.

Cote pentru UTA Arad v Petrolul Ploiesti

UTA are 7 victorii din 8 meciuri jucate pe teren propriu. Un pariu pe selecția „- 0.25 handicap asiatic” are cota 2.14. Pentru o cotă de 3.15, se poate încerca chiar un pariu pe „1” la pauză.

UTA Arad vs Petrolul Ploiesti Pont: UTA handicap asiatic 0

UTA joacă foarte bine pe teren propriu, în timp ce Petrolul trece printr-o perioadă dificilă. Ploieștenii sunt demoralizați, iar amenințările șefilor reprezintă o presiune în plus. Laszlo Balint are toți jucătorii la dispoziție pentru a alcătui un prim „unsprezece” ideal și mă aștept să câștige duelul direct cu Flavius Stoican, aflat pe făraș.

Pont pariuri: UTA handicap asiatic 0

Miza: 10/10

Cota: 1.77

Adaugat de: Caramavrov

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

UTA Arad vs Petrolul Ploiesti Pont: GG - Ambele echipe marchează

Se anunță un meci care pe care în ultima partidă a anului de pe stadionul Motorul. Chiar dacă UTA are un parcurs fără cusur în fața propriilor suporteri, meciul cu Petrolul nu va fi deloc ușor. Lupii galbeni vin cu gândul să ia cel puțin un punct și au calitatea necesară pentru a reuși acest lucru. Faptul că la ambele formații revin Moise și Marinescu, doi dintre cei mai importanți jucători ai echipei, va ajuta la spectacolul din teren. Cred că vom avea parte de un meci disputat, dar și spectaculos, între două formații ofensive. Merg pe reușite din partea ambelor echipe, la o cotă excelentă oferită de către cei de la Unibet.

Pont pariuri: GG - Ambele echipe marchează

Miza: 10/10

Cota: 1.95

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Caramavrov

Ponturi:

14

Castigate:

5

Pierdute:

7

Anulate:

1

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la Sport.ro de peste 8 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pentru pariori. Sporturile favorite: fotbal, handbal, tenis.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici