1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga 2 România »
  5. Universitatea Cluj vs Astra Giurgiu

Universitatea Cluj vs Astra Giurgiu - Ponturi pariuri Liga a 2-a, 30.11.2021. "Șepcile roșii" sunt în mare formă

Caramavrov
Caramavrov

2021-11-29 16:01:00

Fotbal România - Liga 2

30 Noiembrie 2021, 17:30

Universitatea Cluj

Universitatea Cluj

versus
Astra Giurgiu

Astra Giurgiu

1.49

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Universitatea Cluj v Astra Giurgiu

Pariuri pentru Universitatea Cluj vs Astra Giurgiu, meci de pe pe 30 noiembrie, ora 17:30, în etapa a 15-a a Ligii a II-a România.

Echipa clujeană este pe locul 3 în ierarhia eșalonului secund, cu 33 de puncte (golaveraj 24-11), iar cea giurgiuveană se află pe poziția a 19-a, cu două puncte (golaveraj 15-19), dar ea a fost penalizată cu 14 puncte din motive financiare.

Universitatea Cluj: Forma echipei, știri și statistici

"U" Cluj au ajuns la șapte victorii în ultimele opt meciuri din Liga a 2-a. Elevii lui Erik Lincar au un moral foarte bun după 1-0 cu CSA Steaua, în Ghencea, iar obținerea unui nou succes acasă, cu Astra Giurgiu, pare a fi o formalitate. În ultimele zile, principala preocupare a antrenorului a fost să îi țină motivați pe jucători.

„Vom avea un meci destul de complicat cu Astra, un joc pe viață și pe moarte. Trebuie să fim cu picioarele pe pământ, determinați, pentru a obține cele 3 puncte”, a spus Lincar, care poate conta pe toți jucătorii importanți. 

Hofman (6 goluri marcate în acest sezon) și Boiciuc (5 goluri) sunt cei mai periculoși jucători pentru poarta giurgiuveană. Primul are doar 18 ani și a adus victoria contra Stelei. Tot el a marcat golul din România U19 vs Letonia U19 (1-0).

"Șepcile roșii" se află pe locul 3 în clasamentul formei, cu 12 puncte câștigate în ultimele 5 etape, golaveraj 10-5.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 9 luni pe profit din 10 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Astra Giurgiu: Forma echipei, știri și statistici

Dacă nu ar fi fost penalizarea de 14 puncte, Astra s-ar fi aflat pe locul 16, tot în partea inferioară clasamentului. Antrenorul Florin Stângă a pierdut ultimele trei meciuri de campionat și nu întrevede soluții pentru viitor, în contextul în care sunt probleme mari cu banii.

”E greu să gestionezi un vestiar în care jucătorii sunt nemulțumiți. Nu sunt bani și e greu, foarte greu. Nu vreau să vorbesc despre perioada pe care nu s-au plătit salariile. Toată lumea care a venit la Astra a știut la ce se înhamă. Nu e ceva ce nu s-a știut, problema e că nu am gestionat așa cum trebuie”, a spus Stângă.

Nu sunt absențe importante nici din rândul „astralilor”.

Astra este pe locul 17 în clasamentul formei, cu 4 puncte obținute în ultimele 5 etape, golaveraj 6-10.

Echipe probabile

Universitatea Cluj Echipă probabilă Universitatea Cluj
Portar Gorcea
Fundași Alarcon, Gugu, Dican, Mitrea
Mijlocaşi Balgiu, Ribeiro – Hofman, Haită, N. Pîrvulescu
Atacanţi Boiciuc
Astra Giurgiu Echipă probabilă Astra Giurgiu
Portar Cotolan
Fundași Zamfir, Ad. Stoian, Vasilescu, Y. Fatai
Mijlocaşi Lică, Banu – Danciu, Gavîrliță, I. Zaharia
Atacanţi Dumitrașcu

Statistica meciurilor directe Universitatea Cluj v Astra Giurgiu

Universitatea Cluj și Astra Giurgiu s-au mai întâlnit de 13 ori în toate competițiile. Clujenii au câștigat 3 din ultimele 5 meciuri directe de acasă în campionat.

Cea mai recentă confruntare a avut loc în Cupa României (sezonul 2018-2019). Astra s-a impus cu 4-3 după prelungiri (a fost 3-3 după 90 de minute).

Cote pentru Universitatea Cluj v Astra Giurgiu

Pentru o cotă mai mare, de 1.96 pe eFortuna, poate fi încercat un pariu pe selecția „U Cluj -1.5 handicap asiatic”. Astra a pierdut categoric în etapa precedentă (0-5 cu FC Hermannstadt).

În ultimele patru meciuri de campionat ale echipei giurgiuvene s-au marcat minim trei goluri. Selecția „peste 2.5 goluri” are cota 1.84 pe Unibet pariuri sportive.

Universitatea Cluj vs Astra Giurgiu Pont: "U" Cluj -1 handicap asiatic

Astra nu are nimic de pierdut în meciul cu „U” Cluj, adversara fiind evident mai valoroasă. Cel mai probabil, echipa oaspete va încerca să atace, deci vor apărea spații de speculat pentru „studenți”, care sunt într-o formă foarte bună. Mă aștept ca formația antrenată de Erik Lincar să controleze această întâlnire și să obțină o victorie la minim două goluri diferență, făcând un pas decisiv spre participarea în Play-off-ul competiției. Faptul că vor fi spectatori este un plus pentru „studenți”. Dacă va fi un succes la un singur gol, miza va fi returnată în cont. Am ales cota din oferta eFortuna pariuri sportive.

Miza: 7/10
Cota: 1.49
Status: Pierdut

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici