1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga 2 România »
  5. Unirea Slobozia vs Viitorul Tg. Jiu - Ponturi pariuri Liga a 2-a, 10.04.2021. Ce se întâmplă cu Viitorul?

Unirea Slobozia vs Viitorul Tg. Jiu - Ponturi pariuri Liga a 2-a, 10.04.2021. Ce se întâmplă cu Viitorul?

Caramavrov
Caramavrov

2021-04-09 18:51:00

Fotbal România - Liga 2

10 Aprilie 2021, 11:00

Unirea Slobozia

Unirea Slobozia

versus
Viitorul Tg. Jiu

Viitorul Tg. Jiu

2.85

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Unirea Slobozia v Viitorul Tg. Jiu

Pontul pentru Unirea Slobozia vs Viitorul Târgu Jiu îl găsiți după ce veți citi analiza de față a meciului care se joacă în etapa a 2-a a Play-out-ului ligii secunde (Grupa B), pe 10 aprilie, de la ora 11:00.

Unirea este pe locul 5 în ierarhia acestei secțiuni, cu 20 de puncte, iar Viitorul se află pe poziția a 2-a, cu 32 de puncte.

 

 

Unirea Slobozia: Forma echipei, știri și statistici

Unirea a început Play-out-ul cu o remiză (1-1) foarte importantă, pe terenul Concordiei Chaijna. Distanța față de un loc care înseamnă menținerea în Liga a 2-a a rămas de 5 puncte, iar ea poate scădea în cazul unei victorii contra Viitorului Târgu Jiu. Echipa antrenată de Adrian Mihalcea trebuie să fie atentă și la CSM Reșița, prima formație din zona retrogradării directe, aflată la un singur punct în spate.

„Echipac mea a alergat, s-a bătut pentru fiecare balon. Sunt convins că dacă vom continua pe această linie și dacă vome avea și puțin noroc, vor veni și victoriile. Trebuie să legăm victoriile și putem să sperăm la o atingere a obiectivului și fără baraj. Dacă nu credeam asta, îmi luam gentuța și plecam acasă”, a spus Adrian Mihalcea după remiza de la Chiajna. El poate conta pe toți jucătorii importanți pentru confruntarea cu gorjenii.

Unirea Slobozia a obținut 4 puncte în ultimele 5 etape, golaveraj 4-5.

Viitorul Tg. Jiu: Forma echipei, știri și statistici

Cristian Lupuț l-a înlocuit pe Flavius Stoican și a debutat cu o înfrângere pe banca Viitorului, 2-4, acasă, cu Gloria Buzău. În minutul 57, era 3-0 pentru oaspeți.

La clubul gorjean se vorbește doar despre construcția unei echipe pentru sezonul viitor. Mulți dintre componenții lotului actual vor părăsi echipa și nu prea le mai este mintea la meciurile din play-out. În plus, Viitorul Târgu Jiu joacă la mijlocul săptămânii viitoare în semifinalele Cupei României, contra Universității Craiova. Acea partidă reprezintă cea mai bună ocazie pentru fotbaliști de a se face remarcați, în perspectiva unui viitor transfer. Așadar, de ce să își consume energia într-un joc care nu contează pentru nimic, precum cel de la Slobozia?

„În această perioadă vom stabili și obiectivul pentru campionatul următor. ed că va fi un obiectiv îndrăzneț, locurile 1-3. Eu așa îmi doresc, cred că și conducerea la fel. Vrem să facem o figură frumoasă și în campionatul următor”, a declarat Lupuț. Nu sunt absențe importante în lotul gorjenilor.

Viitorul Târgu Jiu a câștigat 7 puncte în ultimele 5 meciuri, golaveraj 7-7.

Echipe probabile

Unirea Slobozia Echipă probabilă Unirea Slobozia
Portar Gurău
Fundași Ghiță, Dinu, Ibrian, Toma
Mijlocaşi B. Vasile, Suciu, Moldovan, Adăscăliței
Atacanţi Diarra, Trucă
Viitorul Tg. Jiu Echipă probabilă Viitorul Tg. Jiu
Portar Bodea
Fundași Copaci, Băican, Lixandru, Buleică
Mijlocaşi Țegle, Cioiu, Gîrbiță, Vulpe
Atacanţi Bădăuță, D. Paraschiv

Statistica meciurilor directe Unirea Slobozia v Viitorul Tg. Jiu

Singura întâlnire dintre Unirea Slobozia și Viitorul Tg. Jiu s-a petrecut în acest sezon, când gorjenii s-au impus cu 3-1 pe teren propriu, după ce Unirea a deschis scorul în minutul 9.

Cote pentru Unirea Slobozia v Viitorul Tg. Jiu

Gazdele au motivație superioară în acest meci. Betano bet oferă cota 3.50 pentru selecția „Unirea Slobozia să câștige prima repriză”.

În cele două partide jucate de aceste echipe în prima rundă a Play-out-ului s-au marcat minim două goluri. Selecția „peste 2 goluri total asiatic” are cota 1.58 la Unibet pariuri sportive.

Unirea Slobozia vs Viitorul Tg. Jiu Pont: Victorie Unirea Slobozia

Unirea Slobozia are nevoie de victorie pentru a nu intra pe poziție retrogradabilă direct, în timp ce jucătorii Viitorului Târgu Jiu nu sunt cu gândul la acest meci, ci la semifinala de cupă cu Universitatea Craiova, în care se pot remarca pentru a prinde un transfer cât mai bun. Atmosfera este încordată la Tg. Jiu, după plecarea lui Flavius Stoican. Motivația contează mult în astfel de întâlniri, de aceea cred că echipa gazdă va lua cele trei puncte, necesare ca aerul.

Miza: 10/10
Cota: 2.85
Status: Castigat

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici