Unirea Slobozia vs Petrolul Ploiești - Ponturi pariuri Play-off Liga a 2-a, 15.05.2022. Ialomițenii speră la promovare

Liga 2 România

Cota: 1.52

Adaugat de: Caramavrov

14 Mai 2022 15:56 607 0
Logo Unirea Slobozia Unirea Slobozia
Logo Petrolul Ploiesti Petrolul Ploiesti
VS
15:00 15 Mai 2022
Fotbal România - Liga 2

Analiză și informații pentru Unirea Slobozia v Petrolul Ploiesti

Ponturi și pariuri la Unirea Slobozia vs Petrolul Ploiești, meci dn ultima etapă a Play-off-ului Ligii a 2-a, de pe 15 mai, ora 16:00.

Echipa gazdă este pe locul 6 în ierarhia eșalonului secund, cu 40 de puncte (golaveraj 6-12), iar formația oaspete se află pe prima poziție, cu 62 de puncte (golaveraj 9-7).

Unirea Slobozia: Forma echipei, știri și statistici

Î E V E Î

Lovitura de începere onorifică a jocului va fi dată de Constantin Prepeliță (tatăl lui Andrei Prepeliță), ex-fotbalist care a bifat 200 de meciuri în Divizia A fără să primească vreun cartonaș roșu, fost președinte al Unirii în perioada 2012-2016. Pentru a juca barajul de promovare în Liga I, echipa antrenată de Adrian Mihalcea trebuie să câștige meciul cu Petrolul, apoi să beneficieze de un rezultat pozitiv al Universității Cluj în confruntarea cu Concordia Chiajna.

„Ceea ce am realizat noi la Slobozia, să ne luptăm până în ultima etapă ca să prindem un loc de baraj, este extraordinar. Trebuie să uităm acum și de oboseală, și de accidentări. Avem o echipă unită, am marcat prin mulți jucători, nu am canalizat golurile pe unul singur. Grupul și determinarea ne-au adus aici, de ce să nu sperăm?”, a spus Mihalcea.

Unirea Slobozia este pe locul 5 în clasamentul formei, cu 5 puncte câștigate în ultimele 5 runde (golaveraj 4-7).

Petrolul Ploiesti: Forma echipei, știri și statistici

V E E Î V

Petrolul este deja promovată în Liga I, urmând a sărbători alături de fani, în centrul orașului Ploiești, după întâlnirea de la Slobozia. „Găzarii” se vor urca în autocar și vor merge direct la petrecere. Este greu de crezut că vor lua în serios ultima partidă din sezon, chiar dacă, la nivel declarativ, nu au intrat încă în vacanță.

Antrenorul Nicolae Constantin nu a vorbit deloc despre meciul de la Slobozia, ci numai despre viitor: „Trebuie să discutăm serios în zilele următoare despre ce vom face mai departe. Nu mă refer la banii mei, nu m-au interesat prea mult. Când am semnat, am şi transmis să treacă orice salariu sau orice prime doresc şi pornim treaba. Aş vrea să discutăm despre condiţiile de pregătire, despre plata la timp a salariilor, strategia de mercato, cine pleacă, cine vine. Nu mă apuc să încep campionatul şi să mă trezesc că mă înjură lumea după trei etape că pierdem şi n-avem echipă competitivă”.

Încă nu se știe dacă împotriva Unirii vor fi folosiți jucători care au evoluat mai puțin în acest sezon, dar este foarte probabil să se întâmple acest lucru. 

Petrolul Ploiești se află pe poziția a 3-a în clasamentul formei, cu 8 puncte obținute în ultimele 5 etape (golaveraj 7-5).

Echipe probabile

Unirea Slobozia

Echipă probabilă Unirea Slobozia
Portar Gurău
Fundași Ibrian, I. Dinu, Lazăr, Toma
Mijlocaşi Coadă, Trașcu, Silaghi, Bolohan
Atacanţi Afalna, Gherghiceanu

Petrolul Ploiesti

Echipă probabilă Petrolul Ploiesti
Portar Avram
Fundași Pîrvulescu, Meijers, Huja, Țicu
Mijlocaşi Cebotaru, Seto – M. Bratu, Cioiu, Pashov
Atacanţi Jarovic

Statistica meciurilor directe Unirea Slobozia v Petrolul Ploiesti

Unirea Slobozia și Petrolul Ploiești s-au mai întâlnit de patru ori, „găzarii” câștigând de trei ori.

În ultimul meci, pe 17 aprilie, echipa prahoveană a învins cu 3-1 pe teren propriu.

Cote pentru Unirea Slobozia v Petrolul Ploiesti

Unirea Slobozia va intra montată pe teren. Este posibil ca echipa gazdă să câștige chiar cu 2-0. Unibet pariuri sportive oferă cota 2.40 pentru selecția „Unirea Slobozia -1 handicap european”.

În 4 din ultimele 5 meciuri ale Petrolului s-au marcat minim două goluri. Aceeași agenție de pariuri sportive online oferă cota 1.46 pentru selecția „peste 2 goluri total asiatic” la total.

Unirea Slobozia vs Petrolul Ploiesti Pont: Victorie Unirea Slobozia

Pe pagina de Facebook a Petrolului, unii fani vorbesc despre o relație de prietenie între „găzari” și ialomițeni. Chiar și fără suspiciunea unui eventual blat, prin care Unirea Slobozia să ajungă la meciurile de baraj, echipa gazdă este favorită să se impună în această partidă, pentru că are o motivație solidă, pe când oaspeții sunt deja promovați. În mod normal, elevii lui Nae Constantin se gândesc mai mult la petrecerea din centrul orașului, programată în aceeași zi, decât la vreun punct în această ultimă rundă.

Pont pariuri: Victorie Unirea Slobozia

Miza: 7/10

Cota: 1.52

Adaugat de: Caramavrov

Status: Pierdut

Caramavrov

Ponturi:

26

Castigate:

13

Pierdute:

9

Anulate:

2

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la Sport.ro de peste 8 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pentru... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici