1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga 2 România »
  5. Unirea Dej vs. Dinamo

Unirea Dej vs. Dinamo. Ponturi pariuri România Liga 2, Playoff. 02.04.2023. Câinii și cei trei ”Popi” din Ardeal

Alin Buzărin
Alin Buzărin

2023-04-01 15:43:00

România - Liga 2

02 Aprilie 2023, 16:00

Unirea Dej FC

Unirea Dej FC

versus
Dinamo București

Dinamo București

1.72

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Unirea Dej FC v Dinamo București

Meci de mare interes duminică după-amiază la Dej, cu un stadion care se anunță arhiplin și cu peste 1.500 de dinamoviști în tribune. Veniți nu neapărat de la București, cât din mai multe orașe din Transilvania, unde există adevărate ”colonii” alb-roșii.

Nu e exclus ca dinamoviștilor să li se alăture și o parte din galeria înfrățită cu ei a lui U Cluj, alb-negrii joacă sâmbătă la Arad, așa că fanii au timp să ajungă la Dej.

Oricum, în orașul transilvan există o nemulțumire față de conducerea Unirii, care a acceptat să ofere oaspeților bilete însemnând mai mult de jumătate din capacitatea stadionului, care are sub 3.000 de locuri.

Altfel, va fi un meci cu miză deosebită, pentru că în acest playoff de 6 doar ultima clasată nu va prinde nici măcar barajul.

Cum CSA Steaua n-are drept de promovare, primele două clasate cu excepția ei promovează direct, iar următoarele două merg la baraje.

În acest moment Unirea și Dinamo ocupă ultimele poziții din play-off, 5 și 6, cu câte 32 de puncte, iar miza acestui meci e evitarea ultimului loc, care nu duce nicăieri.

Să vedem ce pariu alegem aici.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Unirea Dej FC: Forma echipei, știri și statistici

Ardelenii sunt surpriza plăcută a acestei ediții de eșalon secund, la începutul sezonului mai nimeni nedând Unirii Dej șanse să se califice în playoff.

Cu un antrenor foarte tânăr (Dragoș Militaru, 33 de ani), cu o echipă mai degrabă harnică, sârguincioasă, Unirea a adunat puncte și acum întrevede un baraj sau, de ce nu, chiar promovarea directă.

În runda precedentă (prima din playoff) dejenii au jucat mai degrabă modest și au pierdut cu 0-3 în Ghencea, dar se pare că principalul argument al Dejului nu sunt deplasările, ci partidele de acasă, unde suporterii îi încurajează frenetic.

Ca o curiozitate, trei dintre jucătorii Unirii au numele de familie Pop: mijlocașii ofensivi Andrei și Adrian, precum și atacantul Alexandru.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Dinamo București: Forma echipei, știri și statistici

”Câinii roșii” parcă arată ceva mai bine decât în toamnă. Cum problemele din acționariat s-au mai liniștit (măcar până la proba contrarie, care ar însemna achitarea unor restanțe financiare și luarea licenței), e vremea ca suporterii să vadă și ceva fotbal.

Chiar dacă în runda inaugurală din playoff n-au reușit decât o remiză (1-1) acasă cu Buzăul, roș-albii (au și ei doi de Roșu titulari, pe Neluț și pe Iulian), par în creștere ca joc, punctele forte fiind veteranul căpitan Patriche, dar și cei doi spanioli, Gorka Larrucea și Dani Iglesias, care leagă jocul la mijloc.

În perioada de întrerupere Dinamo a disputat un amical la Săftica, 1-1 cu Petrolul, care nu e chiar un rezultat rău.

180 ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Echipe probabile

Unirea Dej FC Echipă probabilă Unirea Dej FC
Portar Răilean
Fundași Gâț, Burdeț, Buta, Maftei
Mijlocaşi Cocian, Cătinean, Ad. Pop, An. Pop
Atacanţi Al. Pop, F. Blaj
Dinamo București Echipă probabilă Dinamo București
Portar Dujmovic
Fundași G. Moura, Patriche, Giafer, Amzăr
Mijlocaşi I. Roșu, N. Roșu, Gorka Larrucea, Dani Iglesias
Atacanţi Căt. Țâră, Ah. Bani

Statistica meciurilor directe Unirea Dej FC v Dinamo București

O singură partidă directă, cea din sezonul regulat, disputată la Clinceni și câștigată de dejeni cu 3-2.

50 RON CADOU FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Unirea Dej FC v Dinamo București

Putem risca victoria câinilor la 2,15 sau, dacă nu vreți să vă avântați atât de riscant, Dinamo HA+0 are cota de 1,57, ambele variante preluate din oferta Betano pariuri sportive.

35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

NOU!!! CLICK PE POZĂ ȘI PARIUL VA FI ADĂUGAT AUTOMAT PE BILET!!

Unirea Dej FC vs Dinamo București Pont: Sub 2,5 goluri asiatic

Cotele caselor de pariuri ne trimit la ideea de echilibru, cu niște șanse în plus oferite oaspeților. Argumentele pentru o posibilă victorie a celor de la Dinamo nu sunt însă foarte temeinice, ele se bazează pe o oarecare superioritate individuală, dar ea poate fi anulată de jocul grupat, disciplinat, al ardelenilor. E de așteptat să nu se riște foarte mult, nu e exclusă remiza, ea ar menține în cursă ambele echipe, dar e de așteptat mai degrabă un meci cu goluri puține. Să fim sinceri, nici nu prea depistăm mari atacanți, golgeteri, în cele două distribuții! Pentru un ”sub” 2,5 asiatic Betano Pariuri Sportive oferă o cotă destul de bună, 1,72.

Miza: 7/10
Cota: 1.72
Status: Pierdut

Vă salut, pe toți cei care-mi veți trece în revistă ponturile! Nu sunt un parior, însă peste trei decenii de presă sportivă la vârf și aproape o jumătate de veac de colindat stadioanele s-ar putea să mă ajute să întrevăd unele ponturi, să intuiesc cam cum se vor desfășutra anumite meciuri. N-are sens să înșir publicațiile la care am lucrat sau am colaborat, dar am publicat în presa scrisă vreo 1 ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici