Share

Rapid - Turris Turnu Măgurele, Ponturi Pariuri România Liga 2, 02.08.2020, cine promovează?

Liga 2 România

Cota: 1.57

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

01 Aug 2020 21:17 1,4k 0
Logo Rapid Bucuresti
Logo Turris Turnu Măgurele
Rapid Bucuresti
Turris Turnu Măgurele
VS
18:30 02 August 2020
Fotbal România - Liga 2

Analiză și informații pentru Rapid Bucuresti v Turris Turnu Măgurele

În ultima etapă din playoff-ul ligii secunde, Rapid joacă pe teren propriu cu Turris, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci. Rapid are nevoie de victorie și ca FC Argeș și Mioveni să piardă, pentru a promova direct, în timp ce Turris are nevoie de victorie și Mioveni să piardă cu Petrolul, iar Argeșul să nu câștige cu UTA.

Rapid Bucuresti: Forma echipei, știri și statistici

V Î E E E

Rapid s-a impus când nimeni nu mai credea la Arad și păstrează șanse de a prinde măcar barajul. Pentru a promova direct are nevoie de înfrângeri ale Mioveniului și Argeșului. Giuleștenii au întors de la 0-1 la Arad, prin două goluri ale lui Facundo Mallo, jucător la final de contract în august. Dan Alexa a fost inspirat la schimbări, dar și prin poziționarea lui Sefer ca mijlocaș central. Sefer a schimbat fața jocului, a adus dinamism și cred că va rămâne pe acea poziție și la acest meci. Este un meci de totul sau nimic, de aceea cred că ALexa va începe cu Labeau și Vali Alexandru în atac, pentru a pune presiune din start pe defensiva oaspeților. Rapid trebuie să fie ofensivă și să pună piciorul în prag, în fața unui adversar incomod, dar care a jucat slab în ultimele partide.

Turris Turnu Măgurele: Forma echipei, știri și statistici

Î E V E V

Turris a pierdut cu Mioveni pe teren propriu, 0-1, și a ratat șansa de fi mai aproape de promovare. La fel ca Rapid, are nevoie de jocul rezultatelor. În trei partide jucate acasă, Turris nu a dat gol. De altfel, singurele reușite sunt din victoria de la Arad, 4-3. Jocul teleormănenilor a fost slab în ultimele două runde, iar acum vor trebui să lase deoparte orice precauție și să câștige în Regie. Negruț este supendat, dar revine Ispas în defensivă în locul lui Sălcianu. Turris are un lot limitat numeric, iar absența unor rezerve de valoare ar putea cântări mult la un meci atât de important.

Echipe probabile

Rapid Bucuresti

Echipă probabilă Rapid Bucuresti
Portar Popa
Fundași Bonin, Mallo, Iacob, Goge
Mijlocaşi Lazăr, Sefer, Drăghiceanu
Atacanţi Hlistei, Labeau, Alexandru

Turris Turnu Măgurele

Echipă probabilă Turris Turnu Măgurele
Portar Duțu
Fundași Călințaru, Ispas, Pîrvulescu, Mitrea
Mijlocaşi Cioinac, Pană, Haită
Atacanţi Ciobanu, Voicu, Serediuc

Statistica meciurilor directe Rapid Bucuresti v Turris Turnu Măgurele

Rapid a pierdut cu 1-3 în deplasare și a remizat 0-0 pe teren propriu cu Turris în acest sezon.

Cote pentru Rapid Bucuresti v Turris Turnu Măgurele

Pentru acest meci, vă invit să mai încercați două cote. Avem o cotă de 2,2 pentru o victorie a Rapidului și o cotă de 2,3 pentru un meci cu cel puțin trei goluri.

Rapid Bucuresti vs Turris Turnu Măgurele Pont: DNB Rapid

Rapid este echipa mai bună aici și cu un moral superior. Turris a arătat slab ca joc, iar victoria de la Arad a fost o excepție. Defensiva Rapidului va ține la respect un atac modest, mai rămâne ca cei din față să-și facă datoria. Merg pe o victorie a giuleștenilor, dar cu banii înapoi la egal, pentru siguranță.

Pont pariuri: DNB Rapid

Miza: 10/10

Cota: 1.57

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Rapid Bucuresti vs Turris Turnu Măgurele Pont: Rapid victorie

Rapid își joacă ultima șansă la promovare. Trupa lui Alexa trebuie să treacă de Turris, dar are nevoie și de alte rezultate favorabile. Cert e că rapidiștii fără cele 3 puncte nu își pot face calcule. Trupa din Turnu Măgurele vizează și ea poziția de pe podium, însă cred că Rapidul e mai bună și poate se se impună în această după amiază. Cota oferită de Unibet ne dublează banii, iar eu aleg să merg pe mâna lui Draghiceanu & compania!

Pont pariuri: Rapid victorie

Miza: 5/10

Cota: 2.04

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Ionuţ Angheluţă

Ponturi:

5

Castigate:

1

Pierdute:

2

Anulate:

2

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici