1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga 2 România »
  5. Rapid București vs Turris Tr. Măgurele - Pont pariuri Liga 2, 25.02.2020. Giuleștenii s-au întărit

Rapid București vs Turris Tr. Măgurele - Pont pariuri Liga 2, 25.02.2020. Giuleștenii s-au întărit

Caramavrov
Caramavrov

2020-02-24 23:51:00

Fotbal România - Liga 2

25 Februarie 2020, 19:00

Rapid București

Rapid București

versus
Turris Turnu Măgurele

Turris Turnu Măgurele

1.85

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Rapid București v Turris Turnu Măgurele

Rapid joacă pe teren propriu cu Turris Tr. Măgurele în etapa 22 a Ligii a 2, pe 25 februarie, de la ora 19:00. Giuleștenii sunt în acest moment pe locul 3 în clasament, cu 35 de puncte (golaveraj 32-19), iar teleormănenii se află pe poziția a 6-a, cu 32 de puncte (golaveraj 33-24).

În concluzia acestei avancronici, puteți citi predicția pentru meciul Rapid București vs Turris Tr. Măgurele.

Încasează acum un pachet de bun venit de 100% până la 500RON + până la 500 de runde gratuite în Age of Gods!

Rapid București: Forma echipei, știri și statistici

Rapid a avut parte de o pregătire de iarnă bună în Turcia. Se presupune că jucătorii antrenați de Daniel Pancu au bateriile încărcate pentru primul meci oficial din 2020, unul care impune focus macum. Dacă înving, giuleștenii trec pe locul secund, care asigură promovarea directă.

Achizițiile iernii sunt: Valentin Alexandru (SCM Gloria Buzău), Adrian Neacşu (Sportul Snagov), Mihai Popa, Paul Copaci (ambii AFC Astra, primul împrumut), Enrichi Finica (Torino FC).

Facundo Mallo, Bogdan Manole şi Alexandru Iacob au fost recuperați. Tano Bonnin, Alin Cârstocea, Facundo Piriz şi Cristian Ignat vor lipsi din cauza problemelor medicale.

Rapid a câștigat 10 puncte din ultimele 5 meciuri jucate în 2019, fiind pe locul 3 în clasamentul formei (golaveraj 10-4).

Turris Turnu Măgurele: Forma echipei, știri și statistici

Erik Lincar a declarat că se teme mai mult de arbitri decât de Rapid. „Ne dorim să avem un arbitraj corect, aşa cum nu s-a întâmplat la ultimul meu joc de la Chiajna, când au înscris prin trei situaţii discutabile”, a declarat antrenorul lui Turris Tr. Măgurele, care s-a întors de la Concordia.

Teleormănenii au pierdut 5 din ultimele 7 meciuri jucate în deplasare. Au mai fost două victorii, contra Snagovului și contra Pandurilor, echipe cu probleme financiare mari.

În iarnă, au venit: Tiberiu Serediuc (liber de contract), Samson Nwabueze (Flacăra Horezu), Ionuţ Cioinac (Petrolul), Dragoş Petrişor (Dinamo, împrumut), Albert Voinea (Ripensia), Daniel Vîlsan (Sport Team, împrumut).

Turris a câștigat 8 puncte din ultimele 5 meciuri jucate în 2019, fiind pe locul 9 în clasamentul formei (golaveraj 8-9).

Echipe probabile

Rapid București Echipă probabilă Rapid București
Portar Tătaru
Fundași Voicu, Bg. Manole, Al. Iacob, Goge
Mijlocaşi Sefer, Djuric, Jorza
Atacanţi Labeau, Val. Alexandru, Hlistei
Turris Turnu Măgurele Echipă probabilă Turris Turnu Măgurele
Portar Petrişor
Fundași Buleică, Sălcianu, Bg. Matei, Mitrea
Mijlocaşi Paţurcă, Moisie, Haită, Serediuc
Atacanţi Negruţ, Tescan

Statistica meciurilor directe Rapid București v Turris Turnu Măgurele

Rapid București și Turris Tr. Măgurele s-au mai întâlnit de două ori. Echipa din Teleorman s-a impus de fiecare dată.

Turris a câștigat cu 3-1 meciul de acasă, din turul acestui campionat, și cu 2-0 meciul din Cupa României, din sezonul trecut.

Cote pentru Rapid București v Turris Turnu Măgurele

Rapid a câștigat la diferențe de cel puțin două goluri ultimele două partide jucate pe teren propriu: 2-0 cu UTA și 4-0 cu Pandurii. Un pariu pe selecția „Rapid -0.75 handicap asiatic” are cota 2.20. În aceeași ordine de idei, selecția „Rapid peste 1.5 goluri” are cota 2.10.

Rapid București vs Turris Turnu Măgurele Pont: Victorie Rapid

Rapid reia campionatul cu obiectivul de a ajunge cât mai repede pe primul loc. Există stabilitate la echipă, condițiile de pregătire sunt bune, iar lotul a fost întărit, cea mai importantă mutare fiind venirea lui Valentin Alexandru, fostul golgheter al Ligii a 2-a. De cealaltă parte, schimbările dese de antrenori nu puteau să nu afecteze evoluțiile lui Turris. Lincar are nevoie de timp ca să refacă atmosfera și moralul din debutul sezonului.

Miza: 7/10
Cota: 1.85
Status: Pierdut

Rapid București vs Turris Turnu Măgurele Pont: HA 0 Rapid

Rapid s-a întărit serios în această iarnă, Pancu asigură continuitate, supoteri avem în continuare, există multe atuuri pentru ca giuleștenii să lupte cu șanse reale la promovare. Iar pentru asta ar trebui să își ia toate punctele în acest meci, în fața unei echipe care a dat multe rateuri în jocurile din deplasare. Pentru siguranță, am ales handicap asiatic 0, care ne aduce banii înapoi în cazul unui egal surprinzător.

Miza: 8/10
Cota: 1.41
Status: Anulat

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici