Share

Pont Petrolul Ploieși - ACS Viitorul Târgu Jiu, Lupii galbeni își continuă cursa spre promovare

Liga 2 România

Cota: 1.70

Adaugat de: Burlacu Ștefan

12 Noi 2019 05:41 1,8k 0
Logo Petrolul Ploiesti
Logo Viitorul Pandurii Tg. Jiu
Petrolul Ploiesti
Viitorul Pandurii Tg. Jiu
VS
19:30 12 Noiembrie 2019
Ponturi România Liga 2

Analiză și informații pentru Petrolul Ploiesti v Viitorul Pandurii Tg. Jiu

Venim cu un pont și din fotbal, de la meciul ce deschide runda intermediară din Liga a 2-a, de pe Ilie Oană, dintre Petrolul Ploiești și ACS Viitorul Târgu Jiu, meci ce este programată să înceapă de la ora 19 30. Mai multe detalii, dar și pronosticul oferit, în cele ce urmează. 

Deschide cont la Unibet - primul pariu este fără risc în limita a 300RON

Petrolul Ploiesti: Forma echipei, știri și statistici

V V V V E

Petrolul Ploiești își continuă cursa spre promovarea în Liga 1. Lupii lui Stoican vin însă după un semieșec, 1-1 la Reșița, meci pe care l-a avut în mână, dar gafa portarului Avram a făcut ca petroliștii să plece doar cu un punct de pe terenul reșițenilor. Puncte extrem de prețioase pierdute de prahoveni în lupta dură care se dă pentru unul din cele 2 locuri ce asigură promovarea în Liga 1. 

Lotul condus de Flavius Stoican este unul numeric, dar și valoric, astfel că programul aglomerat care este în Liga a 2-a nu ar trebui să afecteze formația prahoveană. Meciuri jucate din 3 în 3 zile, deplasări lungi și partide pe terenuri grele, toate sunt ingredientele unei lupte aprigi ce se dă în fruntea ierarhiei în ligă secundă. Totuși, o formație cu pretențiile Petrolului și cu susținerea financiară de care dispune, nu trebuie să se plângă de program sau de alți factori. 

Petrolul este un brand și trebuie să revină în Liga 1, acolo unde îi este locul. Nu mai amintesc de fani, care sunt necondiționat alături de favoriți, atât în deplasare, dar mai ales acasă, unde își împing echipa favorită de la spate. Hamza este absentul principal al formației lui Stoican de la această partidă, însă tunisianul nu se afla într-o formă foarte bună. Revin în schimb golgheterul Arnăutu și juniorul Țicu. Pe lângă Hamza, vor mai lipsi de la Petrolul Wallace și Zaharia, nerefăcuți după ultimele accidentări. 

În cele 6 meciuri jucate acasă, Petrolul are 3 victorii, 2 remize și un eșec. Însă două dintre aceste eșecuri au venit contra primelor 2 clasate, Mioveni și UTA, în timp ce remiza cu Snagovul e trecută la "accidente". Partida cu formața din Târgu Jiu se anunță dificilă, dar ținând cont de valoarea lotului condus de Flavius Stoican, diferențele dintre cele două echipe și miza pusă în joc, Petrolul ar trebui să se impună pentru a rămâne în cărți în această luptă aprigă a promovării.

Viitorul Pandurii Tg. Jiu: Forma echipei, știri și statistici

V E V Î Î

Viitorul Târgu Jiu a oscilat în acest sezon. Formația apărută la începutul acestui sezon prin fuziunea dintre Luceafărul Oradea și Energeticianul a avut un start de sezon bun, a impresionat prin victoria cu 7-1 pe terenul unde Petrolul s-a încurcat, la Reșița și părea că e o formație ce poate ținti primele poziții. Sau măcar prima jumătate a clasamentului.

Echipa se află însă pe locul 9 în acest moment, cu 21 de puncte acumulate și vine după 2 eșecuri consecutive, în care a încasat 5 goluri și a marcat doar unul. Cât privește meciurile din deplasare, formația din Târgu Jiu a obținut 8 puncte și 2 victorii. Cea mai importantă absență a oaspeților pentru acest joc e cea a portarului Anca-Trip, eliminat etapa trecută, în meciul pierdut cu Călărași.

Printre jucătorii importanți pe care Viitorul îi are se numără și fostul petrolist, Victoraș Astafei, jucător care a revenit în țară după experiențele exotice pe care le-a avut în Asia. Și nu doar la capitolul experiență impresionează Viitorul, ci și la cel al juniorilor, Vlad Prejmerean fiind la ora actuală unul din cei mai buni tineri jucători din Liga a 2-a. Astfel echipa antrenată de Cristian Lupuț îmbină experiența cu entuziasmul tinerilor și face din echipa nou înființată în vară o formație greu de învins. 

Meciul de pe Ilie Oană va fi unul foarte greu, mai ales în condițiile în care Petrolul vine după semieșecul cu Reșita. Trupa din Târgu Jiu e capabilă să-i facă viața grea Petrolului, dar cred că diferența de valoare, dar și gestionarea mai bună a ritmului infernal din Liga 2 vor face diferența.

Echipe probabile

Petrolul Ploiesti

Echipă probabilă Petrolul Ploiesti
Portar Lungu
Fundași Bărboianu, Sârghi, Manolache, Țicu
Mijlocaşi Munteanu, Cionac, Meza Colli, Marinescu, Blănaru
Atacanţi Arnăutu

Viitorul Pandurii Tg. Jiu

Echipă probabilă Viitorul Pandurii Tg. Jiu
Portar Moga
Fundași Dunca, Oros, Yabre, Dragu
Mijlocaşi Chiorean, Prejmerean - Cioiu, V. Pop, Gîrbiţă
Atacanţi Astafei

Statistica meciurilor directe Petrolul Ploiesti v Viitorul Pandurii Tg. Jiu

În cele 2 meciuri jucate în sezonul trecut, Petrolul s-a impus în ambele partide, cu scorul general de 5-0!

Cote pentru Petrolul Ploiesti v Viitorul Pandurii Tg. Jiu

Pe lângă pronosticul oferit, se mai poate merge și pe over 1,5 goluri marcate de petroliști, la o cotă de 2,00 sau under 2,5 goluri, la o cotă de 1,67.

Petrolul Ploiesti vs Viitorul Pandurii Tg. Jiu Pont: Victorie Petrolul Ploiești

Petrolul Ploiești vine după remiza de la Reșița, în care putea lua însă toate punctele. Lupii galbeni sunt conștienți de punctele risipite, astfel că nu își mai permit pași greșiți în seara asta. Elevii lui Stoican nu s-au împiedicat acasă decât contra primelor 2 clasate, meciul cu Snagov fiind trecut la capitolul excepții. Viitorul vine după 2 eșecuri la rând, astfel că moralul nu este unul deloc bun, plus că și oboseala se va simți în rândul elevilor antrenați de Cristian Lupuț. Valoarea, experiența și fanii vor fi de partea Petrolului și toate aceste aspecte cred că vor cântări decisiv în obținerea unei noi victorii de către petroliști. Cota la succesul prahovenilor este una bună!

Pont pariuri: Victorie Petrolul Ploiești

Miza: 10/10

Cota: 1.70

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

33.3%

Nu 2

66.7%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

10

Castigate:

6

Pierdute:

2

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici